Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tekrar sormadan duramiyorum paydaşlar KOYDUK MU?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
    Volkan Kadıköy sahillerinde zıplayarak yürüyomuş koyduuukmuuuu koooydukmuu diye, ara sıra durup anırıyomuş
    1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Volkan Kadıköy sahillerinde zıplayarak yürüyomuş koyduuukmuuuu koooydukmuu diye, ara sıra durup anırıyomuş
      Bu sinirle hiç güleceğim yoktu Allah ta seni güldürsün

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Futbol AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike sürecine ilişkin davada Trabzonspor'un da olduğuna yönelik açıklamalarına ilişkin, mahkeminin üzerinde bir makamın olmadığını söyledi.

Şener, yaptığı açıklamada, şikeye ilişkin davanın mahkemede görüldüğünü dile getirerek, şunları söyledi:

"Mahkeme bir karar verdi. Ondan daha üst bir makam yok. Tam 6 ay yargılandık, gittik geldik. Herkes birbirlerine soruları sordu, söyledi, bitti ve bir karar verildi. Mahkeme dediki Trabzonspor'da başkan, yönetici beraat, öbürlerine ceza. Şimdi ben buna cevap vereyim. Hakim yanlış karar verdi olur mu böyle bir şey. UEFA da verdi kararını, peki ne yapalım, söylesinler onu yapalım. İnsan böyle bir suç işleyince birilerini daha yanına almaya çalışırsa belki suç ortaklaşa bölünür. Hepsi bir hayal ürünü."

İnsanların hata yapabileceğini ifade eden Şener, "Hepimiz hata yapıyoruz. Bunun da bir cezası var, bir taraftan Yargıtay boyutu da var ama olayı şöyle büyütüyorlar, Fenerbahçe, Beşiktaş olayı. Türkiye'de başka takımlar da var, onlara da saygı duymak lazım. Bence UEFA'nın verdiği karar Türk futbolunun kara günü değil, ak günüdür. Türk futbolu burada temizleniyor. Fenerbahçe'nin bu işlerden ceza alması kara gün olur mu. 'Şike yapmıştır' diyor Türk makamları. Niye onu ak gibi düzeltmeye çalışacaksın, onu da anlamış değilim" diye konuştu
        Bence UEFA'nın verdiği karar Türk futbolunun kara günü değil, ak günüdür. Türk futbolu burada temizleniyor.

BU CÜMLE HERŞEYİ ANLATIYOR.

Sıra İHO BAŞKANDA.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sinirle hiç güleceğim yoktu Allah ta seni güldürsün
          orta sahada anırdılar ya koydukmuuu diye kültablasını tv ye geçiriyodum hanım elimden kaptı, sabaha kadar yatamadım....hele bir de kanırta kanırta dedi ya hırsız enik...kanını içsem doymam bunların

Yorum

• tahkimde bunlara "piston aşşaağı" diyecek haberleri yok
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Amcaoğluna da bir bayrak yaptırık Fatih e astık
              Oy oy oy
              Şahane olmuş
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi
                yeni yazım, zaman ayırırsanız sevinirim..

http://spor.internethaber.com/yazi/r...ar-ve-ben.html
                süper olmuş hocam, kalemine sağlık

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oy oy oy
                  Şahane olmuş
                  foto koyunda biz de bakalım

Yorum

foto koyunda biz de bakalım
                    Fotoğraf bu:
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğraf bu:

ohaaaa ))))) süper

Yorum

• kıskandım valla kıskandım

Yorum

• Alayına inat o şanlı tek yıldızımızı kırmızımı yapsak ? farklı olsa hırsızların yıldızcıklarından

Yorum

• Bence UEFA'nın verdiği karar Türk futbolunun kara günü değil, ak günüdür. Türk futbolu burada temizleniyor.

Helal olsun sadri başkan...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Amcaoğluna da bir bayrak yaptırık Fatih e astık
                              vay vay vay... muhteşem olmuş.. rengine kurban olduğum...
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

samsunda bordomavi olmak zor zanaat 10 sene önce kafamı yarmışlardı tribünde şerefsizler. iki saat düşündüm bu taş nerden geldi diye tribünün dışından atmışlar. mancınıklamı attılar nedir hala anlamış değilim
                                gecmiş olsun kardeş. ahirette sorarsın o taşın hesabını şerefsizden.

Yorum

Yükleniyor...
                                X