İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemitingin yapılacağı alanın çevresindeki binalara megafonlu kişiler yerleştirseydiniz rahat rahat bastırırdınız o adamın zırlamalarını
Bunu yapmak kolay degil, ama miting alanina caktirmadan girmek cok kolaydi, bunu basaramadik sanirim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Faruk Özak sana sesleniyorum.Rizeden neden yolcu otobüsleriylen onlarca insan getirdinizde sabahın 10-11inde miting alanını doldurdunuz.Ben içeri girmeye çalıştığımda polis bana neden formalılar giremez dedi.Sizi kınıyorum ah görseydim seni oralarda ama başbakan gelsin birdaha gideceğim oraya dükkandayım şuan.
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk Özak sana sesleniyorum.Rizeden neden yolcu otobüsleriylen onlarca insan getirdinizde sabahın 10-11inde miting alanını doldurdunuz.Ben içeri girmeye çalıştığımda polis bana neden formalılar giremez dedi.Sizi kınıyorum ah görseydim seni oralarda ama başbakan gelsin birdaha gideceğim oraya dükkandayım şuan.
Forma ile gitme sende abi...
Tabiki sokmazlar ama söyle 100 kisi olup caktirmadan girseydiniz su alana ne olurdu.
Of ya...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtalik iyi karist!!
Aferin!!
Ama aksam hepiniz göreceksini!! Hic bir yerde bu olay Trabzonspor Fenerbahce arasinda haksiz rekabet ve Basbakanin taraf tutmasiylan basladi, demeyecek!!
Yasli kadin joplandi?!? Inanayim mi?! Nedense böyle seyleri söyleyenler Üniversitelerlen protestoya kalkanlar oluyor hep.. Ben Üniversiteli disinda insan joplandigi görmedim daha.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtalik iyi karist!!
Aferin!!
Ama aksam hepiniz göreceksini!! Hic bir yerde bu olay Trabzonspor Fenerbahce arasinda haksiz rekabet ve Basbakanin taraf tutmasiylan basladi, demeyecek!!
Yasli kadin joplandi?!? Inanayim mi?! Nedense böyle seyleri söyleyenler Üniversitelerlen protestoya kalkanlar oluyor hep.. Ben Üniversiteli disinda insan joplandigi görmedim daha.
Yorum
-
mehmet ç arkadaşım, arkadaşlar ne diyor bak miting meydanına Trabzonspor formalılar alınmıyormuş. şimdi gireceğim desen kız erkek ayırt etmeden dövecekler tabi dövebilirlerse.. demek istediğim bu. ben hopadan direk telefonla haber aldım, adamların bana dediği bu, kalabalığa dalmışlar kadın erkek tanımadan. e bu adamlar laz karadenizli, öyle istanbuldaki gibi burda milleti dövemezsin. tepkisini koyarlar...Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle24 kanal Mitingi naklen verir tüm mitingleri veriyor
diğerleri kesik kesik veriyor.
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalilari Miting alanina almiyorlarmis.
Düsmanlarini iyi tani ey Trabzonlu!
Bizimkilerde biraz akilli olup formasiz gitsinler, sonucta amac prosteso...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum