İlk olarak Togrul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInşallah öyledir, fakat internette öyle dolaşıyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Rahat olun. http://video.haberturk.com/spor/vide...avrupada/93914
Sadece sürec hizlandi. Daha iyi oldu.En son sametbey tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 16:03.
Yorum
-
UEFA korku felan yok standart prosedür.Tüm medeni Dünyada bu böyle oluyor.Türkiyede yargiya fazla güven olmadigi icin garip karsiladi millet.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bugun saat 11:20 de 27.50 Tl den 100 bin tane FB hissesi alan bir Fb yöneticisi ne kadar kazanmıştır.
Son bir aya girdik şükür, cas olayının aylarca süreceğini düşünüyordum, allahtan hızlı yargılam ile kısa sürecek
1 ay daha eğlence devam ediyor3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Fenerlilerin beyinleri gerçekten çalışmıyor, aziz şikeci bunların beyinlerini yıkamış kör etmiş. Sanki aklanmışlar gibi seviniyorlar. Bu kadar fuzuli insan topluluğu görmedim ben, yok yere hayal kırıklığını yaşayacaklarını bile bile bayram havası estiriyorlar. Bir şikebahçelilerin tavrına bakıyorum bir bjk'li cidden arada fark var...
Yorum
-
İlk olarak cenk52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sefer hem şikeciler hem bursalılar birlikte timsaha geldi. şikeciler elerse, cezayı nasıl olsa yiyecekler o zaman yerine elediği takım gider, geçmiş olsun 16 ya.
Yorum
Yorum