Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hani bir de uefa'ya cagrida bulunmasi yok mu gelin beraber degistirelim bu kurallari diye.

Ordinaryüs Sikefesör...
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Çok delikanlı, adamın hası, atar dünyasının kralı, kabadayı başkanımızdan açıklama bekliyorum hala !
      StopMatchFixing.Com

Yorum

• Hacının açıklama yapacağını hiç sanmam
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hacının açıklama yapacağını hiç sanmam
          Yapmasa daha iyi zaten. Umarim yapmaz. Yaparsa soyleyeceklerinden korkuyorum acikcasi.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Haciosmanoglu chp ve mhp aciklama yapinca cevap vermisti simdi bekliyoruz bakalim cevap verecekmi ?

Yaziklar olsun bu ulkeye ...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Eger yönetim aciklama yapmazsa, bu ahlaksizligi kinamazsa, büyük bir ihanete ugramisiz demektir...

Baskanimizin bir anda sakinlesmesinin sebebi sanki yavas yavas gün yüzüne cikiyor...

- Transferde yerlinin yerlisini almaya calisirken bir anda chelseaden furbolcular almalar.
              - Secimde sike konusu yüzünden kendisininde sessiz diye elestirdigi muharrem ustayla hasir nesir olmalar, basketboldan sonra futboldada beraber hareket edecez diye aciklamalar

Ula hadi bakalim... Yiyin Trabzonsporu... Ahlaksizlik, Serefsizlik ugruna Trabzonsporu satin bakalim...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence rte diye bir baslik acalim herkes içinden gecenleri yazsin Desarj olsun...

Anlamiyorum arkadaş neden benim memleketime, benim meleketimin takimina, memleketimin insanina bu kadar haksızlık ediliyor?

Nedir bu zulum, ağzından adalet kelimesi dusmuyor... Ama is adalet saglamaya gelince bizi eziyorsun...

Bu durumda rte şike var ama cezası doğru değil diye şike olduğunu Itiraf etmiş oldu...

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
                Katiliyorum Agasarli hemde sonuna kadar.....Sanirim biz bu haksizligi, bu adaletsizligi ve bu duzensizligi gorseydik eger kafayi coktan yemistik! Turkiyede yasayan tum renktaslarima Allahtan su mubarek gunde sabir diliyorum. Ulkemiz/memleketimiz aslinda cennet gibidir fakat ulkeyi sozde idare edecek olanlar ve adaleti saglamasi gerekenler oy ugruna herseyinden vaz gecebiliyorlar sanki. Ne diyelim: yaziklar olsun...!
                Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• 19.15'de katılacaktı bir tv programına Kanal A ya da AHaber'di yanlış bilmiyorsam..Belki orada bir şeyler söyler diyeceğimde AHaber ise çok çok zor sorunun sorulma ihtimali..Kanal A'yı bilmiyorum..

Yorum

• başbakanın açıklaması sinir bozucu gözüksede tamamen tribünlere oynamış. kişilerle kurumlar ayrılmalı geyiği UEFA nın bunu takmadığını oda biliyor gönül kazanma çabası kimse endişe duymasın süreç devam ediyor

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok delikanlı, adamın hası, atar dünyasının kralı, kabadayı başkanımızdan açıklama bekliyorum hala !

Daha Çok bekleriz Be Abi Bu adam kendine göre Atarlı Çıksın el sallamaya devam etsin Mitinglerde Amacı belli adamın zaten...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Sakin olalım beyler. Açıklaması sadece komik ve ŞBahçenin ne kadar savunmasız kaldığına bir işaret daha. Bu nendenlen Başbakanın bu - sırf hukuki açıdan - saçma açıklması beni çok rahatlattı.
                        Ömer

Yorum

• ''adamı sahneye çıkartan dansöz gibi oynatır da ''demişler. Göreceğiz bu dakkadan sonra kimin ne olduğunu derdinin ne olduğunu ne kadar partici ne kadar trabzonsporlu olduğunu

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eger yönetim aciklama yapmazsa, bu ahlaksizligi kinamazsa, büyük bir ihanete ugramisiz demektir...

Baskanimizin bir anda sakinlesmesinin sebebi sanki yavas yavas gün yüzüne cikiyor...

- Transferde yerlinin yerlisini almaya calisirken bir anda chelseaden furbolcular almalar.
                            - Secimde sike konusu yüzünden kendisininde sessiz diye elestirdigi muharrem ustayla hasir nesir olmalar, basketboldan sonra futboldada beraber hareket edecez diye aciklamalar

Ula hadi bakalim... Yiyin Trabzonsporu... Ahlaksizlik, Serefsizlik ugruna Trabzonsporu satin bakalim...
                            +1
                            https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Ben milletin tepkisini anlayamiyorum, zaten basbakan bu söylediklerinin aynisini aylar önce söylemisti,
                              biz hep bekledik ki uefa fb nin alehinde bir karar verirse belki basbakanda geri adim atar,böyle bir seyin
                              olmayacagini herkes görüyor, cünkü basbakan yasa masa dinlemiyor, kendine göre bir seyler uydurup gidiyor.
                              Ben simdi buradaki mail atmak icin taraftarlari organize edenleri bekliyorum, buyrun basbakanada ayni seyleri yapalim.
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Tesisleri arayın tepkinizi koyun. Aramazsan adamlarda tabiki tepki koymazlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X