Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu bebe kim yaa
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• bunlar itiraf kabul edilip yeni delil olarak sunulup baştan yargılanma yapılabilir mi ? bunu öğrenemezmiyiz bu kadar adamız bir tane avukat yok mu ?

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu soytarıyı dinlerken küfür etmeyen var mı?
        Buyuk acılar yaşamış bir insan nasıl hala kul hakkı yemeye devam edebiliyor bunu anlayamıyorum sadece
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet ya, SAHAYA YANSIMADI DEDİ. NYON'A GİTTİM BUNUN İÇİN DEDİ.
          2010-2011 sezonundaki 2. yarı maçlarında FB süper oynadı, bu yüzden UEFA'ya şikenin sahaya yansımadığını ben anlattım dedi.

BAŞ ŞİKECİBAŞI SENİ.
          He ya 17 macda 16 galibiyet 1 beraberlik adam hakli dunya rekoru ulan sadece buna baksan bile yeter beyinsiz maa ..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• bizden bahsediyor
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• hiç mi Trabzonspor'lu yazar yok orada ?
              istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Toplantı devam ediyor mu?

Yorum

• O kadar sinirlendim başkanı aradım bunun hesabını sormazsanız adam değilsiniz diyecektim yeminle ama telefonu kapalı...
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak muratj tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bugün yarın iho ve yönetim sert net şekilde harekete geçmezse haindir şerefsizdir hepsi. Taraftar olarak bmn öncülüğünde gidelim trabzona darbe yapalım bunlara adeta harekete bugün yarın geçilmezse. şuan iho ve yönetimin bulunduğu hal bu aydınlara aziz yıldırıma hizmet ediyor. şuan için kendilerini hain şerefsiz adlediyorum. Yeter artık trabzonspor'un hakları alenen yeniyor. Suç itiraflarıyla. çıkın adamsın bir bir tüm haklarını alın.
                    trabzon şehrinden yarın büyük bir tepki yürüyüşü başlatılmalı.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o dönem bir kaç yönetici birşeyler yaptık hatta hatırlarsınız aykut radara biz yakalandık biz dedi sonra aa karıştırdım dedi tuhaf bembeyaz surat ifadesiyle geçiştirdi bunu. aynen bu anlama gelen laflar etti. o kaydı bulmak zorundayız 10 saniyelik bir kayıt olacaktır. bu konuyu ilk yazdığım mesaja bakarsak hangi dakikalarda söylediğini anlarız. baktım 12.41 de yazmışım ilk mesajı. yani 12.40 gibilerde yayında bunları söylüyordu. 12.35ten itibaren yayına bakalım o anları makaslayıp alalım.

Şu videoda hangi dakikalara tekabül ediyor?
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• hangi kanalda beyler yayın...
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Maillere devam.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O kadar sinirlendim başkanı aradım bunun hesabını sormazsanız adam değilsiniz diyecektim yeminle ama telefonu kapalı...
                            abi bir şekilde demen lazım. özelden bana telefon numarasını ver başkanın desem verir misin ? şu halleri şerefsizliğe giriyor. adamsalar çıksınlar artık meydana.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.ntvspor.net/video-galeri/...sin-toplantisi

Şu videoda hangi dakikalara tekabül ediyor?
                              12.30-12.40 civarlarıydı.
                              Şikenin itirafıydı.
                              Allah söyletti işte.
                              Kulübe bildirip dava konusu yapabiliriz.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• bu kadar haysiyetsizlik karşısında insanın ağzı açık kalıyor.
                                http://twitter.com/atkntpc

Yorum

Çalışıyor...
                                X