Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cas dan sonra bi kipirdanma yok. UEFA ne is yapar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Renkdaşlar burası yeri değil ama bişey soracağım trübündeki taraftarlarımızın üzerindeki bordo mavi kazaklardan ı nerde bulabilirim...
      Hangi kazaklar abi?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türkiye şartlarında asla böyle bir şey olmayacaktır.
        Onlar tescili kaldirsalar bile o sezonu bay geçerler.
        Hatta daha da ileri gidip kupayi alırlar ama bize asla vermezler.
        Maksimum olacaklar bunlar.
        Tek beklenti Uefa'dan. Benim merak ettiğim konu bu.
        Uefa neyi ne için bekliyor? Başka ülkelerde müdahale ettiği halde Türkiye'de henüz göremedik bunu. Kupayı TFF verir. Eğer Uefa müdahale ederse.
        Hepsini Allah'a havale ediyorum.
        TFF kupa islerinde riske girmez uefa,nin kupa verme yetkisi varsa??? kesinlikle basini agirtmaz beklerki uefa isi halletsin hukumetinde isine gelir nasil olsa uefa secimlere girmiyor):
        zaten kupa konusunda uefa ve cas disinda bize zerre yarari dokunan bir kurum oldumu?
        En son objek tarafından düzenlendi; 07.12.2013, 00:22.

Yorum

• .
          İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TFF kupa islerinde riske girmez uefa,nin kupa verme yetkisi varsa??? kesinlikle basini agirtmaz beklerki uefa isi halletsin hukumetinde isine gelir nasil olsa uefa secimlere girmiyor):
          zaten kupa konusunda uefa ve cas disinda bize zerre yarari dokunan bir kurum oldumu?
          Uefa zoruyla girer işte. Normalde Uefa TFF 'ye sen bunları bunları yapacaksın demeli.
          Yapıyorsan yap yapmıyorsan ben yaparım.
          Ama demiyor işte niye demiyor?
          Sonuç olarak Uefa TFF'nin üst kurumudur.
          Onun kara dediğine TFF beyaz diyemez. Öyle bir dünya yok.
          Ben suçlu buldum men ettim sen bulmadın eyvallah.
          Bu karmaşa Uefa'nın itibarını bozar. O yüzden bir an önce müdahale etmeliler.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            .

Uefa zoruyla girer işte. Normalde Uefa TFF 'ye sen bunları bunları yapacaksın demeli.
            Yapıyorsan yap yapmıyorsan ben yaparım.
            Ama demiyor işte niye demiyor?
            Sonuç olarak Uefa TFF'nin üst kurumudur.
            Onun kara dediğine TFF beyaz diyemez. Öyle bir dünya yok.
            Ben suçlu buldum men ettim sen bulmadın eyvallah.
            Bu karmaşa Uefa'nın itibarını bozar. O yüzden bir an önce müdahale etmeliler.
            Uefa tavsiye edebilir ama TFF bildigini okur tek sartla cark edebilirler oda milli takimin turnuva disi kalmasiyla ilgili olurki o zamanda 2011 yok sayilmasina kadar giderler bu is cok karmasik hale geldi hukumet topa girmiyormus gibi duruyor ama oglemi?...

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uefa tavsiye edebilir ama TFF bildigini okur tek sartla cark edebilirler oda milli takimin turnuva disi kalmasiyla ilgili olurki o zamanda 2011 yok sayilmasina kadar giderler bu is cok karmasik hale geldi hukumet topa girmiyormus gibi duruyor ama oglemi?...
              Kurallar bellidir. Tavsiye demek yanlış bana göre.
              Eğer kurallara uymuyorsan sana da yaptırım uygularım demeli. Tabi bu yaptırımlardan biri milli mendir. Bunu göze alacaklarını sanmam.
              Ben ilk zamanlardan beri takım ve kişiler haricinde şu lanet TFFnin de ceza alacağı günü iple çekiyorum.
              Bahsettiğiniz şeyi bir önceki mesajda yazmıştım.
              Bunlardan her şey beklenir.
              O sezonu yok sayarlar ya da kupayı birinci statüsündeki fenerden alsalar bile ikinciye vermem derler.
              O kadar karışık ki zaten seneler geçti hâlâ bu başlıkta teori üretiyoruz.
              Sonumuz hayrola...

Yorum

• Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Renkdaşlar burası yeri değil ama bişey soracağım trübündeki taraftarlarımızın üzerindeki bordo mavi kazaklardan ı nerde bulabilirim...
                  markafoni'yi takip et orada çok güzel ürünler satışa sunuluyor sanırım aradığın ürün kapişonlu fermuarlı hırka.
                  Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri konuk oldukları Beyaz Show'da sürpriz bir sözle karşılaştı.
                      KTÜ öğrencileri, 29 Kasım tarihinde ekranlara gelen Beyaz Show'un konuğu oldular. Beyaz Show için Trabzon'dan yola çıkan öğrenciler yanlarında getirdikleri, 2010-2011 yılında Trabzonspor'un temizliğini temsil eden beyaz formayı Beyazıt Öztürk'e hediye etti.

HEDİYELER OTOBÜSTE BEKLETİLDİ

Trabzonsporlu taraftarların yayında Fenerbahçeli Beyazıt Öztürk'e hediye etmek istedikleri forma, fındık ve çıkolata yayın öncesinde stüdyoya alınmadı.

Yayın sona erdikten sonra, Trabzonspor taraftarı olan KTÜ öğrencilerinin vermek istediği hediyeler, otobüsten alındı ve Beyazıt Öztürk'e teslim edildi.

ŞİKEYİ KABULLENDİ

Fenerbahçeli Beyazıt Öztürk'ün, Trabzonspor taraftarından tertemiz formayı hediye alırken, "size bir kupa borcumuz var..." sözleri öğrencilerin keyfini katladı.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yorum

• Iste sb,nin motivasyon kaynaklari bu gibi goruntuler adamlara ilac gibi geliyor

Yorum

• Yargıtay kararı yaklaşırken amaçları trabzonsporu zor duruma düşürmek olan fitne odakları mahkemede değerlendirilmiş tapeleri sanki yeniymiş gibi ortaya koyuyor.Ben bu çıkacak yargıtay kararından kaygı duyuyorum arkadaşlar.

Trabzonspora kupayı vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Bak trabzonsporda suçlu demeye çalışıyorlar.

Akp-Cemaat kavgası.Daha sonra rasim ozanın ufuk özerten konuşmalarını yayınlaması.

Yok efendim dua etmiş falan gibi şeyler.

Amaç belli.Trabzonspora kupa vermemek.Fener her türlü durumda suçlu zaten.

Yorum

• Basın gene her zamanki çalışmasına başladı. Akıllarınca "Fenerbahçe'ye bu cezayı verenler, bakalım kendileri ne kadar temiz?" havası yayıp, Yargıtay'ı etkilemeye çalışıyorlar (Kaynak).

Bakalım işe yarayacak mı?

.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Takmış durumdayım,şikenin en etkin kullanıldığı isimler olan hakemler neden bu soruşturmaya dahil olmadı halbuki o kadar net ki yaptıkları ve arsızca yüzsüzce hiç korkmadan hala devam ediyorlar,bu sene fb ye kazandırılan bu hunharca puanların sebebi ne ,adalet tecelli etmeyip suçlular ceza almadıkça adamlar azıttıkça azıtıyor yüzsüzleştikçe yüzsüzleşiyor,her yıl iki takım yarışsında lig tv faydalansın ayarları yapılırken bu sene fb nin tek başına gitmesi için elden gelenin ötesi yapılıyor,hemen hemen her maç mı şaibeli olur yahu.
                                KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                                Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

Çalışıyor...
                                X