Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İho dan korkuyorum tek bu süreci aksatacak diye
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bir terslik var. CAS açıklanmadan önce pek fazla ümit pompalamadılar. Rıdvan bile onanır dedi. Açıklandıktan sonra en azılı şikeciler bile feryat-figan etmediler. Sanki toplumu alıştırma çabaları var gibi. Acaba diyorum devamı gelir mi? Burada sonlanır mı yoksa ?
      Oscar CARDOZO
      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• ne uefa, ne fifa, ne tff, ne yargıtay ne de fb yönetiminden bir hamle bekliyorum, önce Trabzonspor başkanı sayın Hacıosmanoğlu vaat ettiği sözleri yerine getirecek, namus davası dediği olayı çözecek. acilen yönetimini toplayıp hukukçularıyla görüşüp federasyona resmi başvurusunu yapacak ve bunu da basın toplantısıyla herkese duyuracak. bunun başka bir yolu yok! ilk adımı biz atacağız sayın Başkan!
        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilerde uşağım olursa nasip olursa ciddi ciddi mustafa pilatini terzioğlu koymayı düşünüyorum...sizce çok mu abes olur
          KASım koy adını
          en azından kültürümüzde var .)
          elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            lig tv üyelerine sonucu manipüle edilmiş maçlar satılmış. yani ürün sahte ve nitelikli dolandırıcılık yapılmıştır.

bundan dolayı maddi ve manevi tazminat davası açılabilir.
            Teşekkür ederim. Lig tv benim haberim olmayan şeyler benimle alakası yok diyip işin içinden sıyrılabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• versinler madem şike kanıtlandı artık versinler adamların kupası zaten vermezsen lig düşersin Yunanistan da buna benzer bir şike olayı olmuştu

antudan...

Yorum

• Şampiyonlar ligini garantiledik bu kararla.
                DOZER CEMİL

Yorum

• Bu taraftarın şike konusundaki vaatleri sebebiyle seçtiği BAŞKAN hiçbir yere başvuru yapmayacağız diyor..

Allah seni kahretsin İHO

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mehnet arslan kim ağlıyor ntvspor da uefa daha müdahale etmezmis kupa fenerde kalirmis
                    Okupayı g..lerine soksunlar. Bize yeni kupayı s_ _ e , s_ _e verecekler.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teşekkür ederim. Lig tv benim haberim olmayan şeyler benimle alakası yok diyip işin içinden sıyrılabilir diye düşünüyorum.
                      davayı lig tv ye değil tff ve şikebahçeye açacaksın. onlar ürünün sunumunda lig tv kadar sorumlu
                      trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• TRABZONLU GENÇLER ‏@TGMuratErdogan 40 sn
                        Cas kararı doğvu mu Samet?Samet ovda mısın Samet?Samet bave sen bivsey söyle Samet,yalan de doğvu değil de Samet,noluv Samet.
                        başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• şike yayını suan hangı kanalda var??
                          ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• Hadi gine bişiler yumurtlayın utanmaz arlanmaz alçaklar,
                            Burçak'ın dediği FAS-KARS-MARS demezseniz şerefsizsiniz.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'ye verilen cezanın CAS tarafından onaylanmasından sonra Beyaz TV'de katıldığı canlı yayında flaş açıklamalar yaptı...

İŞTE HACIOSMANOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

"Bunlar bilinen şeyler zaten bilinmeyenler değil. Yanlış yönlendirmeye çalışanlar oldu ama dünyada da adalet var Türkiye'de de adalet var. Biz kimseye başvuru yapmayacağız. Ortada bir pislik var. Bu pisliği örtmeye çalışanlar bundan sonra örtemeyeceklerini anlarlar sanırım. Bu pisliği örtmeye çalışanlar bundan sonra umarım bu pisliği örtmeye çalışmazlar.

Ben Fenerbahçe taraftarına her zaman saygı duyduğumu söyledim. Biz bu kupayı TFF'ye idare ediyoruz derlerse Fenerbahçe taraftarını da zarara uğratan insanlar en azından giderayak bu rezillikten biraz kurtulabilirler.

Fenerbahçe'yi bu duruma düşürenlerin giderayak onurlu bir iş yapma şansları var. Kupayı TFF'ye iade ederlerse onurlu bir hareket yaparlar."

Yorum

• bi çatırdı sesi geldi uefamı çatırdadı ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X