Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selam herkese. Ya şu Hürriyet'i para verip alan var mı? Allah aşkına kızmıcam söyleyin hadi, birşey yapmıcam, sadece merak ettim.
    Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TFF`nin CAS ve Tahkimi beklemesi suc sayiliri yalanmi?
      Kanımca en azından TAHKİM'i bekliyor bu tüpçü.

Tahkim sonrası kupayı bize vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Ama yargıtayı da bekleyip işi yokuşa sürebilir bu şerefsiz, ancak o zaman da İHO halleder.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• TFF nin önünde Tüp patlatma eylemi mi yapsak napsak

Yorum

• Suç Uefa da kişilere yapıştıracaktın ömür boyu men cezasını bu köpekler daha konuşamayacaktı.Neden ayrı rapor istiyorsun adamlar kişiler ceza almadı diyorlar şimdi
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Şikebahçe tam anlamıyla pisliğe battı, bu durumda ettikleri bir iki lâf için savunma pozisyonuna geçmemiz çok yanlış olur. Gündemi onlar değil, biz belirlemeliyiz.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Suç Uefa da kişilere yapıştıracaktın ömür boyu men cezasını bu köpekler daha konuşamayacaktı.Neden ayrı rapor istiyorsun adamlar kişiler ceza almadı diyorlar şimdi
              ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar

böylesi daha acı olacak onlar için
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Suç Uefa da kişilere yapıştıracaktın ömür boyu men cezasını bu köpekler daha konuşamayacaktı.Neden ayrı rapor istiyorsun adamlar kişiler ceza almadı diyorlar şimdi
                Orada UEFA'nın düşündüğü bir hinlik var şikebahçe aleyhine. Daha doğrusu azizin aleyhine.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• bana göre kupa için kimseden icazet almamıza gerek yok..

fb şike yaptığı kuşkusuyla CL'ye gönderilmedi,CL'ye bizi aldı UEFA..sonra UEFA soruşturmayı tamamlayıp bu kuşkuyu giderdi..fb şike yaptı dedi..

Trabzonspor CL'ye şampiyon sıfatıyla gitmiştir UEFA'nın bu kararından sonra..karar kesinleştikten sonra UEFA'ya başvurup tescilini yaptırırız diye düşünüyorum..kimseye bir şey söylememize gerek yok..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zamanla hallederiz,

Var kafamızda birkaç şey ama yıllar sürecek tabi,

Güçlü olan kazanır o tarafta, onlardan güçlü olursak kazanırız.
                    Senden korkulur. Sike konusundaki yaptigin calismalari takip ettikce yeniden insa konusunda da ne dersen inanirim...
                    "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                    http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• medya ve azize bizide bu şikenin, bu pisliğin içine çekmeye çalışıyorlar. ama yemezler..
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Amcaoğluna da bir bayrak yaptırık Fatih e astık
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TFF nin önünde Tüp patlatma eylemi mi yapsak napsak
                          Ben geçen gün tüpçünün çağrı merkezini arayıp kulübe kupa siparişi verelim. Numarayı kitleyelim diye bir öneri yapmıştım

Yorum

• Sabah bu aziz malinin konusmasina rastladim tvde. Gordugum tek sey bu adam dunyadan umudunu kessmis. Hala asarim keserim havalarinda. Semsiye baya derine kacmiski beyin olumude gerceklesti
                            İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                            ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selam herkese. Ya şu Hürriyet'i para verip alan var mı? Allah aşkına kızmıcam söyleyin hadi, birşey yapmıcam, sadece merak ettim.
                              allaha şükür tuvalet kağıdı alıcak paramız var hürriyete gerek yok renktaş
                              https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

• Son kozları bir uçak dolusu şahitle gideceklermiş tahkime. Kimbilir nasıl buldular onları. Dik dur UEFA
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X