Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın demirörenle görüşeceği milliyette de haber olduğuna göre belki bu sefer bir sonuç çıkar.

Yoksa bu görüşmeyi milliyet neden diğerleri gibi önceden haber yapıp versin.Çünkü daha önceki görüşmeleri hiç bir yerde haber olmadı.

O yüzden olumlu bir gelişme bekliyorum.

Ya da ben öyle bir gelişme olmasını umduğum için böyle bir haberi hayra yoruyorum.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben almayayım sağolasın sen ordan biraz funduk yolla buraya
      Funduklara bu sene bakamadım vallahi toplamaya gitmedim bile zaten doğru düzgün olmamış önüne gelen fundukluğuma girdi caleps yapti.bu sene funduğa para verecem

Yorum

• Uşaklar funduk çaydan iyidur.

Elişmayın fundukluklara.

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkanın demirörenle görüşeceği milliyette de haber olduğuna göre belki bu sefer bir sonuç çıkar.

Yoksa bu görüşmeyi milliyet neden diğerleri gibi önceden haber yapıp versin.Çünkü daha önceki görüşmeleri hiç bir yerde haber olmadı.

O yüzden olumlu bir gelişme bekliyorum.

Ya da ben öyle bir gelişme olmasını umduğum için böyle bir haberi hayra yoruyorum.
          bundan sonra bizim açımızdan olumsuz bir gelişme olması çok zor o yüzden rahat olun... bizim başkan tüpçünün kulaklarını çeker
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Uşaklar funduk çaydan iyidur.

Elişmayın fundukluklara.
            Fundukla çay ikisi beraber çok iyi oluyor abi hele funduk kavrulmuş funduksa

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Fundukla çay ikisi beraber çok iyi oluyor abi hele funduk kavrulmuş funduksa
              Hemda kış aylarında.Soba da vuracak bi tarafına.

Sırf soba var diye kışında gidiyorum memlekete.

Yorum

Hemda kış aylarında.Soba da vuracak bi tarafına.

Sırf soba var diye kışında gidiyorum memlekete.
                şike başlığını mındar ettik abi birazdan uyarı alırız fındık muhabbeti yapmaya başladık başlık birden kalabalık oldu...
                En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 11.09.2013, 16:28.

Yorum

Uşaklar funduk çaydan iyidur.

Elişmayın fundukluklara.
                  Abi yok vallahi yok funduk tam bi eziyet 1 sene olur 1 sene olmaz içi fuş olur,randımani az olur, toplaması bi dert patosi ayri bi dert bide kurutmasi var o bambaşka bi dert.bide bizim oralar çok yamaç ayıyla çakal bile yürüyemiyor nerde kaldı funduk toplayacaksın.yok sattuk yok satamaduk derken parasida işe yaramayiama çay öylemi kurban olduğum.senede 3 kere veriy.topla çayuni ver özele eline nakit para.ohh gel keyfim gel.senede 1.5 ton çayum var yaruluğa veriyorum her sene 20 kilo kuru çay geliyor.funduktan bişe geldiği yokyapacam her tarafi çay yerleşecem memlekete anasını satayimmuhabbetinde gözüne vurduk bu arada ama napalum sarayi yani.kusura bakmayın

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi yok vallahi yok funduk tam bi eziyet 1 sene olur 1 sene olmaz içi fuş olur,randımani az olur, toplaması bi dert patosi ayri bi dert bide kurutmasi var o bambaşka bi dert.bide bizim oralar çok yamaç ayıyla çakal bile yürüyemiyor nerde kaldı funduk toplayacaksın.yok sattuk yok satamaduk derken parasida işe yaramayiama çay öylemi kurban olduğum.senede 3 kere veriy.topla çayuni ver özele eline nakit para.ohh gel keyfim gel.senede 1.5 ton çayum var yaruluğa veriyorum her sene 20 kilo kuru çay geliyor.funduktan bişe geldiği yokyapacam her tarafi çay yerleşecem memlekete anasını satayimmuhabbetinde gözüne vurduk bu arada ama napalum sarayi yani.kusura bakmayın
                    bende emekli olduğumda gidecem Of' a yerleşecem oraya kısmetse, zaten ne kaldıki emekliliğe 30 yıl falan var

Yorum

• gs tekrardan sermaye artırımı yapmış,300 milyon liracık girecek bu kez kasalarına

Yahu bile bile yasal olmayan(suc isliyorlar) işlem yapıyorlar ama kimse çıtını çıkaramıyor.

Yorum

• Ola eskiden soba varidi üstüne funduğu kavururduk çaylan beraber. şimdi her oda peteklan dolu üstüne don bile kurutamayruk

Yorum

şike başlığını mındar ettik abi birazdan uyarı alırız fındık muhabbeti yapmaya başladık başlık birden kalabalık oldu...
                          Demezler bize bir şey hiç kötü bir lafımız yok.Az idare etsinler.

Canım hep sıkıntı,hep sıkıntı.

İki tanede güzel muhabbet olsun.

Yorum

bende emekli olduğumda gidecem Of' a yerleşecem oraya kısmetse, zaten ne kaldıki emekliliğe 30 yıl falan var
                            Ahahahasenunkida bişemi.benum 6000 iş günüm doldi ama 2039 yılında emekli olacam.artık kim öle kim kala

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hacıosmanoğlu, Demirören'le görüşecek!
                              Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosamoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelecek.

Kaynak haber 61
                              TRT1 Stadyumda kendi ağzıyla söylemişti.

Milli maçlar sonrası, tff başkanıyla görüşeceğim diye.

Bir an önce görüşüp, kupayı istesin artık.

DİK DUR BAŞKAN, EĞİLME.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ola eskiden soba varidi üstüne funduğu kavururduk çaylan beraber. şimdi her oda peteklan dolu üstüne don bile kurutamayruk
                                köye gidecesun ozaman

İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Demezler bize bir şey hiç kötü bir lafımız yok.Az idare etsinler.

Canım hep sıkıntı,hep sıkıntı.

İki tanede güzel muhabbet olsun.
                                valla sardı muhabbet ama bayadır yapmıyodum böyle.

Yorum

Çalışıyor...
                                X