Selam herkese. Ya şu Hürriyet'i para verip alan var mı? Allah aşkına kızmıcam söyleyin hadi, birşey yapmıcam, sadece merak ettim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF`nin CAS ve Tahkimi beklemesi suc sayiliri yalanmi?
Tahkim sonrası kupayı bize vermesi gerektiğini düşünüyorum.
Ama yargıtayı da bekleyip işi yokuşa sürebilir bu şerefsiz, ancak o zaman da İHO halleder.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şikebahçe tam anlamıyla pisliğe battı, bu durumda ettikleri bir iki lâf için savunma pozisyonuna geçmemiz çok yanlış olur. Gündemi onlar değil, biz belirlemeliyiz.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuç Uefa da kişilere yapıştıracaktın ömür boyu men cezasını bu köpekler daha konuşamayacaktı.Neden ayrı rapor istiyorsun adamlar kişiler ceza almadı diyorlar şimdi
böylesi daha acı olacak onlar için2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuç Uefa da kişilere yapıştıracaktın ömür boyu men cezasını bu köpekler daha konuşamayacaktı.Neden ayrı rapor istiyorsun adamlar kişiler ceza almadı diyorlar şimdi7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
bana göre kupa için kimseden icazet almamıza gerek yok..
fb şike yaptığı kuşkusuyla CL'ye gönderilmedi,CL'ye bizi aldı UEFA..sonra UEFA soruşturmayı tamamlayıp bu kuşkuyu giderdi..fb şike yaptı dedi..
Trabzonspor CL'ye şampiyon sıfatıyla gitmiştir UEFA'nın bu kararından sonra..karar kesinleştikten sonra UEFA'ya başvurup tescilini yaptırırız diye düşünüyorum..kimseye bir şey söylememize gerek yok..Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZamanla hallederiz,
Var kafamızda birkaç şey ama yıllar sürecek tabi,
Güçlü olan kazanır o tarafta, onlardan güçlü olursak kazanırız."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
medya ve azize bizide bu şikenin, bu pisliğin içine çekmeye çalışıyorlar. ama yemezler..Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF nin önünde Tüp patlatma eylemi mi yapsak napsak
Yorum
-
Sabah bu aziz malinin konusmasina rastladim tvde. Gordugum tek sey bu adam dunyadan umudunu kessmis. Hala asarim keserim havalarinda. Semsiye baya derine kacmiski beyin olumude gerceklestiİlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam herkese. Ya şu Hürriyet'i para verip alan var mı? Allah aşkına kızmıcam söyleyin hadi, birşey yapmıcam, sadece merak ettim.
Yorum
-
Son kozları bir uçak dolusu şahitle gideceklermiş tahkime. Kimbilir nasıl buldular onları. Dik dur UEFATürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum