Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kupayı görmeden selam vermen ona selam. Bir sonucu görelim ,3 senedir her hafta UEFA mektup yazıyor federasyona ve 3 senedir her hafta kupa bizde ....Ortada hiçbir fışkı yok. Sonucu görmeden hiçbir şey anlam ifade etmiyor benim için!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• A.Y ; Benim telefonlarımı dinlemelerinin amacı; beni Olgun Peker üzerinden Sedat Peker'e oradadan da Ergenekon'da bağlayacaklardı.

)

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        A.Y ; Benim telefonlarımı dinlemelerinin amacı; beni Olgun Peker üzerinden Sedat Peker'e oradadan da Ergenekon'da bağlayacaklardı.

)
        ne komik adam buya Cem yılmaz halt etmiş
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• yine TRABZONSPOR umuzun ismini ağzına almış..

Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili çok ilginç bir konuşma yazılmış... Mecnun Başkan, Zeki Mazlum'a 'Sizinkiler 1 milyon canlı parayla buraya geldi' diyor. Zeki Mazlum, Mecnun Başkan'a, 'Trabzonlu işadamları 5 milyon dolar verir hele parti teşkilatı...' diye cevap veriyor.

"TRABZONSPOR'UN ŞİKE BELGELERİNİN OLMASI LAZIM"

UEFA burada hapis yattığımız için suçlu olduğumuzu düşündü. Yargının oradaki gibi olduğunu sanıyorlar. Hiçbir kanunun değişmesini istemedik. 58. Madde'nin bizim için değiştiğini söylediler ama sadece biz tahliye edilmedik.
          Fezlekede 'Fenerbahçe yöneticileri, Trabzonspor’un yaptığı şikeyi önlemek için çalışma yaptı” diye bir ifade var. O zaman Trabzonspor’un şike belgelerinin olması lazım. Eğer yoksa koskoca kulübe iftira atıyorsun. Varsa, belgeler nerede? Bizi dinleyenler, mayıs ayından sonra Trabzonspor'u dinlemeyi neden bırakmışlar?
          kaynak:fanatik gazetesi
          @zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• şikeci avize yine zırvalamış gülüyorum bu adama artık sadece demişki basketçiyi kime verdiniz trabzona verdik haberim bile yok hadi ya ula senden habersiz kuş uçarmı o takımda =)

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yine TRABZONSPOR umuzun ismini ağzına almış..

Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili çok ilginç bir konuşma yazılmış... Mecnun Başkan, Zeki Mazlum'a 'Sizinkiler 1 milyon canlı parayla buraya geldi' diyor. Zeki Mazlum, Mecnun Başkan'a, 'Trabzonlu işadamları 5 milyon dolar verir hele parti teşkilatı...' diye cevap veriyor.

UEFA burada hapis yattığımız için suçlu olduğumuzu düşündü. Yargının oradaki gibi olduğunu sanıyorlar. Hiçbir kanunun değişmesini istemedik. 58. Madde'nin bizim için değiştiğini söylediler ama sadece biz tahliye edilmedik.
              Fezlekede 'Fenerbahçe yöneticileri, Trabzonspor’un yaptığı şikeyi önlemek için çalışma yaptı” diye bir ifade var. O zaman Trabzonspor’un şike belgelerinin olması lazım. Eğer yoksa koskoca kulübe iftira atıyorsun. Varsa, belgeler nerede? Bizi dinleyenler, mayıs ayından sonra Trabzonspor'u dinlemeyi neden bırakmışlar?

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Allah Aziz Yıldırımı fenerbahçenin başından eksik etmesin.
                StopMatchFixing.Com

Yorum

• Aziz Yıldırım : Bu çok büyük bir dava. Hızlandırılımşı karar verilebilecek bir dava değildi. CAS'ın bağımsızlıığı ve tarafsızlığı tüm spor toplumu için önemlidir.

adama sormazlarmı ozaman neden kabul ettin hızlandırılmış davayı diye sığır...

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yine TRABZONSPOR umuzun ismini ağzına almış..

Hazretler gene bize saldırmış.Reytingini artırıyor galiba.
                    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Aziz Yıldırım : "HAPİS YATMAYA HAZIRIM AMA ŞİKE YAPMADIM"

kavga etmeye, adam öldürmeye razıyım ama cinayet işleyemem gibi bişey söyledi

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hazretler gene bize saldırmış.Reytingini artırıyor galiba.
                        Ne yüzsüz adam bu ya. Niye tek biz yargılanıyoruz, Trabzonspor'da davaya alınsın dedi, kırmadık aziz beyfendiyi katıldık. Alnımızın akıyla aklandık. Hala konuşuyor yahu. Pes doğrusu pes.
                        Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                        https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• Tutmayın küçük enişteyi, rahatça havlasın.
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• aziz yıldırım bugünkü açıklaması ile yine yer yerinden oynadı Türk futbolu toz duman oldu.

Yorum

• Su adamin laflari hala ciddiye aliniyor mu ya Gülüp gecin serefsiz yavsaga
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aziz Yıldırım : Bu çok büyük bir dava. Hızlandırılımşı karar verilebilecek bir dava değildi. CAS'ın bağımsızlıığı ve tarafsızlığı tüm spor toplumu için önemlidir.

adama sormazlarmı ozaman neden kabul ettin hızlandırılmış davayı diye sığır...
                                Renkdaş, bunu hep yazıyorum. Aklınca işi CAS'a götürüp işi en az 1 sene daha sırf bunun için uzatacaktı. UEFA bu konuda kendisini tufaya getirdi. Hemen CAS'la anlaşıp daha sonra bunu şikecilere sundu. Onlar da bu hızlandırılmış dalgayı kabul etmek zorunda kaldılar çünkü aksi halde bunu camialarına açıklayamazlardı. Kendisinin şimdi bu konuda ağlaması ondan.

Yorum

Çalışıyor...
                                X