Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En kısa zamanda İHO denen adam bu şerefsizlere Trabzonspor'un hakları konusunda mücadeleye dair gereken maddi-manevi tazminat davalarını, görevi kötüye kullanma davalarını açmazsa şerefsizdir. Cahil cahil daha konuşmasın !! Yeter bu kadar sessizlik. İHO bu konularda derhal harekete geçmezse kendisini hain olarak anacağım!

Bu konuda BMN harekete geçmeli gereken kamuoyu oluşturma çabalarını ayrı bir başlık altında gündeme getirmeliyiz. Alenen Trabzonspor yok sayılıyor hakları çatır çatır yeniliyor herşey ortada. Maddi-manevi haklar gidip alınmak için bekliyor yönetim şerefsiz olmasın alsın. Yeter artık !

Yorum

• La bizim Şampiyonlar ligine gitmemz ne koymuş bunlara bee
      You Will Never Walk Alone
      Liverpool F.C

Yorum

• gavat seni gavat......

neden trabzonspor yöneticisiyle toplantı yapmadın madem adı geçiyodu..... bi dallama sormaz şu soruyu..
        üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• ya hala fener ekseninden bakıyor olaya, sen tam bir yılanmışsın, biz de seni tanımakta zorlandık çok..

biri de çıksın desin ki trabzonsporun suçu ne?
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• sayın hacı başkanımız azize salladığı kadar artık birazz da MAAya sallasın!!
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Herşey ortada herşeyi kabul ediyorlar şikebahçenin şerefsizce şikeler yaptığını kabul ediyorlar alenen Trabzonspor yok sayılıyor. Nerde hakkımızı şerefsizlere karşı savunacak yönetim başkan ? Gömmüşler kafalarını kuma sus pus olmuşlar hakların tanzim edilmesi gereken dönemde ? Yönetim hainlik yapıyor. Cahil başkan hainlik yapıyor. Yeter artık

Yorum

• basta ben bursaspor u gonderirdim dedi
                simdi ise sorsalardi belki bursaspor u gonderirdim dedi
                cok yazik bu adama

Yorum

• 3 Temmuzdan bu yana her cümlesi itiraf olan Aydınlar alenen kayırma ve şikeyi anlatıyor.
                  Bu sürecin baş mimarıdır.
                  Hukuki olarak suçludur. Ama elini kolunu sallayarak geziyor.

Yorum

• birisi de çıkıp sormuyor ki o kadar delil varken feneri kurtarmak için her şeyi yapmışsın da Trabzonspor'u olmayan delillerle CL'ye nasıl göndermezdim diyorsun? Allah belanı versin maa şu adama bir şeyler yapmazsak içimde kalır..

Yorum

• MAA tek amacı şikebahçe olan şikebahçeyi profesyonelce tamamen en az zararla kurtarmanın peşinde olan bir şerefsiz. Her zaman söyledim bunu. şikebahçeden başka umrunda olan hiçbir şey yoktu bu adamın. Bu adamın tek amacı vardı şikebahçeyi en az zararla kurtarıp o seneyi yok saymak. Görevi şikebahçe için alenen kötüye kullandığı ortada. Başkan şerefsiz değilsen adamsan açarsın bu davaların hepsini.

Yorum

• Alenen kasa kasa fenevi nasil kurtardigini anlatiyo.
                        Orda medya olacak parali usaklar mal mal bakiyor
                        BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• görevi kötüye kullanma,görevi suistimal şuanlık işlediği suçlar başka var mı ? ben izleyemiyorum iş yerindeyim

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Bekledigimiz soru
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bu toplantıda Trabzon yerel medyasından neden kimseler yok?

Yorum

• Sorulan sorulara bak.

MAA'ya derler, adamlar puan silmeye vs onay vermişti diyelim, şimdi hiç ceza verilmedi. Ee, adama sormazlar mı sportif süreç nasıl bitti o zaman?

Yorum

Çalışıyor...
                                X