Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Henüz hiç bir haber kanalında doğrulatamadık Twitter'da dönen muhabbet bunlar ;

Fenerbahçe'ye ceza gerekçeleri...

7 MART 2011’de oynanan GB-FB maç sonucuna etki etmek için bazı Gençlerbirliği oyunculara para verilmesi.

2- 15 Mayıs 2011'de oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maç sonucuna doğrudan oyuncularla iletişim kurularak etki etmek.

3- 1 Mayıs 2011’de oynanan Fenerbahçe-İstanbul BŞB maçına bazı oyunculara para vermek suretiyle etki etmek.

4 -8 Mayıs 2011'de oynanan Karabük-FB maçının sonucuna, bazı oyuncuların takım arkadaşlarını iyi oynamamaya teşvik ederek etki etmesi.

5- 22 Mayıs 2011 tarihinde oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçının sonucuna, oyunculara para ödemek suretiyle etki etmek.

6- 2011-2012 UEFA Turnuvalarına Katılım Kriterleri Formunu bilerek ve hileli olarak doldurup UEFA’yı yanıltmak, dava sürecini bildirmemek.

Bu gerekçeleri okuduğumuzda yalan beyan + Şike suçları birleşmiş FB'nin cezasının şahsen ben katlanacağını düşünüyorum...
    Cezalar açıklandığından bu yana benimde acayip soru işaretleri beliriyor kafamda.Bu saydıklarını göz önünde bulunduruyor ve direk 3 yıl bile diyemiyor,artı diğer şikeci takımların niye hiç esamesi okunmuyor.Kupayı satan takım olan ibb niye hiç ceza ile ilgili konuşulmuyor,satılmışşehir ve sivassporlu eşlerini satanlar niye 1 cümlede dahi geçmiyor.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• B.Uygun , K.Çelikay , Ü.Karan , İ.Akın , S.Kulbilge gibi şikecilerde UEFA'dan ceza almayacak mı ? Bunlar içinde ömür boyu men bekliyorum. Hele Bülent Uygun denen şerefsiz bir daha takım çalıştırmasın, adamın ismini duymak bile rahatsız ediyor. fener cezasını aldı , yöneticileri de %99 alacak . Bu adamlar kendi kendine yapmadı şikeyi , bunların yardakçıları , yalakaları , ayakçılarını da temizle UEFA. Tek güvencemiz sensin.

Şike sürecinde daha neler neler vardı kim bilir. Bir çok kişinin dile getirdiği gibi bu sürecin bir de hakem ayağı vardı. Ama üzeri kapatıldı. Başka bir örnek basının ısmarlama haber yapması sadece S.Engin ve E.Saatçi'de görebildik. Bence çok daha fazlası vardı ama onlarda kapatıldı. Neyse buna da şükür çünkü duam kabul oldu bunu anlattığımda özellikle fenerliler sinir oluyor ama şahitlerim de var. 2011 sezonunda sonda 2 yada 3 maçtı, devre arası kuzenlerle konuşuyoruz, fener A.Gücü karşısında farklı önde ve hepimizde fenerin şikeleri konusunda mutabıkız . Kuzenlere dedim ki , Trabzonspor mu şampiyon olsun yoksa bu şerefsizler olsun sonrada yaptıkları tüm pislikler ortalığa saçılsın mı diye sorsalar 2.şıkkı seçerim. Kuzenim kızdı ne saçmalıyorsun böyle şeylerin her zaman üstü örtülür, burası Türkiye, fener alır kupasını biz bakakalırız dedi. Şike sürecindeki en güzel hatıram budur, gayri ihtiyari söyledim ve duam kabul oldu. Çok şükür Allahıma, daha güzel günlerde gelecek inşallah
      2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İnşallah istifa eder, suçu kabullenmesi anlamı çıkar. belki bazılarının da kafasına saksı düşer

Ben istifa edeceğini düşünmüyorum.Aksine daha sert bir şekilde etrafa saldıracaktır.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cezalar açıklandığından bu yana benimde acayip soru işaretleri beliriyor kafamda.Bu saydıklarını göz önünde bulunduruyor ve direk 3 yıl bile diyemiyor,artı diğer şikeci takımların niye hiç esamesi okunmuyor.Kupayı satan takım olan ibb niye hiç ceza ile ilgili konuşulmuyor,satılmışşehir ve sivassporlu eşlerini satanlar niye 1 cümlede dahi geçmiyor.
          Ertan abi öncelikle senin sorduğun soruyu burada ki hemen hemen herkes soruyordur..

Fakat UEFA'nın vermiş olduğu ceza ; kendi ligini kapsamaktadır çünkü FB ve BJK'ye UEFA'ya " Biz temiziz " belgesi göndermiştir soruşturma devam ederken ceza bu kapsamda çıkarıldı..

Cezanın Tahkimden sonra ki Türkiye ayağı uygulanırken yukardı saydığın takımlara cezalar çıkacaktır hiç şüpheniz olmasın..
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3 haftadır radyo spor, lig radyo dinleyip duruyorum... at yarışlarından gına geldi artık
            Gazi koşusu için ne diyorlar abi
            .

Yorum

• çorapören'in gazetesi aydınlar ne dediyse çıktı yazıyor...

Yorum

• şikayetim var cümle yasaktan,
                dillerimi hakimler bağlasa susmam,
                gelse de cezalar ta uzaklardan,
                şemsiyeyi açsalar yine de durmam...

çalsam olmuyor çalmasam olmaz,
                saklarım kupamı kimse alamaz.

Aziz yıldırım..
                Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İstifa etmesin yahu, onu hala savunan şikebahçeliler var. İstifa ederse kahraman olarak kalır bazılarına göre.

Şikebahçenin burnunun pislikten çıkmaması için Azizin devam etmesi gerekli (:

Tahkim + Cas + TFF kararları bir gelsin. İyice pisliğe batsınlar. Sonra istifa etsin ki dışarı çıkacak yüzü olmasın
                  Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• önemli ayrıntı; şikebahçe 3 yıl ceza aldı ama bu 3 yılda bitecek diye bir şey değil.3 sefer hak ettiğinde cezası dolacak.yani bu sene ligde hak etmezse şampiyonluk yada avrupayı hakkı dolmuyor.hak ettikçe cezası dolacak.en az 2 yıl avrupa hak etmesi lazım ki cezası dolsun.karavana çekerse iş uzar ohhhhh....
                    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Milliyet Gazetesi'nin haberini okudunuz mu

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sağolsun bayrakçıyı da biraz acele ettirdim daha doğrusu şartlı verdim bayrağı o da 1 günde yaptı , ben de dun akşam olmadan astım gerçekten felaket ilgi çekiyorTeşekkür ederim
                        nerde yaptırdın abi ?

edit=söylemişsin abi eyvallah..
                        En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 10:45.

Yorum

• aizizin konuşmasıyla ancak ve ancak kadıköydeki gerzeklerin başı g..ü oynar, başka da oynayacak bir nesne göremiyorum.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gazi koşusu için ne diyorlar abi
                            durmadan koşuyolarmış
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Udk nun bütün üyelerini mahkemeye verecekmis Aziz`im.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• milliyet başlamış sıkıştırmaya

@tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Çalışıyor...
                                X