Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdar ŞENEL ‏@TSerdarS şimdi
    @spkgovtr SPK GÖREVE ! fenerbahçe borsayı manipüle edip para kazandı.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• FB yonetimi ve futbolcular taraftarina istedigini desin ancak benim bildigim o adamlar su durumda (CAS sonunda cezalari yiyeceklerini, SL'den ihrac edileceklerini icin icin bilirlerken) olurler de yine de gruplara kalmazlar bir sekilde.

Yorum

• gelmez şimdi biray oy oy...
        2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Renkdaşlar ;

Bu fenevin Şampiyonlar Ligine gitme olayı ;

* Fenev sen gel dedi CAS 28 Ağustosta biletini keseceğiz- Şamp.Ligi grup kuraları 29 Ağustosta çekilecek/ Dolayısıyla feneve ceza verileceği kesin BJK kararı ise 30 Ağustosta açıklanacak.

* Dün Uefadaki savcılardan biri (ismini hatırlamıyorum) Fenev eğer CAS'a giderse 4 maç daha var onları çıkarırız ve cezası artar. 2+1 den 2 ye çekilmişti.

* Fenevin ceza aldığı anda oynadığı yılı es geçecekler cezası bir sonraki yıl başlayacak.

* Bursa Şamp.Ligine gidebilmek için CAS'a başvurmuş .

bu arada fenevbahçe kesin ceza alacak İstanbul Medyası pembe tablo çiziyor ve en son yol CAS'tı ve CAS yolu kapandığı anda TRABZONun yolu açılıyor yani azize süreyi kısalttı.

Yorum

• Olcay Çakır ve Zeki Uzundurukan A Haber'de...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• şu fenere spkdan bir ceza gelsin, bile bile milletle oynadılar
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• Avrupadan men cezalarda yurutme durdurdu
                diyo atv haber:-)
                2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gıcık oluyorum ona fb men edildiğinde ölü gibi çıkmıştı yayına şimdi çok neşeli birde Trabzonspor derbi mi sizin için diyor
                  tambir pezevenk istanbul yalakasi
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Burasi olmasa ben kesin katil olurdum:-)
                    2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tambir pezevenk istanbul yalakasi
                      Fikret iyi dedi ama ona o kadar şampiyon olmuş çok ciddi rakibimzdir diye adamları son 20 maçta 15 kez yenmişizdir
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fikret iyi dedi ama ona o kadar şampiyon olmuş çok ciddi rakibimzdir diye adamları son 20 maçta 15 kez yenmişizdir
                        reyiz ben bejeke nin bizi yendigini hatirlamiyom vala bak o arada bayern münich bile şampiyonlar ligini aldi

Yorum

• Bizim kulübün açıklamasında UEFA sürecini bekliyoruz derken, bu olaylardan haberdarlar mıydı acaba?

Yorum

• bu haberin hemen peşinde trtsporu açtım ne oluyor diye, bir kaç yorum dinledim, incelemeden karar vermek zorunda oldukları(az zaman olması yüzünden) ve kimsenin mağdur olmaması için bu karar alınmıştır dedi, daha ortada hiçbir belge, uefa ile kuralara katılma konusunda belge bile yokken.
                            o an tv'yi kapattım ve ilk aklıma gelen bunlar bu anki cezayı mumla arayacaklardı.
                            Kupanın geleceğine, fenerin ceza alacağına ne kadar inanıyorsam, bu süreçte birileri para için fenerin sırtına bindi nemalanıyor, buna başkanları da dahil, en basiti bugün fener tavan yapması %10 diye geçmeyin öncesinden ayar çekmişlerdir. bu bir suçtur çünkü madem uefa ile bir imza işiniz var bunu neden bildirmediniz, bu ülkede hakim ve savcılar bu işin peşine düşmeli, herşeyin gizli saklı yapıldığını tff nin uefa yazışmalarının tamamının dökülmesi gerektiğini düşünüyorum, ayrıca tff mali tablolarda incelenmeli öncelikle
                            En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 19:28.

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim kulübün açıklamasında UEFA sürecini bekliyoruz derken, bu olaylardan haberdarlar mıydı acaba?
                              CAS olayı da sonuçlansın Fenevin kaçış yolu kalmasın sonra biz gerekeni yapacağız demişlerdir.

Bu olayı bu kadar bekledik biraz daha bekleriz.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu haberin hemen peşinde trtsporu açtım ne oluyor diye, bir kaç yorum dinledim, incelemeden karar vermek zorunda oldukları ve kimsenin mağdur olmaması için bu karar alınmıştır dedi, daha ortada hiçbir belge, uefa ile kuralara katılma konusunda belge bile yokken.
                                o an tv'yi kapattım ve ilk aklıma gelen bunlar bu anki cezayı mumla arayacaklardı.
                                Kupanın geleceğine, fenerin ceza alacağına ne kadar inanıyorsam, bu süreçte birileri para fenerin sırtına bindi nemalanıyor, en basiti bugün fener tavan yapması %10 diye geçmeyin öncesinden ayar çekmişlerdir. bu bir suçtur çünkü madem uefa ile bir imza işiniz var bunu neden bildirmediniz, bu ülkede hakim ve savcılar bu işin peşine düşmeli, herşeyin gizli saklı yapıldığını tff nin uefa yazışmalarının tamamının dökülmesi gerektiğini düşünüyorum, ayrıca tff mali tablolarda incelenmeli öncelikle
                                aynen o verilen cezayı mumla arıyacaklar

Yorum

Çalışıyor...
                                X