Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Azize kitap cikarmis
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ...
      En son İlker Gazioğlu tarafından düzenlendi; 19.01.2014, 23:58.
      2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Azize kitap cikarmis
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Bir utançsın sen iho.
          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• ya iyi de bugun bir programda bizim kupayı alamayacağımızı söylediler beyler! uefa organizasyonu linki nerede bilen var mı?
            Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölür

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TFF ve ilgili diğer kurumlar yerel seçimler bitene kadar net bir karar almayacaktır.!
              Gerçi şuan ki TFF değişmezse yerel seçimlerden sonra da pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum.

Ve karar ne olursa olsun bazı KİŞİlerin süreç devam ederken dediği gibi "Gerekirse 5 yıl Avrupa'ya gitmeyiz" mantığı devam ettiği sürece sevincimiz kursağımızda kalır.! NET.
              Bu kupa;şikecilere, tff ye,başbakana ve hatta kulüp başkanımıza rağmen uefa bize verecek yetkisi ve gücü vardır.Aşağıda belirttiğim gibi.
              Arkadaşalar;
              Öncelikle yargıtayın geçte olsa verdiği doğru olan kararından dolayı tebrik ediyorum.Yine forumdada olsa sürecin sulandırılacağını ve fenerin hak ettiği cezayı almayacağını ve hatta hakkımız olan kupayı bize vermeyeceklerini düşünen arkadaşlarımız oldu.
              Her ne kadarda siyasilerimiz ve kendini ''yazar'' sanan satılık kalemler avukatlar vs.kamuoyunu bilinçli ve sistemli olarak yanlış yönlendirdiler.
              Allahtan bizim 'gavur' dediğimiz adamlar ve bunların sistemi buna izin vermedi vede vermeyecek.Tüm arkadaşlarım ve gönüldaşlarım rahat olsunlar er yada geç bu kupa bize gelecek.
              Bunun en sağlam örneği ve belirtisi şudur;
              Tamam Tff kupamızı vermemek için direnecek ama onun gücüde bir yere kadar.Uefa hem tff bazında hemde siyasiler bazında türkiyede bu konu hakkında olan biten herşeyi bildiği için ve muhtemel gelişmeleri engellemek için geçtiğimiz mayıs ayında bir karar aldı hatırlarsanız,
              Bu kararda şuydu;
              eğer ülkelerdeki bu tip davalarda ilgili kurullar gereken kararları almazsa-alamazsa uefa onların kararlarını tanımıyor ve yine ilgili kurumlara bu kararlarını gözden geçirmesini,düzeltmesini isteyebiliyor hatta bunlarda olmasa uefaya, bu konu hakkında karar alıp uygulanmasını isteme yetkisi var.
              Sonuç olarak hem tff hemde fenerin artık yapacak hiç bir şeyi yoktur.
              Şikeciler hak ettiği cezayı,bizde hak ettiğimiz kupayı ALACAĞIZ.....

Yorum

• beyler BEYAZ TV! Aziz Yildirim'i yalama operasyonu yapiliyor basrollerde Sinan Engin Umit ozat!!!

ayrica yeni gordum Ibrahim Haciosmanoglu'nun kefil oldugu Mecnun Sikeden ceza almis!!
                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• beyler BEYAZ TV! Aziz Yildirim'i yalama operasyonu yapiliyor basrollerde Sinan Engin Umit ozat!!!

ayrica yeni gordum Ibrahim Haciosmanoglu'nun kefil oldugu Mecnun Sikeden ceza almis!!
                  Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• CINE5'TE Greatwite Soner yayında. Karşısında feybeli. Reklamdan sonra da Faik Işık bağlanacak. Kolay gelsin. Bence açıp tapeleri tek tek yüzlerine okuması gerekir
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gerekirse 5 yıl avrupaya gitmeyiz mantığını siz çok basitmi zannediyorsunuz ???

blöften baska bişi değildir o laf....

gerekirse avrupaya gitmeyiz dersen fifa senin ligini tanımaz bütün klüplerinin lisanslarını iptal eder 1 tane yabancı futbolcu getiremezsin eldeki futbolcuların değerleri en az yüzde 50 düşer gelirlerin azalır milli takımın tarihin puslu sayfalarına gömülür ülke imajın sarsılır...

Bırak tff yi hangi hükümet buna cesaret edebilir ??? Sadece geciktirebilirler..Ama kaçınılmaz eninde sonunda gerçekleşecektir...
                      Elbette basit bir durum değil bunu biliyoruz ama dediğim gibi yerel seçimlere kadar UEFA bizimkilere küme düşürme muhabbetini açarsa bana göre bunu yapmaya kimsenin bi tarafı yemez... Malum herkesin önceliği farklı...

Yorum

• arkadaşlar iyi akşamlar hepinize

ben gittim ortalık bayağa karışmış

birde transfer bir gelişme olmamış

Yorum

• .
                          En son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 19.01.2014, 23:38.

Yorum

• Ahmet Cakar? Insanlar kafayi yemis hahah.

Yorum

• birde beyler neden bmn ulaşamıyoruz

bilen varmı

transfer formuna neden giremiyoruz

Yorum

• Bu İho'yu gördükçe sinirden elim ayağım titriyor. Biz adamı nerede zannederken adam(!) meğer nelerle uğraşıyormuş.. Yol haritasını belirlemek için icazet almaya gitti tabi.. Ah ulan o 13. sandık var ya o sandık.. Ne günah işledik de bu adam başımıza geldi ki ?
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Çalışıyor...
                                X