Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabırla UEFA müfettişinin raporunu bekliyoruz. Bir kaç güne bu işler bitecek.

Son dakika bilgisi Fenevde yöneticilik yapan Mosturoğlu istifa ediyormuş . bu istifa haberinin ardından Neyzen Tevfikin bir şiiri geldi aklıma yansın bu ibneler su veren itfayenin hortumunu .......... .

Bu kadar sabrettik biraz daha sabredelim.

HUKUK KURULUMUZA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKIP DESTEKLEYELİM.

Atilla Dilaver
    Hakan Orhan
    Nusret Yılmaz
    Erdem Egemen

Trabzonsporumuzun en büyük değerleri. İyi ki varsınız USTALAR.

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu şike formuna ne zaman gırsem celal kardesım burda ve dusecekler demıstır hıcbır gun olumsuz bırsey soylememıstır ) şike anıtı dıkemedık bari celal ın anıtını dıkelım bı yere
      birde the ciks vardi ne oldu acaba

Yorum

o kupayı sehır merkezınde cok guzel bı sekılde sergılenecek sekılde durmalı ama sureklı orda dursun bızım muzeye gırmesın o kupa cunku hem ıbret-i alem olsun hemde o serefsızler kupayı kırlettı bızım muzeye gırmesın onların pıslıgı
        hele bir zoru başaralım kupayı hırsızlardan bir alalım ondan sonra bakarız neler yapabileceğimize. ama fenerliler için acayip fantazilerim var hepsini perişan edeceğim
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hele bir zoru başaralım kupayı hırsızlardan bir alalım ondan sonra bakarız neler yapabileceğimize. ama fenerliler için acayip fantazilerim var hepsini perişan edeceğim
          ee celal bu kadar zamandır beklıyosun cok fantazı uretmıs olman normal

Yorum

ee celal bu kadar zamandır beklıyosun cok fantazı uretmıs olman normal
            okada hakkım olsun artık...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

baransu döndümü bılmem ama rok tam bır serefsız ya cemaat ıle akp ters dusunce adam bır sanıyede döndu,beyaz tv de şike den gıydırırdı şikebahce ye bı anda sus pus oldu,,,uzuldugum tek sey boyle adamlar bu ulkede gazetecıyım tarafsızım dıye ortalıkta tv lar da dolasıyor,,,bazıları anlayamıyor ama şike davası ulkenın gercek yuzunu ortaya cıkardı gercı sadece bu ulke ıcın konusmamak lazım cok guvendıgımız uefa bıle serefsızlık yapmıs cas kararı ıle gorduk onu da,,,demekkı bu dunyanın duzenı her yerde aynı ya
              ya biri de çıkıp dese adamlar kendileri kabul etti herkesin önünde delilleri. ne sahtesi?
              ne diyecekler merak ediyorum.
              ama bi adam da çıkıp demiyor şu basit şeyi.
              En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 19.08.2014, 11:35.
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya biri de çıkıp dese adamlar kendileri kabul etti herkesin önünde delilleri. ne sahtesi?
                ne diyecekler merak ediyorum.
                ama bi adam da çıkıp demiyor şu basit şeyi.
                şike süreci olmuş 3 sene sen bir TV kuramamışın aceba ne zaman beni tv ye çıkaracaklar diye satılmış medyanın ağzına bakmışın ..deseler ne olacak demeseler ne olacak..

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar,
                  dün komsumuz buzdolabını değiştirecekti,ikna ettim koç ürünü aldırmadım,gitti başka marka aldı.bu 3 oldu bundan sonra şikeyi destekleyen bu kuruma su bile yok
                  işte bu, bravo toprağım, devam
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Benim de heykelimi dikecek misiniz, 3 Temmuz 2011'den beri kupa gelecek diyorum.

Şaka bir yana, bu sayfada saf, halis, gerçek Trabzonspor'lular vardır ve hepsi benim gözümde büyük birer kahramandır. Benim gönlümde hepinizin heykeli çoktan dikilmiştir.

Az kaldı, hissediyorum, şemsiye UEFA binasında asıldığı yerden çıkmak üzere.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim de heykelimi dikecek misiniz, 3 Temmuz 2011'den beri kupa gelecek diyorum.

Şaka bir yana, bu sayfada saf, halis, gerçek Trabzonspor'lular vardır ve hepsi benim gözümde büyük birer kahramandır. Benim gönlümde hepinizin heykeli çoktan dikilmiştir.

Az kaldı, hissediyorum, şemsiye UEFA binasında asıldığı yerden çıkmak üzere.
                      ben heykele karşıyım onun yerine şahsen kendi adıma hesap numarama gönlünüzden ne kopuyorsa onu yatırmanızı isterim

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şike süreci olmuş 3 sene sen bir TV kuramamışın aceba ne zaman beni tv ye çıkaracaklar diye satılmış medyanın ağzına bakmışın ..deseler ne olacak demeseler ne olacak..
                        o ayrı bir olay. Trabzonspor TV kursan sadece biz seyredeceğiz. o bizle alakalı.
                        ama ulusal bir kanalda sahte deliller diyen adama. ne sahtesi mahkemede hepsi kabul etti doğruluklarını, aziz tv de milyonlar önünde kabul etti. daha ne sahte olacak dediğinde herkes duyacak görecek gercekleri.

Yorum

o ayrı bir olay. Trabzonspor TV kursan sadece biz seyredeceğiz. o bizle alakalı.
                          ama ulusal bir kanalda sahte deliller diyen adama. ne sahtesi mahkemede hepsi kabul etti doğruluklarını, aziz tv de milyonlar önünde kabul etti. daha ne sahte olacak dediğinde herkes duyacak görecek gercekleri.
                          emin ol sadece biz seyretmeyiz bütün takım taraftarları seyreder nasıl ki biz şikecilerin kanalına ara sıra göz atıyorsak ne diyo bu şikeciler diye..o şikeciler de bizim kanalımıza bizim onların kanalına göz attığımızdan daha fazla bakacaktır..

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            emin ol sadece biz seyretmeyiz bütün takım taraftarları seyreder nasıl ki biz şikecilerin kanalına ara sıra göz atıyorsak ne diyo bu şikeciler diye..o şikeciler de bizim kanalımıza bizim onların kanalına göz attığımızdan daha fazla bakacaktır..
                            forumlarına çok ender bakarım da. tv lerine hiç bakmıyorum. hatta mümkünse 3ünü de hemen pas geciyorum zap yaparken

Yorum

forumlarına çok ender bakarım da. tv lerine hiç bakmıyorum. hatta mümkünse 3ünü de hemen pas geciyorum zap yaparken
                              ben canım sıkıldığında bakarım ara sıra gülmek ve ibret almak için

Yorum

• Haydi UEFA
                                Bekliyoruz kırmızı hareketli yazıyla şikeci yandaş basında bir SON DAKİKA
                                Bitir artık ızdırabımızı, sabrımızı taşırma
                                7. şampiyonluk kupası gelecek nasıl olsa
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X