Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Şerefsiz resmen görevi kötüye kullanmış bir de iyi bok yapmış gibi anlatıyor
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunlar avukatlar tarafından iyi değerlendirilmeli
      Kesinlikle dediğim gibi oldu o anların kayıdına bakarsak yüz ifadesi bile bunu net ortaya koyar. Sabahtan beri şikebahçe için çalışan bir suçlu olduğunu itiraf ediyor. Dal dal şerefsizliğini itiraf ediyor. Suçlarını itiraf ediyor. İHO adamsa ortaya çıksın net sert şekilde. Gündemden bundan sonra inmemeli İHO.

Şerefsizler konuyu cemaate ergenekona bilmem neye getiriyor. Ya nasıl şerefsiz insanlar bunlar. Nerede Trabzonspor savunucu başkan ve yönetim ?

Yorum

• Şerefsiz adam sen şikecilerin haklarını savunmak için dava açacaksın, peki bizim haklarımızı savunmak için sana dava açmayacakmıyız?
        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim eskişehirle yaptığımız maçtaki hakemin iyi niyetli olduğunu kim söylerki zaten? o maçta bize gol attırmamak için elinden geleni yaptı..hatır işi de değildi bence açıkca daha önceden konuşulmuştur mesela o hakemle..
          O maçta Burak'ın gol pozisyonuna faul çalan hakem.
          Diğer haftaki Karabük-Fenerbahçe maçında Selçuk Şahin'in aynı aynı hiçbir farkı yok pozisyonun faul çalamadı.
          Çünkü faul kalsa kırmızı vermek zorunda kalacaktı..
          Hakem Bülent Yıldırım'dı.
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Utanmaz Şerefisiz Konuşuyor Birde
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ulan ya bizim başkan ne iş yapar. İzlemiyor mu şu toplantıyı!
              Başbakan'ına mektup yazıyormuş.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• eeee maa da konuştu ne için fener başkanlığı için.
                tecrübeli bi başkan olur
                şike nasıl yapılır ve ört bas edilir herkesten
                hatta azizden bile iyi biliyor
                görevi kötüye kullandığını itiraf etmesi
                hiç önemli değil zaten bilmiyormuyduk
                klasik o.ç. takılmayın önemli olan onun ne dediği değil bizim yönetimin ne yaptığı/ yapacağı

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aha itiraf etti çakozladı geri adım attı. Bi kaç yönetici bana birşeyler yaptık dedi hatta Aykut hız aşımı var radara biz yakalandık dedi sonra bi yutkundu la ne yapıyorum der gibi oldu pardon karıştırdım dedi konuyu sahaya yansımadı konusuna getirdi.

Şuan uefaya maçlar temiz bakın dediğini anlatıyor. Sahaya yansımadı fikrinin baş sahibi bu şerefsizmiş. Denemiş bunu.
                  Hani Tff'nin bu davayı yeniden açması için yeni delil gerekiyordu. Buyurun işte yeni delil
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• şu 14 kulübün imzasında bizim Sadri başkanın imzası varmıydı acaba göremedim ben orasını
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bugün yarın iho ve yönetim sert net şekilde harekete geçmezse haindir şerefsizdir hepsi. taraftar olarak bmn öncülüğünde gidelim Trabzona darbe yapalım bunlara adeta harekete bugün yarın geçilmezse. şuan iho ve yönetimin bulunduğu hal bu aydınlara aziz yıldırıma hizmet ediyor. şuan için kendilerini hain şerefsiz adlediyorum. yeter artık Trabzonspor'un hakları alenen yeniyor. suç itiraflarıyla. çıkın adamsın bir bir tüm haklarını alın.

Yorum

• hafta başı tff ye başvurcakdık hani hala ne bekleniyor
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Planımız o sezonun sayılmaması idi diyor. Sen nasıl Tff yargılaması bitmeden öyle plan yapıyorsun??
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O maçta Burak'ın gol pozisyonuna faul çalan hakem.
                            Diğer haftaki Karabük-Fenerbahçe maçında Selçuk Şahin'in aynı aynı hiçbir farkı yok pozisyonun faul çalamadı.
                            Çünkü faul kalsa kırmızı vermek zorunda kalacaktı..
                            Hakem Bülent Yıldırım'dı.
                            Devlet memuru bunyaminin buca faciasinida unutmayalim mac 3 1 gokhan gonulun sarsi var gozunun onunde topu yere vuruyor 2 .sardan atamiyor 5 dakka sonra olmayan bir penaltiyla fenevi maca dahil ediyor..malum mac oncesi aman bi yanlislik olmasin diyor rte devlet memuru bunysminde aliyor mesaji bugunde devlet kanalinda utanmadan pozisyon yorumluyor
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi öyle bir şey düşmana bile demem.
                              Bedensel zihinsel vicdansal acıyı kastettim.
                              yok adam zaten çocuğunu kaybetti, yani bence dünyadaki en büyük acıyı yaşadı bir kere.. buna rağmen nası bu kadar taşlaşmış vicdanı ben hayret ettim..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• hangi kanaldan dinliyorsunuz...
                                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                                Harabat ehlini hor görme şakir,
                                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Yükleniyor...
                                X