Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu konuda yanılıyorsunuz. CAS zezayı onayladığı zaman fenerbahçe bu sene kupalara katıldığı için 2 yıllık ceza önümüzdeki seneden yürürlüğe girmiş olacak. Yani fenerbahçe 2 yıl değil 3 yıl katılmayacak avrupa kupalarına.
    yok öyle diil ön elemeye katıldığı an elenmeyip de gruplara alınmazsa bu sene çekmiş olcak cezasını ama elenirse de avrupa ligine devam edecek yani her türlü cezasını çekmiş olacak bu sene..

Yorum

• mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu 36m
      Birileri yine CAS sonrası hayal kırıklıgına ugrayacak. UEFA-tazminat-mecburi karar desem, onlar Azizin ağzına bakacak. İyi rüyalar.

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu 18m
      Aziz yine taraftari kandirdi
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Inşallah öyledir, fakat internette öyle dolaşıyor.
        Hızlandırılmış yargılamayı kabul ettikleri için bu karar 8-9 ay sürmez. Belirlenen tarihte nihai karar açıklanır.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Rahat olun. http://video.haberturk.com/spor/vide...avrupada/93914

Sadece sürec hizlandi. Daha iyi oldu.
          En son sametbey tarafından düzenlendi; 18.07.2013, 16:03.

Yorum

• olağanüstü (hızlandırılmış) yargılama yapılacak.
            taraflar anlaşmış.
            ceza alınırsa katmerli olacak.
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• neyseki forumdaki olumsuz hava dağıldı...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Barrios'a dönelim. Yine hüsran olacak bu kuşlara. Misafir olup bakıp seviniyordur bebeler o yüzden normale dönelim 1 ay sonra ne fb kalacak ne tff
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ulan bu ntv spor ve lig tv az serefsiz degil.

Fb devler ligine katiliyor diye zil takip oynayacaklar,bu kadar serefsizlik olamaz.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• UEFA korku felan yok standart prosedür.Tüm medeni Dünyada bu böyle oluyor.Türkiyede yargiya fazla güven olmadigi icin garip karsiladi millet.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 8-9 ay beklemektense 1 ay bekleriz sorun yok

Yorum

• Bugun saat 11:20 de 27.50 Tl den 100 bin tane FB hissesi alan bir Fb yöneticisi ne kadar kazanmıştır.

Son bir aya girdik şükür, cas olayının aylarca süreceğini düşünüyordum, allahtan hızlı yargılam ile kısa sürecek

1 ay daha eğlence devam ediyor
                        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Şimdi şikebahçe seneye ligde oynuyor mu ? bana bunu bi deyiverin

Yorum

• Fenerlilerin beyinleri gerçekten çalışmıyor, aziz şikeci bunların beyinlerini yıkamış kör etmiş. Sanki aklanmışlar gibi seviniyorlar. Bu kadar fuzuli insan topluluğu görmedim ben, yok yere hayal kırıklığını yaşayacaklarını bile bile bayram havası estiriyorlar. Bir şikebahçelilerin tavrına bakıyorum bir bjk'li cidden arada fark var...

Yorum

• İlk olarak cenk52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu sefer hem şikeciler hem bursalılar birlikte timsaha geldi. şikeciler elerse, cezayı nasıl olsa yiyecekler o zaman yerine elediği takım gider, geçmiş olsun 16 ya.
                              Aynen öyle. Hatırlarsanız biz hakkettiğimiz ŞL'e gittiğimizde Athletic Bilbao turu atladı, peki niye bizim yerimize Türk takımı alınmadı o zaman diyen olmadıysa bu durumda da kimsenin gıkı çıkmayacak, sadece Bursaspor şkiebahçe'ye CAS veya UEFA nezdinde tazminat davası açabilir.

Yorum

• bağlamışlardır yine birşeyler. en gizli ancak en kolay manipüle yapılacak bir konum gibi geliyor bana cas.

Yorum

Çalışıyor...
                                X