Ya arkadaslar yalvarıyorum lutfen kor cahıl gıbı davranmayın, uluslararası bır yayın kurulusunun gercek ve sahte twıtter hesabını ayırt edemeyen suraya yazmasın bısey!!!!!!!!! Burda delırıcez az kaldı!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl Jazeera Türkiye @AJTurkeyNews 37 dk
SON DAKIKA: Kesin olarak netleşen karar; UEFA, 2010-2011 Şampiyonu'nun Trabzonspor olduğuna karar verdi. Açıklama 22.oo'a kadar yapılacak.
FAKE mi bu hesap ?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüfettiş 2 sene istememiş miydi yoksa FB kamuoyunu mu kandırdı? Tahkim disiplinin cezasını arttırabiliyor ama disiplin kurulu müfettişin istediğinden fazlasını verebiliyor mu bilmiyorum...
ufak bir yorum; bence savunma yaparken ne kadar .....,....,.... bunlar ya dedi kurul bunlara 2 az 5 yıl verelim görmeyelim yüzlerini dedi
Yorum
-
Hicbir habere inanmayin bence. Hepsi salliyor. Adamlar üstüne basa basa acikladi kararlari kimse önceden bilemez, tahmin edemez diye. Orasi Türkiye degil."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl Jazeera Türkiye @AJTurkeyNews 37 dk
SON DAKIKA: Kesin olarak netleşen karar; UEFA, 2010-2011 Şampiyonu'nun Trabzonspor olduğuna karar verdi. Açıklama 22.oo'a kadar yapılacak.
FAKE mi bu hesap ?
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Yıldırım " S*k*y*m böyle fenevbahçeyi.."
adam temennisinde başarı sağladı
helal olsun
Aziz Yıldırım : " S*k*r*m böyle fenevbahçeyi..
olacak.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Haber Monitör'de @habermonitor 5 dk
Fikret Orman: Fenerbahçe'yi aramışlar bizi arayan olmadı http://www.habermonitor.com/tr/haber...zi-ara/135354/ …
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Koyduk muGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
FAKE mi bu hesap ?trabzonspor
Yorum
Yorum