Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• #gslilerbirbirinitakipeder
    #fenerlifenerliyitakpetmeli
    #BesiktasliBesiktasliyitakipetmeli

bende atayım dedim twit

sürü psikolojisi , koyun bunlar..

ekşi sözlük

300 kadar koyunun uçurumdan atlayarak telef olması
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak necmiati61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Az önce Digitürk'ü aradım "üyeliğimi kapattıracağım" dedim.. Bağırdım, çağırdım..

Gerçi üyeliğim yok ama olsun

Allah sizden razı olsun, uzun zamandır böylesine dolu-dolu kahkaha atmamıştım.

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bugun tv programi yok mu arkadaslar?
        olmasin daha iyi fb ne kadar yalaka varsa onlari cagiriyorlar fb acintirma politikasi. shaktar macini fb degil biz oynasak bu medya bizi yemisti
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olmasin daha iyi fb ne kadar yalaka varsa onlari cagiriyorlar fb acintirma politikasi. shaktar macini fb degil biz oynasak bu medya bizi yemisti
          olsun ki buraları ümitsizlik kaplasın, rahatlasın millet
          7
          Cngz_61

Yorum

• Toplanıp Metris'e mi gideceklermiş ? Resmen şikeye destek çıkıyo bunlar Allah akıl fikir versin

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aziz Yıldırım ın "Fenerbahçe aleyhine olan hakem hatalarıyla ilgili bir program yapılsın talebine Şansal Büyüka nın verdiği cevap: Yap de yapalım başkanım.....
              Vay şansal vay.

(UEFA)

Yorum

• sansara bak hele,gelde bu adamlara kazandırdığın paralara acıma.

Yorum

• ben bu çamurlardan hiçbirinin düşürüleceğine inanmıyorum.olacaklar belli bu belgeler yeterli değil gibi saçma sapan şeyler söylenecek.9 eylül de ligler normal haliyle başlayacak ve şikeye adı karışan takımların maçlarında maelesef hiç güzel şeyler olmayacak.

Yorum

• İlk olarak ozgurguc2000 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben bu çamurlardan hiçbirinin düşürüleceğine inanmıyorum.olacaklar belli bu belgeler yeterli değil gibi saçma sapan şeyler söylenecek.9 eylül de ligler normal haliyle başlayacak ve şikeye adı karışan takımların maçlarında maelesef hiç güzel şeyler olmayacak.
                    bütün o belgeler uefaninda elinde düsürmesinlerde göreyim....bence düsürmeme karari cikip feneri sampiyonlar ligine yollarlarsa 5. dalgayi uefa yapacak

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bütün o belgeler uefaninda elinde düsürmesinlerde göreyim....bence düsürmeme karari cikip feneri sampiyonlar ligine yollarlarsa 5. dalgayi uefa yapacak
                      yunanistan'da küme dşürülen takım uefa da devam ediyor.Kaldı ki bunlar küme de düşüremiyecekler şikebahçeyi.Ayrıca belgeler uefa ile ne zaman paylaşıldı?

Yorum

• genel af cikarsa sasirmam, tff süreyi uzatabildigi kadar uzatmaya calisiyor

Yorum

• Şansal(namı değer şeref yoksunu) ne yaptı ?
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            genel af cikarsa sasirmam, tff süreyi uzatabildigi kadar uzatmaya calisiyor
                            Ben böyle bir şey olursa Türkiye süper şike ligini izlememeye karar verdim.İspanya ingiltere italya almanya buralarda şahane top oynanıyor hem

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              genel af cikarsa sasirmam, tff süreyi uzatabildigi kadar uzatmaya calisiyor
                              ben tff süreci uzatmasının sebebini küme düşmeler olucağı için ortamın soğmasını bekliyorlar diye tahmin ediyorm raht oln bu kadar insan bosuna içerde deil bn öle görüyorum

Yorum

• İlk olarak ozgurguc2000 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben böyle bir şey olursa Türkiye süper şike ligini izlememeye karar verdim.İspanya ingiltere italya almanya buralarda şahane top oynanıyor hem
                                bana göre gidisat bunu gösteriyor gibi malesef. kozmik odadan kac gün oldu hala ses cikmadi.
                                bizim yönetimde karar aciklandiktan sonra ne tür bir aciklama yapacak acaba diye düsünür oldum. resmen hakkimizi gasp ettiler ve bunlara göz göre göre sessiz kaldik.
                                keske yönetim maa nin lig tescillendi lafindan sonra biz avrupa kupalarindan cekiliyoruz deseydi. gerekce olarakda sampiyonlar ligine direk olarak katilma hakki bizim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X