bu uefa anca bayan futboluyla ilgili haber yapıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
bjk biliç i kap a bildirmiş
lan uefa açıkla da bitsin şu işhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa insAllah bi 50-60milyon euroluk "sponsor" gelecek diye bekletmiyordur bizi.güzel fikir ,kesisn bir sürpriz vardır ama sıra bu yıl başka şikecilerde olur mesela dogus
Yorum
-
Bir atasözümüz der ki: "Kötü haber tez duyulurmuş"
Bir atasözümüz der ki: "Sabreden derviş muradına ermiş"
Bir atasözümüz der ki:" Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"
Nerenin sözü bilmiyorum ama bir de şu var :" G...... g...... şemsiye açılmaz"
Yorum
-
İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim korktuğum konu şu.
UEFA diyelimki Beşiktaşa 1 Fenevhaçeye atıyorum 5 yıl Avrupadan Men Cezası verecek.
TFF ne yapacak. Diyecekki Fenev tahkime gidecek, olmadı CASA başvuracak olmadı Onun üst
mahkemesi İsviçre Federal Mahkemesine başvuracak. Kupa vermemiz için tüm bu hukuki süreçleri bekliyoruz daha süreç tamamlanmadı diyecek.
Korkarım ki biz kupa almak için tüm bu süreçleri bu şerefsiz TFF yüzünden beklemek zorunda
kalacağız.
Renkdaşlar daha kupayı almamız için çok bekleyeceğiz. Umarım yanılan ben olurum.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
uefa kararlar 24 ün haftası açıklanacak dedi
pazartesi ve salı günleri şikec,ler tarafından ortaya atıldı
herkes basın vs bu iki güne odaklandı
bu iki günde karar çıkmadı
aaa bakın ceza filan almayacağız
derkeeeennnnn
hafta soonuna doğru cuma akşam 5-6 arası
şemsiye haşıııırrrtttttthttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa insAllah bi 50-60milyon euroluk "sponsor" gelecek diye bekletmiyordur bizi.
Platini - "bak açıklıyorum".
Demirören - "Hadi Ferit Bey, kalan 10 milyonu da benim hesabımdan çek, sonra senden alırım." Hem bankanız için de büyük reklam olacak"
Ferit Şahenk - "İyi de Yıldırım Bey, babanız size tek başına imza yetkisi vermedi ki?"
Demirören - Bir dakika mösyo Platini, Ali Bey'i arıyorum.
Ali Koç - Ulan ilk seferinde sponsorluk dedik, bağladık 30 milyonu, şimdi ne derim ?
Demirören - Mösyo Platini, şimdi ben Rıdvan'ı arasam, o da sayın başbakanımızla konuşsa, örtülü ödenekten para size gelse, sponsoru da THY yapsak olmaz mı, he gurban?
Platini - "Ulan başlayacam yapacağınız işe..,
Gianni, mösyo İnfantino, hooop, alooo !, yolla kardeşim kararı, bunlar su koyuveriyor"
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar UEFA kararların 24 haziran haftasında açıklanacağını duyurdu. Neden bu kadar panik yapıyorsunuz?
geçen hafta cuma ve cumartesi savunmalar alındığında, p.tesi veya salı açıklarız demişler.
yetti artık bugün açıklansın, insanları bitirmeyin.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
Yorum