Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu ersin gokalioglu salliyor mu bilgisi olan var mi?
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Şikecilerin inadına yarın Trabzonspor bayrağını asıp, dalgalandırıcam binadan.
      Şeref koksun ortalık.
      Asalet görsün bazı kapaksızlar.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu ersin gokalioglu salliyor mu bilgisi olan var mi?
        Ne diyo ki abi?

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şikecilerin inadına yarın Trabzonspor bayrağını asıp, dalgalandırıcam binadan.
          Şeref koksun ortalık.
          Asalet görsün bazı kapaksızlar.
          ben binama astim bayragi komple binayi kapliyor 2010-2011 sampiyonu yaziyor
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne diyo ki abi?
            yarin sikecilere kapak olcak falan diyor

Yorum

Salliyo galiba..

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Azizcik belki içeri girebilir, onu mu kastediyor acaba?

Yorum

bu ersin gokalioglu salliyor mu bilgisi olan var mi?
                  3 senedir burada yazılıp çiziliyor dedikleri, daha bir şeyinin tuttuğunu bilmiyorum. Meczup bile olabilir. Araştırmacı gazeteci diye geçiniyor bir de.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3 senedir burada yazılıp çiziliyor dedikleri, daha bir şeyinin tuttuğunu bilmiyorum. Meczup bile olabilir. Araştırmacı gazeteci diye geçiniyor bir de.
                    dogrudur bilmiyorum ondan sordum tskler

Yorum

• Ben Allah'ın adaletine inanan insanım. Ancak gözlerimizin içine baka baka, bizlerle alay edercesine tiyatro oynatıyorlar. Bu pislik içinde bizler sahipsiz kimsesiz bir camiayız. Bu kimsesizliğimizin içinde eski başkanlardan tutun şimdiki başkana kadar, sözde Trabzonsporlu olduğunu söyleyen sanatçılardan tutun Trabzonlu siyasilere kadar herkes var. Bize de bu gece ve yaklaşık bir ay şikecileri seyretmek kalıyor...
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Biz siyasete kaybettik kendi kulubune her turlu kotulugu yapan siyasilerin secim otobusunde gezerken kaybettik.

Yorum

• Az once Ntv de Ridvan Dilmen basbakani kastederek kendisinin hizmetlerinden ve son bir mudahale daha gelecegini umut ettigini belirtti.

Yorum

• Ne oldu? Şikeci hırsızlar şampiyonluk turu mu atıyor?

Yorum

• Şikecilerin bu şampiyonluğunda emeği olanlardan biri Hacıosmanoğlu'nun tebrik mesajı yayınlaması gerekir. Hatta şikeciler de kendisine teşekkür etmeli.
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• kiğilı da az önce trt de bi kaç hafta içinde şb nin avrupaya gidebilme ihtimali oluşabilir die açıklama yaptı... ulan bunlar hiç akıllanmıyo kaç kere daha g..t olacak bu camia,kaç kere daha saf taraftarlarına umut dağıtıp sonra mal gibi kalacak...hiç ders almıyo bunlar hiiiiççç....amaaaa olur da böle bi durum olusursa bizi kandıran iho'ya da uefa ya da burdan çok fena saydırcam...

Yorum

Çalışıyor...
                                X