Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
o ne kalabalık yaa baya adam(pardon bayan) gelmiş dışardan demekki. uzun sokakta da polis barikat kurmuş geçişe izin vermiyo grupların. bravo valla hayaldi gerçek oldu....
En son olcay_61 tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 17:06.
Yaziklar olsun... Nerde protesto NERDE???
Trabzon'a, Trabzon'luya asikmis yuhhhh Allah belani versin senin.
Buyuk hayal kirikligi ve utanc icindeyim. O askiyla bogul insallah. Sehitler uzerinden edebiyat yapiyor, en cok sehidi Trabzon verdi bu ulkede, senin oglun gibi yan gelip yatmadilar askerde. Sana mi dustu!!!
Ya bu adama oy veren bu sayfada durmasin
abla biraz kırıcı konuşuyorsun bence...
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Dün akşam yazmıştım, istihbarat iyi çalışıyor diye.
Buyrun en baba örneği bugün Trabzonda. Rahat bırakılsa bugün Başbakan merhaba bile diyemezdi Trabzonda.
Kaldı ki atkı olayına takılmıyorum ben, biryerden bulup Trabzonspor atkısı da takabilirdi, kulüp yönetimi dahil, kimse Trabzonspor'a siyaset bulaştırmıyorum diyemez, bugün Haber61'in sayfasını gören var mı bilmem, Başbakanın kocaman resmi ile donatılmıştı, bilirsiniz kulübe yakınlığını Haber61'in.
Bu arada malum grubun başkanı nerede çalışıyor ???
Yorum