Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu uefa anca bayan futboluyla ilgili haber yapıyor

Yorum

• bjk biliç i kap a bildirmiş

lan uefa açıkla da bitsin şu iş
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Arkadaşlar pazarlıklar bitmedi o yüzden uzun sürdü.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• neyse ben bütünleme sınavıma gidiyim....uefa sende ne b.k yersen ye...o cezaları seve seve açıklıcaksın...

Yorum

• en sonunda kafa göz dalacam
            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• 6 saat sonra Isim var kesin 6 bucuk saat sonra aciklar bunlar.
              Bosuna bekledim.Yaziklar olsun bunlara neyi bekliyorlar!!!!!!!!!!!
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yarın sınava gireceğim kesin o zaman açıklanır.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uefa insAllah bi 50-60milyon euroluk "sponsor" gelecek diye bekletmiyordur bizi.
                  güzel fikir ,kesisn bir sürpriz vardır ama sıra bu yıl başka şikecilerde olur mesela dogus

Yorum

• Bir atasözümüz der ki: "Kötü haber tez duyulurmuş"
                    Bir atasözümüz der ki: "Sabreden derviş muradına ermiş"
                    Bir atasözümüz der ki:" Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"

Nerenin sözü bilmiyorum ama bir de şu var :" G...... g...... şemsiye açılmaz"

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim korktuğum konu şu.

UEFA diyelimki Beşiktaşa 1 Fenevhaçeye atıyorum 5 yıl Avrupadan Men Cezası verecek.

TFF ne yapacak. Diyecekki Fenev tahkime gidecek, olmadı CASA başvuracak olmadı Onun üst
                      mahkemesi İsviçre Federal Mahkemesine başvuracak. Kupa vermemiz için tüm bu hukuki süreçleri bekliyoruz daha süreç tamamlanmadı diyecek.

Korkarım ki biz kupa almak için tüm bu süreçleri bu şerefsiz TFF yüzünden beklemek zorunda
                      kalacağız.

Renkdaşlar daha kupayı almamız için çok bekleyeceğiz. Umarım yanılan ben olurum.
                      yeterki ceza yesin gerisi kolay..zaten kupa hemen gelmez kimse öyle bir beklenti içinde olmasın...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• uefa kararlar 24 ün haftası açıklanacak dedi

pazartesi ve salı günleri şikec,ler tarafından ortaya atıldı

herkes basın vs bu iki güne odaklandı

bu iki günde karar çıkmadı

aaa bakın ceza filan almayacağız

derkeeeennnnn

hafta soonuna doğru cuma akşam 5-6 arası

şemsiye haşıııırrrtttttt
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uefa insAllah bi 50-60milyon euroluk "sponsor" gelecek diye bekletmiyordur bizi.
                          Gel de işkillenme şimdi.

Platini - "bak açıklıyorum".

Demirören - "Hadi Ferit Bey, kalan 10 milyonu da benim hesabımdan çek, sonra senden alırım." Hem bankanız için de büyük reklam olacak"

Ferit Şahenk - "İyi de Yıldırım Bey, babanız size tek başına imza yetkisi vermedi ki?"

Demirören - Bir dakika mösyo Platini, Ali Bey'i arıyorum.

Ali Koç - Ulan ilk seferinde sponsorluk dedik, bağladık 30 milyonu, şimdi ne derim ?

Demirören - Mösyo Platini, şimdi ben Rıdvan'ı arasam, o da sayın başbakanımızla konuşsa, örtülü ödenekten para size gelse, sponsoru da THY yapsak olmaz mı, he gurban?

Platini - "Ulan başlayacam yapacağınız işe..,

Gianni, mösyo İnfantino, hooop, alooo !, yolla kardeşim kararı, bunlar su koyuveriyor"

BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar UEFA kararların 24 haziran haftasında açıklanacağını duyurdu. Neden bu kadar panik yapıyorsunuz?
                            yahu o savunmalar alınmadan öncekş haberdi

geçen hafta cuma ve cumartesi savunmalar alındığında, p.tesi veya salı açıklarız demişler.

yetti artık bugün açıklansın, insanları bitirmeyin.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• tahminimce akşam 4-5 ten sonra şemsiye açılır...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• beyler bugun de acıklanmazsa yne şikeciler insanları kandırıp borsadan gelir elde etmeye calısıolar demektir.. bugun acıklanmazsa cumadan once acıklanmaz .. cuma gunu borsa kapanır saat 20 de gömerler bunları

Yorum

Çalışıyor...
                                X