Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bariz şekilde şike yapmış takımı kurtarmak için bir tarafını yırtmış
    göğsünü gere gere çıkıp anlatıyor
    ama utanmadan ne kadar dürüst,ilkeli,adil adamım şovu yapıyor
    bu ülkede her şey olabilirsiniz ama rezil olamazsınız nede olsa
    bu camianın en karakterlisi bunun kadar olur işte
    kahrolası mahlukatlar

Yorum

• İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne dedi allasen)
      "vatandaş MAA olarak fener şike yaptı yapmadı diyebilir misiniz" dedi. durakladı yargı söyledi daha ne diyeyim dedi.
      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Platini'ye 70.000 Infantino'ya 45.000 şikayet gelmiş

Bu rakamlar çok düşük değil mi . Tekrar UEFA ve FIFA'ya mail kampanyası düzenlenmeli
        Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• ıho hanı bu hafta tff yle goruscektı ne oldu? su konusmaların ardından hala sessız kalıyorsa soylencek bısey yok..resmen gorevını kotuye kullandığını ıtıraf ettı kendı ağzıyla lavuk maa..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• bu aydınlar fenere iyi çalışmış.trabzon lafını duyar duymaz adama birşeyler oluyor. şampiyonlar ligine gitmemize bayağı bozulmuş ve ayak diretmiş .bunun varya............

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "vatandaş MAA olarak fener şike yaptı yapmadı diyebilir misiniz" dedi. durakladı yargı söyledi daha ne diyeyim dedi.
              Rabbimin adaleti böyledir işte
              milyonların önünde söyletir adamı

Yorum

• İlk olarak Victory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Platini'ye 70.000 Infantino'ya 45.000 şikayet gelmiş

Bu rakamlar çok düşük değil mi . Tekrar UEFA ve FIFA'ya mail kampanyası düzenlenmeli
                115.000 mail toplam

Yorum

• beni de ağlattı dürzü. ulan mehmet dalmanın babası yok muydu, Eskişehirspor maçından sonra kalp krizi geçiren mustafa çelikin ailesi yok muydu, hain şey, niye onların acısını düşünmüyosun, nerde allah korkusu????
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    beni de ağlattı dürzü. ulan mehmet dalmanın babası yok muydu, Eskişehirspor maçından sonra kalp krizi geçiren mustafa çelikin ailesi yok muydu, hain şey, niye onların acısını düşünmüyosun, nerde allah korkusu????
                    oyle deme carpıılırsın nede olsa camı yaptırmıs adam !!! o badem bıyıkları bosunamı bıraktı..oyle pıslık bı camıakı hacısıda bır hocasıda cemaatcısıde sosyalıstıde ataturkcusude..
                    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 13:26.

Yorum

• maa'mıdır möö'müdür nedir onun basın toplantısını izlemedim bile ne diyeceği belliydi zaten ben şikebahçeyi kurtarmak için .ıçımı yırttım ama aziz engelledi tarzında bi açıklama ki yorumlardan okuduğum buna benzer şeyler söylemiş bu ülkenin savcıları uyumamalı delil sayıp görevi kötüye kullanmadan dava açılmalı itiraf etmiş adam işte kesinlikle dava açılmalı bu yüzsüz onursuz möö'ye ulu orta basın toplantısında canlı canlı itirad ediyor görevi kötüye kullandım diye
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bu adam resmen görevini nasıl kullandığını alanen açıkladı. Fenerbehçesini kurtarmak için nasıl yollar izlediğini resmen anlattı. Bu adam TFF başkanlık görevini resmen kötüye kullanmıştır. Trabzonspor yönetimi bu konu üzerindede durup bu adam hakkında gereken yasal işlemleri yapmalıdır. Hatta biz taraftar olarak yeni bir mail bombardımına başlayıp bugünkü toplantıyıda baz alıp gereken işlemleri tekrardan yapmalıyız. Adam resmen fenerliyimdim ve fenerin düşmemesi için elimden geleni yaptım dedi yahu...
                        " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• fıfayada uefanın bu pazarlığıyla ılgılı maıl atılmalı bı yerde onlarda gorevını kotuye kullanmıslar.. alllahdan sıkecıler kendı ayaklarına sıktılar maa nın yerıne tupcuyu getırerek eksı puanla yırtcaklardı sezonda yoks ayılcaktı olan bızım kupa ve tazmınatlara olacaktı..

Yorum

• arkadaş ne sordularda ağladı maa biri söylesin da meraklandırmayın insanı

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi
                              ben de ona takıldım. bağıran ise kemal belgin'di.
                              kemal belgın benım hocamdır okuldan kendı meslek gurubundakı bır gazetecıye asla boyle hıtap etmez..antı azız yıldırımdır adam..

Yorum

• Tüpçünün düşmanımız olmasının faydalarını yakında göreceğiz inşallah.
                                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

Çalışıyor...
                                X