Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayırlısı olsun. Çoğu gelişmede önce ümitsizlik sonra sevinç yaşıyoruz.

Bekleyelim bakalım 1 ay daha..

Hacı'ya da helal olsun. UEFA sürecinin bitmediğini takip ettiriyor demekki. Olması gereken bu.
    dünbde yazdım burda yine yazıyorum bizimkilerin sessiz kalması şu süreçte doğru hamle... hacı başkanın bu konuda birçok şey bildiğinden adım gibi eminim...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Allah ıma bir şükür 8 ay falan beklemeyeceğiz.2 yıldır öldük öldük dirildik.yarın kura çekimine girmiş girmemiş umurumda değil.en geç 1 aya kadar belli olacak bu durum ve kurtulacağız.artık her gün ölmekten bıktım.ne olacağı varsa olsun.ilahi adalet inşallah yerini bulacak ve bunlar cas tan cezayı alacak son gülen bir olacağız.
      Bu arada şenez erzik azizi kavgası hayra alamet değil demiştim.bu danışıklı dövüşmü,bizimi kekliyorlar demiştim.altında bumu vardı acaba? Yinede sonuç ne olursa olsun uefa nın ve cas denilen zıkkımın adaletten yanamı yoksa onlarında ülkemizdeki gibi namussuzlardan hırsızlardan yanamı olduğunu göreceğiz.
      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Bunların inatlaşmaları hoşuma gidiyor. Büyük aktörleri; UEFA, FIFA, CAS, kızdırsınlar cezalarının büyüme riski, yerel lige müdahale etme ihtimalleri artıyor bu şekilde.

Yorum

• Arkadaşlar birde şöyle düşünün.

Şikebahçe alttaki takımlardan

PAOK (Yunanistan)
          Salzburg (Avusturya)
          FC Nordsjælland (Danimarka)
          Grasshoppers (İsviçre)
          Zulte (Belçika)

Ihtimal 1:

Paok veya Salzburg ile eşleşti. Bunlar şikebahçe'yi eleyebilecek güçte.
          Ve farzedelim şikebahçe elendi.
          O zaman CAS ve UEFA'nın olağanüstü kararı kalkmış olur. Ve süreç 8-9 ayda biter.
          Devam ediyorum: CAS kararı açıklandı ve şikebahçe artık CAS tescilli de şike olursa yani karar onanırsa, şikebahçe'nin 2 yıl cezası seneye başlayacak.

İhtimal 2:

Şikebahçe turu atladı ve UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turuna kaldı.
          O zaman CAS'taki süreç olağanüstü şekilde işleyecek, çünkü şikebahçe 3. turu atlarsa play-off turunda elense dahi Avrupa Ligi gruplarına kalıyor yani bu sene Avrupa'yı garantiliyor.
          Karar 28 Ağustos'ta açıklanacak.
          CAS bu durumda kararları onarsa şikebahçe; disqalifiye olup bir yıl cezasını çekmiş olacak.

İhtimal 3 (İmkansız ihtimal):

CAS kararları onamazsa şikebahçe hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam edecek.
          En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 15:33.

Yorum

• azize pek akilli birisi degil.Bana göre savunmayi delileri gecersiz toplandi/alindi üzeri yürütecekler bu da sökmez CAS ta cünkü sportif yargida deliler nerden nasil gelir önemli degil.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Problem yok, kendi taraftarlarına yazık ediyorlar. Uzattıkça uzatıyorlar, hep bir heves kursaklarında kalıyor. Ön eleme oynamamayı tam sindiriyorlardı ki şimdi oynayıp elenecekler veya diskalifiye edilecekler.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Florent Malouda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi sende bizdensin hemi allah seni büyütsün kuş kafalı:d
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Panik yapmakta bizim taraftarın üstüne yok

Her şey yolunda, CAS sadece normları uyguluyor.
                  UEFA aptal değil, çocukça iş yapmaz

Akşam ki maçın keyfini çıkarın

Yorum

• cas onadi diyelim ozaman asil eglence basliyacak! Hem UEFA hem CAS in onadigi icin avrupada men edilecekler ama katilmis sayilacaklar sonra 2 sene daha yoklar. Birde o an ligler baslamis oluyor, lig dusurme olursa 1 senede oyle kaybederler. Allah akil fikir versin bunlara...
                    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Biz hazırız,yine buradayız...takımımızın haklı mücadelesinde yine sesimizi duyuracağız.renktaşlar en fazla bir ayımız kaldı.her türlü mücadeleye varız,her zaman takımımızın yanındayız.
                      ümitsizlik yok...zafer inananlarındır..
                      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Barrios u konuşalım sikeciler e koz vermeyin
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Fenerbahçe gece karanlığında bisikletiyle iki motosikletin arasından geçmeye çalışıyor. ancak karşıdan gelen daha büyük ihtimalle bir otomobil ve görünen iki ışık da otomobilin farları. bence fena toslayacaklar.

dün yaptıkları açıklamada uefa'yı suçlar ifadeler kullandılar cas davasının geri çekilmesiyle ilgili. bana kalırsa UEFA da bu sürecin bir an önce bitirilmesini istiyor.

Yorum

• Cas sportif yargılama mı yapıyor ?
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• UEFA; Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkındaki nihai kararını vermesi için CAS'a 3 tarih verdi. UEFA tarafından CAS'a gönderilen yazıda "İki kulüple ilgili kararınızı 30 Temmuz, 8 Ağustos ve 25 Ağustos tarihlerinden birinde verebilirsiniz" denildi. Söz konusu tebligatlar kulüplere de gitti.
                              Yani bu tarihleri kulüpler de kabul ederse işleyiş normal seyrinde gidecek. İki takım da yarınki Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kuralarına katılabilecek. Hatta maçlara bile çıkabilecek.
                              Ancak bu 3 tarihten birinde verilen kararda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike yaptığı ilan edilir bir kez onanır kulüpler CAS tarafından "suçlu" bulunursa iki ekip de Avrupa'dan men edilecek.
                              Oynadıkları maçlar "geçersiz" sayılıp yerlerine Türkiye'den başka takımlar gidecek.
                              2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenerlilerin sevinmelerini aptal aptal durum güncellemeleri paylaşmalarını gördükçe çıldırıyorum
                                yıpratma kendini. gül gitsin. koyunluklarına cahilliklerine ver
                                Pasaportun sayfalarının yetmediği 61. ülkedeyiz, Saatlerin ulaşamadığı 61. dakikadayız biz hep.

Yorum

Çalışıyor...
                                X