aha trabzonspordan bahsediyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten mi çok uzaktasınız belki ondandır Tekel işçilerinin nasıl jop ve gaz bombası yediğinide mi görmediniz yoksa hem de 2 ay boyunca diyorum ya çok uzaktasınız.
Elmaylan Armut birbirini girdi simdi...
Ben bugün Hopa'da olan olylar icin yazmisdim..
Yasli kadin Basbakan ilen görüsmek istemis, ama polis izin vermeyip coplamis.. ben buna inanmam.. bir üniversiteli kavga böyle basladi der demek istedim..
Orada baska isler dönmüsdür...
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet ç arkadaşım, arkadaşlar ne diyor bak miting meydanına Trabzonspor formalılar alınmıyormuş. şimdi gireceğim desen kız erkek ayırt etmeden dövecekler tabi dövebilirlerse.. demek istediğim bu. ben hopadan direk telefonla haber aldım, adamların bana dediği bu, kalabalığa dalmışlar kadın erkek tanımadan. e bu adamlar laz karadenizli, öyle istanbuldaki gibi burda milleti dövemezsin. tepkisini koyarlar...
*
Aranizda hemen yargisiz infas edenler olmus!
Yok yandas yok kafa almiyor vs vs..
Ayip ediyorsunuz!!
Siz benim yanima bir gelin.. Görün bakalim hayatinizda cop yemismisiniz? Yememismisiniz!! Adamin agzini burnunu kirmadan birakmiyorlar burada insani!!!
Hemen 1 mesajlan damga vurup, bu karsi görüslü demeyin!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum