Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulan bunlar harbi kuş beyinli yaa.
    ne yani o başkanlar evet şikebahçe kulübü ile şike yaptık mı diyeceklerdi.
    gerizekalı ahmaklar
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Celal yok diye buralar biraz ıssız.

Gerçi ayın 28'inde adım atmaya yer kalmayacak.Bu yüzden erken rezervasyon şart.

Yorum

• ben geri zekalı olduklarını düşünmüyorum. şimdiye kadar burayla ...aşak geçiyorlardı, şimdide CAS ve UEFA ile ...aşak geçiyorlar...
        trabzonspor; yani herşeyim...

Yorum

• Harbi kuşbeyinsiz bunlar yaaa
          https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sahada RedBull Salzburg engelini aşarak Şampiyonlar Ligi’ne doğru bir adım atmaya çalışan Fenerbahçe’nin bilindiği gibi saha dışında da dev bir rakibi var: UEFA...

Tahkim Kurulu’nun verdiği 2 yıllık cezaya karşılık CAS’a giden SarıLacivertliler, 21 ve 23 Ağustos’ta yapılacak duruşmalar için hummalı bir hazırlık içinde. Kanarya’nın hukuk mücadelesini yürüten Martens Hukuk Bürosu da en güçlü savunmayı hazırlıyor. Alman hukukçuların CAS’a gönderdiği delil dosyasında da çok önemli bir detay bulunuyor. UEFA Müfettişi Miguel Lietard Fernandez Palacios tarafından; 7 maçta şike, 1 maçta teşvik eylemiyle suçlanan F.Bahçe’nin elini güçlendirmek adına Martens avukatları önemli bir adım attı.

Şike ve teşvikle suçlanan toplam 8 maçla ilgili olarak bu 7 kulüpten özel belgeler alındı. Ankaragücü, İstanbul BŞB, G.Birliği, Sivasspor, Bucaspor, Karabükspor ve Eskişehirspor kulüplerinden alınan belgelerde, bu takımların başkanları ve yöneticileri, F.Bahçe ile oynadıkları maçlarda herhangi bir şike durumunun söz konusu olmadığını belirtti. Bu belgeler, F.Bahçe tarafından CAS’a gönderilen delil dosyasında da yerlerini aldı.

FENERBAHÇE HANGİ MAÇLARLA SUÇLANMIŞTI?
            Fenerbahçe-Ankaragücü
            Fenerbahçe-İstanbul BŞB
            Gençlerbirliği-Fenerbahçe
            Sivasspor-Fenerbahçe
            Bucaspor-Fenerbahçe
            Eskişehirspor-Fenerbahçe
            Karabükspor-Fenerbahçe
            Eskişehirspor-Trabzonspor

yemin ediyorum hepsi geri zekalı inşALLAH böyle bir şey yaparlar
            UEFA ve CAS için en ufak bir şüphe dahi yederli
            İstediği belgeleri versinler
            Onlara da sıra gelecek inşallah
            En başta da başşikeci SATILMIŞŞEHİR
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İBB, Gençlerbirliği, Sivasspor, Karabükspor ve Eskişehirspor'un böyle bir yazı vermesi hiç şaşırılacak bir durum değil ama her fırsatta FB'ye sallayan Ankaragücü ve Bucaspor'un buna alet olması enteresan...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ilhan cavcav in verdigi belgeyi mahkeme kararinin ustune delil olarak gostermek ne demek ya. Vallaha hukukcu olmak cok iyi is, bir isim yaptiktan sonra ac bi buro, arkana yaslan Fener gibi salaklar sana Ilhan cavcav dan belge alip CAS a vermen icin para versin
                6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• CAS demicek mi siz bozacının şahidi şıracımısınız diye
                  #LiverpooL#
                  -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• CAS, ey şikeciler KASMAYIN ARTIK. BİZ HERŞEYİ BİLİYORUZ. ŞEMSİYEYİ AÇIYORUZ DİYECEKTİR.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• adamlar ellerindeki delillere mi yoksa sizin yalandan topladığınız hatta zorla topladığını delillere mi inanacaklar. Bırakın artık kabul edin bitsin. Suçunuzu kabul etmekte bir erdemdir. Artık son çırpınışlar bunlar ey Aziz efendi duy bu sesi
                      Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                      https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Az önce radyoda FB'nin şikeyle suçlandığı maçlardaki rakip takımların CAS savunmasına destek amacıyla "böyle bir olay gerçekleşmemiştir" şeklinde imzalı bir yazı vereceği söylendi. Şakaysa hiç komik değil gerçekse çok komik...
                        Şamata yeni başlıyor desene...
                        Onlara da sıra gelecek.
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          CAS, ey şikeciler KASMAYIN ARTIK. BİZ HERŞEYİ BİLİYORUZ. ŞEMSİYEYİ AÇIYORUZ DİYECEKTİR.
                          CAS'tan tum o kuluplere toplu yanit: "Afacanlar, kosun bi bakin bakalim, cay demlenmis mi?"

Yorum

• Yani o takımın başkanları diyecekki "evet şike yaptık" he mi ?

Bunları gördükçe halimize şükrediyorum.
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sahada RedBull Salzburg engelini aşarak Şampiyonlar Ligi’ne doğru bir adım atmaya çalışan Fenerbahçe’nin bilindiği gibi saha dışında da dev bir rakibi var: UEFA...

Tahkim Kurulu’nun verdiği 2 yıllık cezaya karşılık CAS’a giden SarıLacivertliler, 21 ve 23 Ağustos’ta yapılacak duruşmalar için hummalı bir hazırlık içinde. Kanarya’nın hukuk mücadelesini yürüten Martens Hukuk Bürosu da en güçlü savunmayı hazırlıyor. Alman hukukçuların CAS’a gönderdiği delil dosyasında da çok önemli bir detay bulunuyor. UEFA Müfettişi Miguel Lietard Fernandez Palacios tarafından; 7 maçta şike, 1 maçta teşvik eylemiyle suçlanan F.Bahçe’nin elini güçlendirmek adına Martens avukatları önemli bir adım attı.

Şike ve teşvikle suçlanan toplam 8 maçla ilgili olarak bu 7 kulüpten özel belgeler alındı. Ankaragücü, İstanbul BŞB, G.Birliği, Sivasspor, Bucaspor, Karabükspor ve Eskişehirspor kulüplerinden alınan belgelerde, bu takımların başkanları ve yöneticileri, F.Bahçe ile oynadıkları maçlarda herhangi bir şike durumunun söz konusu olmadığını belirtti. Bu belgeler, F.Bahçe tarafından CAS’a gönderilen delil dosyasında da yerlerini aldı.

FENERBAHÇE HANGİ MAÇLARLA SUÇLANMIŞTI?
                              Fenerbahçe-Ankaragücü
                              Fenerbahçe-İstanbul BŞB
                              Gençlerbirliği-Fenerbahçe
                              Sivasspor-Fenerbahçe
                              Bucaspor-Fenerbahçe
                              Eskişehirspor-Fenerbahçe
                              Karabükspor-Fenerbahçe
                              Eskişehirspor-Trabzonspor

yemin ediyorum hepsi geri zekalı inşALLAH böyle bir şey yaparlar

Yok artık e...... Ali Sami . Bir de önemli bir adım attı demişler yahu

Bu kadar kafayı yediklerini düşünmüyorum. Haberin kaynağını göremedim ayrıca? (hoş görsem ne yazar ki ... 12 numaraya takılan basın okulu stajerlerinin hezeyanları işte)
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Cas fenerin men edilmesini onaylarsa salzburg'un nasıl bir tepki vereceğini merak ediyorum.
                                Öyle ki fenerin avukatı bu işi kaşımaya başladı. UEFA'nın çıkarları için CAS men yaptırımını kaldırmalı diyorlar.
                                salzburg'un hukuk mücadelesinden galip ayrılacağını bildikleri için aba altından sopa gösteriyorlar.

Cas şu kararı şl playoff maçlarından bir-iki hafta önce verse harika olurdu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X