Siyasete karışmayan gruba bak..Gruplar böyle olcaksa Avni akerde ses çıkmasın razıyım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başbakanımız demek ki Trabzonspor'dan yana değil, bir taraftar grubundan yana. Helal olsun size. Helal. Yakışır. Herkes tarafını belli etti. Herker amacını belli. Herkes çıkarını belli etti. Sayın başbakan zor mudur Trabzonspor atkısı takmak! Evet, gittiği her yerde o kentin atkısını takan başbakanımız bir taraftar grubunun atkısını takınıyor. Neden? Sizi çok destekledikleri için mi be.Trabzonspor, bir gün mutlaka!
Yorum
-
Bilmiyorum söylendi mi ama kanal 24 veriyor
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu mitingde hicbirsey olmaz, nerede benim haksizliga karsi gelen Trabzonlu Halkim?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAilemin oldugu gibi bu Zihniyete oy vermesinden dolayi Utaniyorum.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak Şuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas nerede protesto ses yok bısey yok#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Yaziklar olsun... Nerde protesto NERDE???
Trabzon'a, Trabzon'luya asikmis yuhhhh Allah belani versin senin.
Buyuk hayal kirikligi ve utanc icindeyim. O askiyla bogul insallah. Sehitler uzerinden edebiyat yapiyor, en cok sehidi Trabzon verdi bu ulkede, senin oglun gibi yan gelip yatmadilar askerde. Sana mi dustu!!!
Ya bu adama oy veren bu sayfada durmasinSampiyon TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum