Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak buserkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    UEFA; Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkındaki nihai kararını vermesi için CAS'a 3 tarih verdi. UEFA tarafından CAS'a gönderilen yazıda "İki kulüple ilgili kararınızı 30 Temmuz, 8 Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinden birinde verebilirsiniz" denildi. Söz konusu tebligatlar kulüplere de gitti.
    Yani bu tarihleri kulüpler de kabul ederse işleyiş normal seyrinde gidecek. İki takım da yarınki Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kuralarına katılabilecek. Hatta maçlara bile çıkabilecek.
    Ancak bu 3 tarihten birinde verilen kararda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike yaptığı ilan edilir bir kez onanır kulüpler CAS tarafından "suçlu" bulunursa iki ekip de Avrupa'dan men edilecek.
    Oynadıkları maçlar "geçersiz" sayılıp yerlerine Türkiye'den başka takımlar gidecek.
    25 AĞUSTOS'tan sonra tarih bekleme stresimiz kalmayacak.

Kupanın gelmesi 8 ayı bulmayacak.

UEFA da bıktı, bitirecek bu işi.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İnsan ister istemez bunlar bir yerden garanti mi aldılar diye merak ediyor. FB'nin 2 elemeyi geçmesi bir yana geçememesi halinde 3 yıl cezayı göze alması pek akıl kârı değil...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu uefanın kararı değil casın kararı olduğu için, mağdur takımlar şikeci feybeden tazminat isteyecekler
        durum hukuken bu noktaya geliyor yani...anladım...

ama şöyle bir soru da var...dediklerine göre daha önce cas'ın tedbir koydurduğu herhangi bir dava yok. kıllandım ben bu işten.

Yorum

• Dün Forumun "Şike başlığında" CAS Mahkemesinde olabilecekleri ve 2 tane türk hakimin durumlarını ayrıntılı konuştuk..Konu son derece önemliydi ancak Malouda transferi çoğu taraftarın beynini uyuşturdu..

Şike başlığının altında CAS mahkemesindeki türk hakimlerin durumu ve karar sürecini nasıl etkileyebilecekleri ayrıntısıyla var..
          Trabzonspor eğer gerekeni yapmayıp beklerse Fenerbahçe CAS'dan davayı kazanarak çıkacak..

CAS'da çok büyük rüşvet rakamlarının telafuz edildiğinin altını çizdim..

Dün konuyu etraflıca tartıştık ama buraya yansımadı..

Yorum

• CAS'ın beklenenden erken olarak nihai kararını vermesi bizim açımızdan daha iyi olmuştur
            bundan sonra gidecekleri yer kalmamıştır ve federasyonun şu davanın neticesini bekliyoruz diyeceği bir yer de kalmayacaktır
            kupanın gelişini hızlandırmıştır bu yaptıkları
            bu süreç içinde millete gaz verip borsa operasyonu yapacakları açıktır
            bu arada kaçıncı kere kendi taraftarlarını timsaha yatırıyorlar artık sayamıyoruz

Yorum

• Bize ne diger takimlardan.Cas si.. cekerse sikecilere acsinlar tazminat davalarini.biz kendi isimize bakalim.Kupayi alalim.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Cas ya kararı onar yada iptal eder yazıyor bazı yerlerde. O zzmana süreyya'ya nasıl ömür boyu men verdi diye sormazlar mı adama
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Hiçbir takımın şikecilerden tazminat isteyeceğini sanmıyorum. Kimsenin umrunda değil, öyle olsa en kötü ihtimal geçen sene çeyrek finalde eledikleri takım açardı.

Yorum

• Şikeciler sadece oynayacakları maçın hasılatını kar saysın ama sonrasında şutlandıklarında tazminat davalarıyla karşı karşıya gelecekler.Olan Bursa'ya oldu.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• ŞB ye ilk turdan sağlam bir takım gelir.. bunlar elenir.. uefa da devam eder..

CAS da cezayı ya erteler ya kaldırır.. en azından ertelerse bizim gene de bir hak arama şansımız olur ama kolay değil.. maçlar oynandıktan sonra ceza vermezler.. çok karışır iş.. başka senaryo aklıma gelmedi şu an..

ha bu arada bizi küme düşürmesinler de.. bizde bu icraatçi yönetim olduktan sonra o da olur söylemedi demeyin.. bu işler lobi ile , baskıyla oluyor.. sesin çıkmazsa kimse hakkını vermiyor.. bu devran böyle.. yapacak bir şey yok..
                      20+10+20+11 = 61
                      2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• adamlar pişkin pişkin sevniyolar

Yorum

• Daha iyi oldu.Şimdi sevinsinler 28 Ağustos akşamı herşey bitmiş olacak.Aziz 1 ay yırtmış oldu.

Yorum

• 1 aylık hevesim ve coşkum bir anda bitti.

Sevincimizi, beklentimizi çalan şikebahçeye lanet olsun.

5+3 maç şike-teşvik

küme düşeceği yerde 2 yıl ceza

şimdi de kuralara katılıyorlar

çok üzgünüm kardeşler

hakkımı helal etmiyorum her ne kadar fenevli varsa
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Engin Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kararın UEFA taraflı ve tedbir amaçlı olduğu belirtilirken, olumlu bir gelişme olarak algılanmaması gerektiği de edinilen bilgiler arasında...

milliyet
                              milliyet yapmissa bi haberi is bitmis beyler
                              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                durum hukuken bu noktaya geliyor yani...anladım...

ama şöyle bir soru da var...dediklerine göre daha önce cas'ın tedbir koydurduğu herhangi bir dava yok. kıllandım ben bu işten.
                                CAS tedbir koydurmadı , UEFA tazminat ile karşı karşıya kalmamak için kendisi kaldırdı tedbiri .

Yorum

Çalışıyor...
                                X