Hakan Kulaçoğlu farklı olurdu bence ama İHO'ya laayık görülenler bu adama yakıştırılmıyor ya yazık vallaha.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef çok büyük bir hüsran bizi bekliyor.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence beklemiyor.. ben hala yeniden yargılama olsa bile fenerbahçenin suçlu bulunacağını düşünüyorum...
Esas önemli olan geçen 4 senede olduğu gibi tekrar başlayacak yargılama boyunca yine en büyük zararı biz göreceğiz.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Kulaçoğlu farklı olurdu bence ama İHO'ya laayık görülenler bu adama yakıştırılmıyor ya yazık vallaha.
Bu takımı tutan bu nesil taraftarın yüzü kolay kolay hiç gülmeyecek.
05-06 , 10-11 sezonlarında gördüğümüz gibi.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yargıyı bilmemneyi bırakıp UEFA ve FİFA'ya odaklanmamız lazım. Bunların keyfine kalırsak daha çok avucumuzu yalarız.
Ne Sehir bu davanin arkasinda YETERiNCE durur.
Ne Trabzonsporlular arkasinda YETERiNCE durur.
Ne TFF durur
Ne Ülke durur.
Geriye bir uefa kaliyor, o da durmayinca ?"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Bu ülkede bize kupa vermeyecekler.
Yazıklar olsun.
Allah bunları kahretsin.
Delirmemek için kendimi zor tutuyorum.
Tek tesellim, kupamız verilmese de,
UEFA/CAS/TÜRK MAHKEMELERİ ONAYLI
2010-2011 ŞAMPİYONUNUN TRABZONSPOR
O L D U Ğ U D U R.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Uşaklar amam bu iş bitti diye bir şey yok. Fazla kaptırmayın kendinizi o kadar. Unutmayın ki her şeyin bitti dediğimiz anda UEFA ve CAS çıktı daha hiç bir şeyin bitmediğini tekrarda tüm memlekete hatırlattı.
O kadar salmayın la kendiniziHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Abdullah Altıntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeniden yargılama olsada değişen birşey olmaz demiş büyük! başkan. Bırak adli yargıyı başkan spor yargısı bitti.Uefaya başvur hemen yeter artık milleti oyaladığın.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
Yorum