Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunları görünce onur duyuyorum. Çok şükür böyle bir insan değilim.
    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Mahkemede şikecilerin bütün ipliğini pazara çıkaran, bu işi kotaran avukatımız Nusrert Yılmaz'a bile sahip çıkamayan, kulüpten uzaklaştıran İHO....

Sen neyin peşindesin?
      Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Arkadaşım şu siteyi adam gibi bir sunucuya taşıyın ya da bana özel mesaj atın size destek veririm!
        İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç sorma ya
        Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
        Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
        Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ulan böyle o.ç. olamaz insanlar

gerçekten insanoğluna yakıştıramıyorum

tarif edecek cümle kelime bulamıyorum
          Ekran başında çıldırmamak elde değil..cinnet sebebi..
          şu adi köpeklerin Trabzonsporun adını anmaya cesaret edemeyeceği bir başkanımız olamayacak ona yanarım..

Yorum

• Beyaz tv de yapilanlar resmen yeniden yargilanma propagandasi kesinlikle hukumet desteklu bir yayin tek bir ts lu olmamasi yada baglanmamasi herseyi ozetliyor
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Siteye giremiyorum 2 gündür saldırımı var varsa yardımcı olurum ilgilenirim her türlü yasal işlemler için de!
              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ulan böyle o.ç. olamaz insanlar

gerçekten insanoğluna yakıştıramıyorum

tarif edecek cümle kelime bulamıyorum
                Ekran başında çıldırmamak elde değil..cinnet sebebi..
                şu adi köpeklerin Trabzonsporun adını anmaya cesaret edemeyeceği bir başkanımız olamayacak ona yanarım..

Yorum

• Tv deki dansözleri izleyip neden sinirinizi bozuyorsunuz ki?

Uefa kararini verdiginde ayni seyleri kusmadilar mi günlerce? Cas kararini verdiginde farkli mi davrandilar?

Bunlar pislikten, yagciliktan, yalamaktan besleniyor. O yüzden cok normal hareketler bunlar.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Yahu niye şu yalakaları izleyip kendinizi sinir ediyorsunuz ki? Onların neler söyleyeceğini hepimiz biliyoruz zaten. Boşu boşuna günaha giriyorsunuz. Bırakın kendi kendilerine havlasın itler..
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• ekranlarda o.cocuklari dolup tasiyor bizim hakkimizi savunan yonetimden bir allahin kulu yok.sonra gel de bu adamlara kufur etme simdi..
                      bu arada uc gundur bir siteyi yapamadiniz arkadas, sanirsin cern'de atom parcaliyorsunuz.sorun maddiyatsa hesap acin para toplayalim.bu forum boyle gunlerde trabzonspor'un hakkini koruyamayacaksa bize de yaziklar olsun.
                      microsoftun kendisi saldirsa bunca zamanda duzeltilirdi..

Yorum

• Türkiyede futbol programları.
                        Yargıtayın, UEFA nın, CAS ın kararlarına rağmen Şike yaptığı tescillenmiş olan Fenerbahçeyi aklamak için her türlü kıvraklığı yapmaya devam eden Türk Futbol medyasının an itibariyle halleri...
                        Saat 01:20
                        20.01.2014
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• ben Aziz Yildirim'a Ibrahim haciosmanoglu'na kizdigim kadar kizmiyorum!!
                          bari adam tarafini belli ediyor ne oldugu belli!
                          fakat IHO oyle degil baskan olmak için agzindan kupa sozu eksik olmuyordu simdi kendisinden haber yok onu bulabilmek için RTE'nin etrafina bakar olduk adam basbakan olayin ustune gitme dedigi için ortaliktan kalboldu!
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siteye giremiyorum 2 gündür saldırımı var varsa yardımcı olurum ilgilenirim her türlü yasal işlemler için de!
                            BMN Danisma bölümüne de yaz bunu lütfen, burada gözden kacabilir.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bugün dünden dahada önemli... Bu yönetim acilen istifa etmeli... Hazir 40 Yilda bir bulusacak bizim Yöneticilerimiz, istifalarini yazsinlar... bunlar yoksa ancak 1-2 sene sonra bir araya gelirler...

Yorum

• Vay Ahmet Çakar vayy zaten rasimin ve Engin'in ne maall olduklarını biliyorduk
                                Biz senide tanımiş olduk

Yorum

Çalışıyor...
                                X