Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sivasspor CAS'a başvurdu!..
    Sivasspor Kulübü, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) Avrupa Ligi'nden 1 yıl men cezası kararına karşı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurdu.

Savunmanın Özeti...

O kadar da söyledik "ameliyat" kelimesini yanlış çevirmişler diye, fakat UEFA bunu anlamadı. Yanlışlığın düzeltilmesini talep ediyoruz...
    İnşallah 1 yıl olan cezaları dahada artar
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnşallah 1 yıl olan cezaları dahada artar
      amin

Yorum

• İfadeye çağrıldı

Şike davası savcısı Mehmet Berk’e bir darbede üyesi olduğu Fenerbahçe Kulübü’nden geldi. Fenerbahçe Disiplin Kurulu, Mehmet Berk’i 25 Haziran’da ifade vermek için kulübe çağırdı. Fenerbahçe Başkanı AzizYıldırım, daha önce yaptığı açıklamada “Mehmet Berk ile Mutlu Ekizoğlu’nu kulübe ben kontenjandan üye yaptım. Şimdi onları kulüp disiplin kurulunaverdim. Mehmet Bey diyor ki; “Bu Fenerbahçe’ye yapılan bir operasyondur.” Gelecek anlatacak. Bizim disiplin kurulunda anlatacaklar. Ben de orada oturup disiplin yargılamasını izleyeceğim. Bu operasyon neden yapıldı anlatmalarını bekleyeceğim. Gelmezlerse de disiplin kurulu bu konuda kararı verecektir. Haysiyet divanına kendim imzaladım, verdim. Zekeriya Öz Galatasaraylı. O kurtardı” demişti.

ya kumpas kurduk de ya klüpden atarım seni

Yorum

• Ya sabır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Bakalım daha neler göreceğiz diyorum diyorum, görecek kepazelik bitmiyor.

Yorum

• Yeniden yargilamada tapeleri yok saydiracaklarmis.

Böyle bir sacmalik mi olur yahu? Tape olmayinca ne ile yargilanacaklar? Öyle bir kanun var mi?
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeniden yargilamada tapeleri yok saydiracaklarmis.

Böyle bir sacmalik mi olur yahu? Tape olmayinca ne ile yargilanacaklar? Öyle bir kanun var mi?
                yeniden yargılama olmayacak bence, ezikler hayal kuruyor sadece gülüp geç

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yeniden yargılama olmayacak bence, ezikler hayal kuruyor sadece gülüp geç
                  Ortam olacagina isaret ediyor, Ulas Özdemir'de yazmis bugün. Yeniden yargilama garanti, hedef tapeleri yok saydirmak.

Ama o kismi aklim almadi. Neye dayanarak yok saydiracaksin? Dinlemeler usülsüz kilifini uydursan bile yargitayin bin tane karari var o yönde ki olmaz o is.

Aklima da baska bir sey gelmiyor.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ortam olacagina isaret ediyor, Ulas Özdemir'de yazmis bugün. Yeniden yargilama garanti, hedef tapeleri yok saydirmak.

Ama o kismi aklim almadi. Neye dayanarak yok saydiracaksin? Dinlemeler usülsüz kilifini uydursan bile yargitayin bin tane karari var o yönde ki olmaz o is.

Aklima da baska bir sey gelmiyor.
                    yeniden yargılama oldu diyelim. öym lerin baktığı binlerce dava ne olacak ozaman onlarıda yeniden yargılmak zorunda kalacaklarki bu kaos oluşturur altından kalkamazlar. tapeleri de yok sayacaklarına inanamıyorum dediğin gibi bunula ilgili çıkan birsürü emsal karar var.

NOT: yeniden yargılama olsa dahi bu mallar beraat edemezler.

Yorum

• 12 numara adlı kıçı primalı soytarı ne almış yazdımı hiç ? (yada neyi kaçırmış)

Malum karne günü
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        12 numara adlı kıçı primalı soytarı ne almış yazdımı hiç ? (yada neyi kaçırmış)

Malum karne günü
                        3 ün 1 ini almışlardır

Yorum

• :meşale1: :meşale2: :tsmeşale:

2010 - 2011 Süper Lig şampiyonu TRABZONSPOR... [/SIZE]

10000. mesajım böyle olsun istedim

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            12 numara adlı kıçı primalı soytarı ne almış yazdımı hiç ? (yada neyi kaçırmış)

Malum karne günü
                            Teşekkürü 3 puanla kaçırmıştır

Yorum

• yeniden yargilamanin tek hedife azizin cezasini indirip hapisten kurtarmak, o bitince azizde feneri birakacak. Suan biraksa kimse yuzune bakmaz onun icin pesindeki beyinsiz koyun surusunu alip elinde koz olarak kullaniyor!
                              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeniden yargilamanin tek hedife azizin cezasini indirip hapisten kurtarmak, o bitince azizde feneri birakacak. Suan biraksa kimse yuzune bakmaz onun icin pesindeki beyinsiz koyun surusunu alip elinde koz olarak kullaniyor!
                                Aynen katılıyorum.

Şikecibaşı eğer hapsi görmezse hiçbirşey umuru olmaz.
                                En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 13.06.2014, 20:01.
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X