Protesto nerede diyorsunuz da içeri erkek girdi mi? O alanda ki kişilerden kaçı Trabzonsporlu yada Trabzonlu? Mitingi izleyemiyorum ama anladığım kadarı ile kadınlar çoğunlukta. Nerde Trabzon'un erkekleri? Niye alınmadılar içeri? Bu bile bi protesto sayılabilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen dalga geçiyor lan adam bizle....
Yorum
-
İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadınları öne koymalarının amacı araya gırecek olanların laf atma ığtımalı olması2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
ya bu bosbakan kim oluyorda trabzonspor ile aramizi bozamazlar diyor.
yok neymis 3 kere tesislere gelmis fb ye hic gitmemis.
ben bu ülkenin basbakaniyim alexte gelir azizde.
bir hafta sonra sadri sener istedi onuda kabul ettim diyor
yalana bak ya
Yorum
-
İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonda bordo mavili trabzonspor formasıyla gezemezsiniz deselerdi hadi oradan HAYAL derdik ama şuan yasakları görünce GERÇEK oldu
bizzat sokan kendileri.
Aklıma birden Bursada oynanan malum milli maçımız geldi. O zamanda Azerbeycanın bayrakları yasaklanmıştı. Düşünün Azerbeycan bayrağı Türk bayrağının aynısıdır. Ki üstündeki üç renkde bizim kültürümüzün simgesidir. O olduysa Trabzonspor formasının yasaklanması bişey değil.
Milletimizin gönül gözü kapanmış bu yaşananların artık cevabı verilmeli Trabzonda.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum