Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler sakin olun başkana boşyere sallamayın o garantiyi aldı çoktan o kupa gelecek , başkanı siyasete alet olmakla suçlayın ama o kupa onun için namus sözü almazsa sallarsınız gelecek o kupa herkes rahat olsun.

Sen bu dediğine inanıyor musun abi alamaz kupa felan bu adam Sadri Şener yapardı bu işi oda gitti bu adamın sapını alır belki...
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak inprise tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu süreci IHO baltalayacak arkadaşlar, ilk açıklamalarından anlaşılan bu. Kupa TFF 'de kalsın demeye getirmiş, hiçbir yere başvurmayacağız demiş. Bu düpedüz taraftara futbolculara klüp tarihine ihanettir. Bu adam heba edecek emeklerimizi,
      Bizim başkan ne demişti, biz 3-5 kişiyle yürümeyiz 300 bin kişiyle yürürüz demişt, Trabzonda yeterli yürüyen olmazsa kocaelinden gelir bende 1 fazla olurum, İHO'ya karşı yürüyenler listesine beni de eklersiniz başvuru yapmadığında. adamı hasta edecek, para yok demesini biliyor, al sana hakettiğin para, 2 yılına mal olmuş şike sürecini böyle es geçerse ben de yürümek isteyenlerdenim.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hadi gine bişiler yumurtlayın utanmaz arlanmaz alçaklar,
        Burçak'ın dediği FAS-KARS-MARS demezseniz şerefsizsiniz.
        Yok hocam, uyak falan aramazlar. Direkt İsviçre mahkemelerine giderler.

Yorum

• bekleyelim görelim vurup kırmak için erken daha...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hem mahkeme hem uefa hemde cas,ın onayladıgı dünyadaki tek sampiyonuz............
            düşünsene tüm bunlara rağmen olamamamız enteresan olurdu!!!

ben ihonun da bu yolda birlikte olunan tüm ortaklarımızın da gerekli adımları atacağını düşünüyorum bekleyip görmek doğru stratejiler belirlemek en doğrusu olacak gibi!!! sonuçta şu durumda aceleden ziyade doğru hareket etmek daha önemli...

Yorum

• trgoals.es/ntvspor.html

.. CANLI YAYIN ..

Yorum

• Uzun bir sürecin sonu,şike serbest değil,olmayacak.Anlaşılmıştır.

Hacıosmanoğlu,bu işin tadını kaçırma da yasal olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yap,karşında en ahlaksız spor yöneticileri var,sen hala onurdan,kupa iadesinden bahsediyorsun.
                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Ali Şen:Lobiyi otel lobisi sandılar

Yorum

• Avrupadan men kararının ardından Fenerbahçe transfer sezonu bitmeden Emenike'yi tekrar satma kararı aldı

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      başkanın kafası hiç çalışmıyor
                      Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• kupa + tazminat konusunda gerekli açıklamaları hala yapmadı. ilk açıklaması ben birşey yapmayacağım öyle emir aldım, TFF kendiliğinden kupamızı verir (!) oldu.

geleceğimizi kurtaracak tazminat davası için adım atmazlarsa kulübe ihanet etmiş olurlar. bu tazminat meselesi bulunmaz nimettir, bugün elimize borçlarımızı silip atmamız için müthiş bir koz verildi, gerekli işlemler yapılmalı.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olanüstü kongreye gidilmeli İHO böyle ihanet icindeyse.Sen kimsin Kupamizi almiyacak.Seni cerez niyetine yer bu taraftar sahte kabadayi.
                          Kendisi başbakana "ibrikçilik" yapsın gidip.
                          .

Yorum

• herhalde birileri hacı ya kupayı sana resmi törenle vereceğiz sözü verdi. yada adam LEVEL atlıyor )
                            trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• beyler bız basvurmayacagız şike şike gelecek o kupa demeye getırıyo adam böburlenerek ironı yapıyo nedır bu sınır ya gelmezseler 300bın kısıden fazlası yurur onu herkes bılıyor
                              ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• Yönetime Mail, fax, telefon yağmuruna tutabiliriz bugünden itibaren...
                                Şuraya bak. kendi yönetimimize Hakkımızı araması için baskı yapacağız.!!!
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Çalışıyor...
                                X