Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aha itiraf etti çakozladı geri adım attı. Bi kaç yönetici bana birşeyler yaptık dedi hatta Aykut hız aşımı var radara biz yakalandık dedi sonra bi yutkundu la ne yapıyorum der gibi oldu pardon karıştırdım dedi konuyu sahaya yansımadı konusuna getirdi.

Şuan uefaya maçlar temiz bakın dediğini anlatıyor. Sahaya yansımadı fikrinin baş sahibi bu şerefsizmiş. Denemiş bunu.

''Bi kaç yönetici bana birşeyler yaptık dedi''

Bu cümleyi kurdu mu harbiden?
    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• şuan herşeyin itirafları var. gereken mercileri gerektiği gibi açılan her davalar en kısa sürede Trabzonspor lehine sonuçlanır. ben sinirden çatlıyorum böyle alenen şerefsizlikler olurken yönetim ve başkanın adeta şerefsiz hain şikeci hizmetçileri gibi sus pus oturmaları. yeter ulan adamsanız şerefsiz değilseniz bugün yarın harekete geçersiniz !!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yok adam zaten çocuğunu kaybetti, yani bence dünyadaki en büyük acıyı yaşadı bir kere.. buna rağmen nası bu kadar taşlaşmış vicdanı ben hayret ettim..
        Olmayan bir şey taşlaşamaz
        Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yok adam zaten çocuğunu kaybetti, yani bence dünyadaki en büyük acıyı yaşadı bir kere.. buna rağmen nası bu kadar taşlaşmış vicdanı ben hayret ettim..
          Bunları Allah ıslah etsin bunlar nasıl nefes alıyorlar...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O maçta Burak'ın gol pozisyonuna faul çalan hakem.
            Diğer haftaki Karabük-Fenerbahçe maçında Selçuk Şahin'in aynı aynı hiçbir farkı yok pozisyonun faul çalamadı.
            Çünkü faul kalsa kırmızı vermek zorunda kalacaktı..
            Hakem Bülent Yıldırım'dı.
            evet benim de unutmadığım bir detaydı bu..ayrıca o sezon faullü diye verilmeyen golle benzer pozisyonlarda gol verilmişti..Bülent yıldırımı unutmak mümkün değil..

ayrıca arkadaşlar maa dediğiniz gibi şu suçu işlemiş olmuyor mu? nerede Trabzonsporlu avukatlar?

Görevi kötüye kullanma suçu: Madde 257- (1) Kanunda ayrıca suç olarak tanımlanan haller dışında, görevinin gereklerine aykırı hareket etmek suretiyle, kişilerin mağduriyetine veya kamunun zararına neden olan ya da kişilere haksız bir kazanç sağlayan kamu görevlisi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Yorum

• maillere devam anlaşılan.. bize içerden hukuksal anlamda bi kazanım olmadığı kesin.. fifayı ve diğer ülke federasyonlarını devreye sokmak lazım..
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• CAS kararlarıyla bu iş bitmiştir diyor MAA.
                YARGITAY kararları kişilere verilecek cezaları bağlar. Yani orada AY temiz de çıksa, CAS kararlarını etkilemez diyor.

Buraya kadar güzel de,

2010-2011 sezonunu yok sayacaktık ne demek korkak adam?
                şikecilere yaranmak adına yine bizi kirli göstermeye çalıştı.
                biz temiziz, ne çabuk unuttun.
                TS kadar başına taş düşsün.

TRTSPOR'daki kel Lütfi ÖZEL de, MAA'ın TS hakkındaki yorumlarını değerlendirmek, tartışmak lazım dedi.

Yahu 1 tane TS'li spor yazarı çıkıp,
                CAS sonrası kupa TS'ye verilmelidir diye niye sormadı?

YAZIKLAR OLSUN.
                KUPAMIZI YİYİP, O SEZONU ŞAMPİYONSUZ KAPATMAYA UĞRAŞTIKLARINI ANLADIM.

İHO VE KURMAYLARI DERHAL HAREKETE GEÇİP, ALAYINA GEREKEN DAVALARI AÇMALI
                UEFA/FIFA/AİHM'NE GİDİP KUPAYI İSTEMELİ
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Adam resmen yaptigi usulsuzlugu itiraf etti...gerekli davalari borsada hisse senedi olan ts taraftarida acabilir..koca sezonu yargilama bitmeden sike oldugunu bile bile yok sayacaktik diyor..gorevini kotuye kullanmis bize sampiyonlugu vermeyenlerin basinda bu adam geliyjor cemaatci ayagina yatmiyorlarmi bide utanmaz yuzsuzler
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o dönem bir kaç yönetici birşeyler yaptık hatta hatırlarsınız aykut radara biz yakalandık biz dedi sonra aa karıştırdım dedi tuhaf bembeyaz surat ifadesiyle geçiştirdi bunu. aynen bu anlama gelen laflar etti. o kaydı bulmak zorundayız 10 saniyelik bir kayıt olacaktır. bu konuyu ilk yazdığım mesaja bakarsak hangi dakikalarda söylediğini anlarız. baktım 12.41 de yazmışım ilk mesajı. yani 12.40 gibilerde yayında bunları söylüyordu. 12.35ten itibaren yayına bakalım o anları makaslayıp alalım.

Yorum

• aykut dediki: hız limiti vardı , radara biz yakalandık dedi, 5- 10 sn dona kaldı bu sözü söyledikten sonra.. daha sonra konu neydi dedi....

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aykut dediki: hız limiti vardı , radara biz yakalandık dedi, 5- 10 sn dona kaldı bu sözü söyledikten sonra.. daha sonra konu neydi dedi....
                        konu neydi değil ıııı karıştırdım galiba gibi bir şey söyledi...hatta daha sonra sahaya yansımama kısmına değindi onu da yarım bıraktı..

Yorum

• Bu soytarıyı dinlerken küfür etmeyen var mı?
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aykut dediki: hız limiti vardı , radara biz yakalandık dedi, 5- 10 sn dona kaldı bu sözü söyledikten sonra.. daha sonra konu neydi dedi....
                            Bildigin yavsak kaypak adam iste ne olcak..allah sasirtiyor boylelerini
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet ya, SAHAYA YANSIMADI DEDİ. NYON'A GİTTİM BUNUN İÇİN DEDİ.
                              2010-2011 sezonundaki 2. yarı maçlarında FB süper oynadı, bu yüzden UEFA'ya şikenin sahaya yansımadığını ben anlattım dedi.

BAŞ ŞİKECİBAŞI SENİ.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Çok namuzsuz var ülkede, bir bok olmaz bu ülkeden.
                                insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

Yükleniyor...
                                X