Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım bu sayı katlanarak devam eder, adaletten bahsediyorsak hakeden hakettiğini alacak arkadaş.
    FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biraz önce Trabzon'dan bir arkadaşımız aradı. Şu anda Uzunsokak'ın çıkışına polis etten duvar örmüş. 200-300 kişilik Trabzonspor taraftarının geçmesine izin vermiyormuş. Anlayacağınız, ts forması bugün miting alanına giremeyecek, belki bireysel girenler olabilir ama gurup ya da kalabalık şekilde taraftarların geçmesine izin verilmiyor.
      ben taraftarların bir yolunu bulup içeriye gireceklerini ve gerekli protestoyu göstereceklerine inanıyorum ...
      bu bizim için çok büyük bi şanstır, kesinlikle tepkimizi göstermeliyiz, başbakan giden şampiyonluğun tahribatını görüp bizi hafife almanın ne demek oldupğunu anlar....
      .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Nasıl yani Trabzon il sınırları içerisinde Trabzonspor formasıyla girilemeyen yerler mi varmış? Bu bile en kibar tabirle kabul edilemez bir durum.
        Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biraz önce Trabzon'dan bir arkadaşımız aradı. Şu anda Uzunsokak'ın çıkışına polis etten duvar örmüş. 200-300 kişilik Trabzonspor taraftarının geçmesine izin vermiyormuş. Anlayacağınız, ts forması bugün miting alanına giremeyecek, belki bireysel girenler olabilir ama gurup ya da kalabalık şekilde taraftarların geçmesine izin verilmiyor.

Abi cikarsanlar üzerlerindeki formayi, tabiki polis bu sekilde onlari oraya sokmaz, grup halinde gelsinler, tek tek iceriye girsinler iste, bunu yapmak cok basit.

Tabi grup olduklari anlasilmamali.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İleri demokrasi Trabzon hudutları içerisinde belli bir süreliğine ileri monarşiye dönüştürülmüştür.
            Trabzon'da diktatörlük uyguluyorlar resmen ve ben burada sinirden ölüyorum.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Tek tek girip içeride birleşsinler.Bunların demokrasi anlayışı bu işte.Söyledikleri ile yaptıkları kuzey kutbu ile güney kutbu kadar uzak ve ters.

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tek tek girip içeride birleşsinler.Bunların demokrasi anlayışı bu işte.Söyledikleri ile yaptıkları kuzey kutbu ile güney kutbu kadar uzak ve ters.

Bende deminden beri bunu anlatmaya calisiyorum, tek tek girsinler ama birbilerinden ayrilmasinlar ki iceride bir araya gelmeleri sorun olmasin.

Yorum

• resmi göremiyorum nevar resimde...
                  KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...

Yorum

• hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Başbakan konuşurken aziz yıldırıma küfür edin bakalım ne diyecek..

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunlarin üzerinde TS formasi yokki, neden iceri almasinlar?

Yorum

• yönetici arkadaşlar neden böle başlıklara izin verirler anlamış değilim.bu tarz başlıklar forumda ,evde ,sokakta ,mahallede nerde olursa olsun farklı görüşler arasında ister istemez bi düşünce çatışmasına sebep olur ve beraberinde ayrılıklar ,sürtüşmeler ,kavgalar başlar.heleki bizim toplum buna birebir müsait.en çok birbirimize kenetleneceğimiz beraber yürüyeceğimiz, dimdik ayakta duracağımız yerde bu ve buna benzer başlıklarla taraftarlar arasında ayrılık oluşturuyosan bu Trabzonspor a bir hizmet değildir, aksine kötülüktür, zarardır. kim sporu siyasete karıştırırsa karıştırsın sen tepkini Trabzonspor a zarar vererek yapma git sandıkta kime oy atarsan at ama burda ayrılık yaratma.fernerbahçe bu oyunun bi parçası bunu neden anlamıyorsunuz.bizi bölmeye çalışıyolar siyaset üzerinden...ben burda hiçbir parti veya şahıs savunması yapmıyorum.Trabzonspor a dolaylı yollarla zarar vermeyelim istiyorum.saygılarımla.
                          En son Bülent Dizman 53 tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 14:13.
                          HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• Trabzonlu bir vatandaş, Trabzonspor forması ile şehrinde rahat rahat gezemeyecek öyle mi ?
                            Yazık...
                            Hamiş

Yorum

• bu bile yeterli mesajı heryere gönderir Trabzonspor taraftarı Trabzonda başbakanın mitingine sokulmadı Başbakan Trabzonspor taraftarıyla yüzeleşemedi
                              Yüzü yok ki napsın adam Aziz bey sahaya inerse bende inerim diyen bir adam Trabonspor taraftarınınyüzüne nasıl bakabilir
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonlu bir vatandaş, Trabzonspor forması ile şehrinde rahat rahat gezemeyecek öyle mi ?
                                Yazık...

Fatih evde oturmanin zamani degil, topla tüm arkadaslarini yakinlarini girin su miting alanina, üzerinizde ts formasi olmasin gerekirse o malum t-shirtlerden giyersiniz, iceri girene kadar, sonra orada cikartip protestoya baslarsiniz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X