bu bebe kim yaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu soytarıyı dinlerken küfür etmeyen var mı?Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ya, SAHAYA YANSIMADI DEDİ. NYON'A GİTTİM BUNUN İÇİN DEDİ.
2010-2011 sezonundaki 2. yarı maçlarında FB süper oynadı, bu yüzden UEFA'ya şikenin sahaya yansımadığını ben anlattım dedi.
BAŞ ŞİKECİBAŞI SENİ.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak muratj tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün yarın iho ve yönetim sert net şekilde harekete geçmezse haindir şerefsizdir hepsi. Taraftar olarak bmn öncülüğünde gidelim trabzona darbe yapalım bunlara adeta harekete bugün yarın geçilmezse. şuan iho ve yönetimin bulunduğu hal bu aydınlara aziz yıldırıma hizmet ediyor. şuan için kendilerini hain şerefsiz adlediyorum. Yeter artık trabzonspor'un hakları alenen yeniyor. Suç itiraflarıyla. çıkın adamsın bir bir tüm haklarını alın.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo dönem bir kaç yönetici birşeyler yaptık hatta hatırlarsınız aykut radara biz yakalandık biz dedi sonra aa karıştırdım dedi tuhaf bembeyaz surat ifadesiyle geçiştirdi bunu. aynen bu anlama gelen laflar etti. o kaydı bulmak zorundayız 10 saniyelik bir kayıt olacaktır. bu konuyu ilk yazdığım mesaja bakarsak hangi dakikalarda söylediğini anlarız. baktım 12.41 de yazmışım ilk mesajı. yani 12.40 gibilerde yayında bunları söylüyordu. 12.35ten itibaren yayına bakalım o anları makaslayıp alalım.
Şu videoda hangi dakikalara tekabül ediyor?yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar sinirlendim başkanı aradım bunun hesabını sormazsanız adam değilsiniz diyecektim yeminle ama telefonu kapalı...
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şikenin itirafıydı.
Allah söyletti işte.
Kulübe bildirip dava konusu yapabiliriz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Yorum
Yorum