İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
-
B.Uygun , K.Çelikay , Ü.Karan , İ.Akın , S.Kulbilge gibi şikecilerde UEFA'dan ceza almayacak mı ? Bunlar içinde ömür boyu men bekliyorum. Hele Bülent Uygun denen şerefsiz bir daha takım çalıştırmasın, adamın ismini duymak bile rahatsız ediyor. fener cezasını aldı , yöneticileri de %99 alacak . Bu adamlar kendi kendine yapmadı şikeyi , bunların yardakçıları , yalakaları , ayakçılarını da temizle UEFA. Tek güvencemiz sensin.
Şike sürecinde daha neler neler vardı kim bilir. Bir çok kişinin dile getirdiği gibi bu sürecin bir de hakem ayağı vardı. Ama üzeri kapatıldı. Başka bir örnek basının ısmarlama haber yapması sadece S.Engin ve E.Saatçi'de görebildik. Bence çok daha fazlası vardı ama onlarda kapatıldı. Neyse buna da şükür çünkü duam kabul oldubunu anlattığımda özellikle fenerliler sinir oluyor ama şahitlerim de var. 2011 sezonunda sonda 2 yada 3 maçtı, devre arası kuzenlerle konuşuyoruz, fener A.Gücü karşısında farklı önde ve hepimizde fenerin şikeleri konusunda mutabıkız . Kuzenlere dedim ki , Trabzonspor mu şampiyon olsun yoksa bu şerefsizler olsun sonrada yaptıkları tüm pislikler ortalığa saçılsın mı diye sorsalar 2.şıkkı seçerim. Kuzenim kızdı ne saçmalıyorsun böyle şeylerin her zaman üstü örtülür, burası Türkiye, fener alır kupasını biz bakakalırız dedi. Şike sürecindeki en güzel hatıram budur, gayri ihtiyari söyledim ve duam kabul oldu. Çok şükür Allahıma, daha güzel günlerde gelecek inşallah
2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCezalar açıklandığından bu yana benimde acayip soru işaretleri beliriyor kafamda.Bu saydıklarını göz önünde bulunduruyor ve direk 3 yıl bile diyemiyor,artı diğer şikeci takımların niye hiç esamesi okunmuyor.Kupayı satan takım olan ibb niye hiç ceza ile ilgili konuşulmuyor,satılmışşehir ve sivassporlu eşlerini satanlar niye 1 cümlede dahi geçmiyor.
Fakat UEFA'nın vermiş olduğu ceza ; kendi ligini kapsamaktadır çünkü FB ve BJK'ye UEFA'ya " Biz temiziz " belgesi göndermiştir soruşturma devam ederken ceza bu kapsamda çıkarıldı..
Cezanın Tahkimden sonra ki Türkiye ayağı uygulanırken yukardı saydığın takımlara cezalar çıkacaktır hiç şüpheniz olmasın.."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 haftadır radyo spor, lig radyo dinleyip duruyorum... at yarışlarından gına geldi artık.
Yorum
-
şikayetim var cümle yasaktan,
dillerimi hakimler bağlasa susmam,
gelse de cezalar ta uzaklardan,
şemsiyeyi açsalar yine de durmam...
çalsam olmuyor çalmasam olmaz,
saklarım kupamı kimse alamaz.
Aziz yıldırım..Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
İstifa etmesin yahu, onu hala savunan şikebahçeliler var. İstifa ederse kahraman olarak kalır bazılarına göre.
Şikebahçenin burnunun pislikten çıkmaması için Azizin devam etmesi gerekli (:
Tahkim + Cas + TFF kararları bir gelsin. İyice pisliğe batsınlar. Sonra istifa etsin ki dışarı çıkacak yüzü olmasın
Yorum
-
önemli ayrıntı; şikebahçe 3 yıl ceza aldı ama bu 3 yılda bitecek diye bir şey değil.3 sefer hak ettiğinde cezası dolacak.yani bu sene ligde hak etmezse şampiyonluk yada avrupayı hakkı dolmuyor.hak ettikçe cezası dolacak.en az 2 yıl avrupa hak etmesi lazım ki cezası dolsun.karavana çekerse iş uzar ohhhhh....Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağolsun bayrakçıyı da biraz acele ettirdim daha doğrusu şartlı verdim bayrağı o da 1 günde yaptı , ben de dun akşam olmadan astım gerçekten felaket ilgi çekiyorTeşekkür ederim
edit=söylemişsin abi eyvallah..En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 10:45.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGazi koşusu için ne diyorlar abi2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
milliyet başlamış sıkıştırmaya
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum