Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Günaydınlar,

Şike tüm hızıyla devam ediyor. Demirörenin gideceğini anlayan şikeci güruh Celal DOĞAN için kulis yapıyorlarmış, Ulusoya karşı. İki ucu boklu değnek.
    Celal Doğan mı?

Valla böyle bir şey olursa tüpbaşı kırmızı dipli mumla ararız o derece.

Bu adam zamanında antep şb'nin arka bahçesiydi, şampiyonluk maçını 3-0'dan satacak kadar sıkı bi yavşaktır bu Celal.

Bu herifin döneminde antep-şb arası oyuncu akışı ligde yaptıkları şikelerin resmi yoldan ödemesidir.

Bundan daha kötüsü olur mu diyordum ama Celal'i unutmuşum ben.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Başkan Hacıosmanoğlu fb ve federasyona açılacak davalardan yaklaşık 50.miyon $ beklediğini dün bir oflu işadamını ziyareti sırasında söylemiştir.
      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan Hacıosmanoğlu fb ve federasyona açılacak davalardan yaklaşık 50.miyon $ beklediğini dün bir oflu işadamını ziyareti sırasında söylemiştir.
        ben daha fazlasını bekliyorum...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 10 gün sonra şikecilerin ipi çekilmiş olur

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan Hacıosmanoğlu fb ve federasyona açılacak davalardan yaklaşık 50.miyon $ beklediğini dün bir oflu işadamını ziyareti sırasında söylemiştir.
            50 milyon dolar az, resmi kalemlerle belki o kadar eder, ya manevi kısmı takımın dağılması, çektiklerimiz. keşke o günlerde iddia oynasaydım, keşke o günlerde elimde fener hissesi olsaydı, tahkim ve yargıtay kararından sonra koşa koşa mahkemeye giderdim.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              50 milyon dolar az, resmi kalemlerle belki o kadar eder, ya manevi kısmı takımın dağılması, çektiklerimiz. keşke o günlerde iddia oynasaydım, keşke o günlerde elimde fener hissesi olsaydı, tahkim ve yargıtay kararından sonra koşa koşa mahkemeye giderdim.
              donlarına varana kadar alabiliriz aslında sürüm sürüm sürünürler...

Yorum

• uefanın cezasının ligimize etkisini ne zaman görücez acaba

Yorum

• İlk olarak balaban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uefanın cezasının ligimize etkisini ne zaman görücez acaba
                  önce cezaların kesinleşmesini beklememiz lazım ondan sonra etkilerini görürüz...

Yorum

• Biz tescilledik buralarda, görevemizi tamamladik, sira sizde

En son Hüda Topaloğlu tarafından düzenlendi; 05.07.2013, 12:26.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet kardeşim, aynen doğru, 2 yıldır çektiğimiz sıkıntılar için de 50 milyon dolar eklenmeli
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Şöyle güzel bir Ramazan gününde mutluluğumuz bir kaç kat artacak ya,ohhh gözünü sevdiğimin adaleti

Yorum

• Şimdi Tahkim Kurulu,Sonra CAS ve Yargıtay olmadı İnsan Hakları Mahkemesi. Bu süreç garanti 1 yılımızı alır.Neden bu kadar beklemek zorunda kalacaz bilemiyorum.Bu sürecin sonunda da kupa'nın geleceğinin garantisi yok. Bu TFF hiçbir karar alamaz heleki lehimize oluşacak hiçbir hamle de bulunamaz.Yine tek umudumuz UEFA gibi görünüyor.

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi Tahkim Kurulu,Sonra CAS ve Yargıtay olmadı İnsan Hakları Mahkemesi. Bu süreç garanti 1 yılımızı alır.Neden bu kadar beklemek zorunda kalacaz bilemiyorum.Bu sürecin sonunda da kupa'nın geleceğinin garantisi yok. Bu TFF hiçbir karar alamaz heleki lehimize oluşacak hiçbir hamle de bulunamaz.Yine tek umudumuz UEFA gibi görünüyor.
                            CAS ve insan hakları bizi zerre alakadar etmez,

Yargıtay yada UEFA Tahkimden biri cezaları onarsa TFF'nin kararları geçersiz olur, tekrar inceleme gerektirir.

Yani 1 sene değil, birkaç hafta bekleyeceğiz.
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yargıtay'ın 16.ağır ceza mahkemesinin kararları onaylaması ile bu iş büyük ölçüde bitmiştir.

ben sadece bunu bekliyorum ...
                              BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yargıtay'ın 16.ağır ceza mahkemesinin kararları onaylaması ile bu iş büyük ölçüde bitmiştir.

ben sadece bunu bekliyorum ...
                                Evet TAHKİM'in ardından YARGITAY da bu işi uzatmadan sonladıracaktır.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X