İlk olarak 44-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho dan korkuyorum tek bu süreci aksatacak diye
İho eğer tüm Trabzonspor camiasını tatmin edecek hamleler yapmazsa biran bile oturmasın o koltukta..
Yorum
-
28 Ağustos 2013 Çarşamba - 13:56
DHA
CAS'ın Fenerbahçe'nin başvurusunu reddedip 2 yıl Avrupa Kupalarından men cezasını onaması üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu'nun daha önce kapattığını açıkladığı 2010-2011 sezonu ile ilgili dosyayı yeniden açma konusunda hazırlık yapabileceği belirtildi.
Bu durum Trabzonspor'un söz konusu sezon için şampiyonluk kupasını alabileceği anlamına da geliyor."ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
aramızda avukat arkadaşlardan kimse var mı?
bir taraftar olarak manevi tazminat davası açma hakkımız olduğunu düşünüyorum ( ayrıca lig tv aboneleri için sahte ürün satıldığı için maddi + manevi tazminat). kolay dava açabileceğimiz dava dilekçeleri hazırlayabilirler mi?[/trabzonspor; yani herşeyim...
Yorum
-
İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'ye verilen cezanın CAS tarafından onaylanmasından sonra Beyaz TV'de katıldığı canlı yayında flaş açıklamalar yaptı...
İŞTE HACIOSMANOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI
"Bunlar bilinen şeyler zaten bilinmeyenler değil. Yanlış yönlendirmeye çalışanlar oldu ama dünyada da adalet var Türkiye'de de adalet var. Biz kimseye başvuru yapmayacağız. Ortada bir pislik var. Bu pisliği örtmeye çalışanlar bundan sonra örtemeyeceklerini anlarlar sanırım. Bu pisliği örtmeye çalışanlar bundan sonra umarım bu pisliği örtmeye çalışmazlar.
Ben Fenerbahçe taraftarına her zaman saygı duyduğumu söyledim. Biz bu kupayı TFF'ye idare ediyoruz derlerse Fenerbahçe taraftarını da zarara uğratan insanlar en azından giderayak bu rezillikten biraz kurtulabilirler.
Fenerbahçe'yi bu duruma düşürenlerin giderayak onurlu bir iş yapma şansları var. Kupayı TFF'ye iade ederlerse onurlu bir hareket yaparlar."
Yorum
-
Bu süreci IHO baltalayacak arkadaşlar, ilk açıklamalarından anlaşılan bu. Kupa TFF 'de kalsın demeye getirmiş, hiçbir yere başvurmayacağız demiş. Bu düpedüz taraftara futbolculara klüp tarihine ihanettir. Bu adam heba edecek emeklerimizi,“Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentv spor 14 16 yerine voleybol maçı koymuş
Yorum
Yorum