Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    leyleğe düz tabakta su vermek gibi bir şey
    aziz yıldırım bunu yapabiliyorsa bende yapabilirim
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tüh , söyleyeceklerini çarpıtma ihtimalleri oldukça fazla.
      Sadece kendi belirledikleri tetikçi FB yazarları yok o yüzden zannetmiyorum...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Halil Altıntop Alman basınına röportaj vermiş, şike olayında kim haklı kim haksız belli değil demiş. Bu adamın aldığı nefes bile Trabzonspor'a zarar.

Yorum

• Hala utanmadan insan içine çıkabiliyor ya...helal olsun
          1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hala utanmadan insan içine çıkabiliyor ya...helal olsun
            zaten azcık utanma olsa gidersin gerekli yerlere yaparsın savunması, adam gibi aklanır gelirsin ozaman istediğin yere istediğin açıklamayı yaparsın. ama bunlar foseptik çukurundan daha beter olmuşlar hala daha sağa sola çamur atıyorlar...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• basına kapalı basın toplantısı mı yapıyor bu it
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• adam olan çıkar basının karşısına ne söyleyecekse söyler kapalı kapılar arkasında konuşmaz....

Yorum

• İŞTE INFANTİNO'NUN GÖNDERDİĞİ MEKTUP
                  UEFA Genel Sekreteri Infantino, 23 Ağustos 2011 tarihinde Fenerbahçe Kulübü’ne bir mektup göndermiş ve mektupta “Bildiğiniz gibi UEFA Şampiyonlar Ligi Yönetmeliği (2011-2012) kapsamında Nisan 2007 tarihinden itibaren bir maçın sonucunu etkilemeyi hedefleyen herhangi bir faliyette doğrudan veya dolaylı olarak bulunan bir kulüp, müsabakaya katılamaz.

Katılamama süresi “SADECE BİR YIL” için geçerlidir. Biz F.Bahçe’nin bu yıl Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacağını düşünüyoruz. Bu koşullarda uygun haraket şekli kulübün kendi vazgeçmesidir. Alternatif yol ise fedarasyonun F.Bahçe’yi göndermemesidir. Bunlardan birini yapmazsanız nisan 2007’den bu yana şike olmadığını iddia edip daha sonra ortaya bir kanıt çıkarsa 8 yıla kadar ceza verilebilir. Daha önce Pobeda Kulübüne bu tip bir yaptırımımız olmuştur” ifadelerini kullanmıştı.

Toplantı devam ediyor...

Yorum

• Konuştukları daha doğrusu afkurdukları meseleleler belli.. Yok Sow gidecekmi? Yok efendim Terim TFF başkanı olacak mı? Görüldüğü gibi geyil muhabbetinden öteye geçmeyen şeyler.
                    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• asıl merak ettiğim;bu aziz yıldırım tarikatına üye olan gazeteciler,aziz ömür boyu men yediğinde ne yapacaklar..

çok yazık koskoca bir camia,şikeden kulübünü bitirme noktasına gelmiş bir andavalın peşinden gidiyor..hadi iftira atsalar tamam diyeceğimde her şey ayan beyan ortadayken hala bu adamın arkasında olmak nedir..

galiba aziz yıldırım başımızda olduğu müddetçe uefa fifa bize bir şey yapamaz zannediyorlar..zavallılar..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şikebahçenin durumu tam da böyle..
                          hiç bişe olmamış gibi davranıyorlar
                          Hahahaha cuk oturmuşBayılırım bu filme zaten
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• En son Şampiy10 haberleri ve son dakika güncel Şampiy10 haber detayları burada. Güncel Şampiy10 gelişmeleri için Gazete Vatan Şampiy10 size yeter!

Belge nerde diye soracak mı gazeteciler
                            2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende yarın bir basın toplantısı düzenleyeceğim ama toplantı herkese kapalı sadece ben olacağım toplantıda çok önemli açıklamalarım olacak
                              Eskişehir Beylikova'nın bir köyünde köyün okulunda tek öğretmen olarak görev yaparken kafasının iyi olduğunu düşündüğüm bir müfettiş bana neden öğretmenler kurulu toplantısı yapmadın diye fırça atmı, prosedürü yerine getirmediğim (!) için soruşturma açtırmıştı.Tabii böyle bir toplantının yapılamayacağı anlaşılınca soruşturma gelişemeden kapanmıştı.Azize'nin yaptığı bizim müfettişinkinden de beter..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Demekki Hacıosmanoğlu FİFA'nın şike mevzusunda çok yakın zamanda net adımlar atacağını önceden biliyormuş.hakkını verelimmi?
                                Kupayı görmeden selam vermen ona selam. Bir sonucu görelim ,3 senedir her hafta UEFA mektup yazıyor federasyona ve 3 senedir her hafta kupa bizde ....Ortada hiçbir fışkı yok. Sonucu görmeden hiçbir şey anlam ifade etmiyor benim için!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Çalışıyor...
                                X