bizde diyoruzki Trabzonspor ve taraftarlarını bölmeyelim.kendi içimizde kendimizi bitirmiyelim.benim vermek istediğim mesajı tarafsız olan herkes gayet net bir şekilde anlar.burdan daha açık konuşurum ama bu TS ye fayda vermez o yüzden susuyorum yazmıyorum.herkes benim gibi düşünse burayı seçim propaganda merkezine dönüştürmese amenna.
Atı alan Üsküdar ı geçti. biz hala aynı yerde aynı kafada devam ediyoruz üzerine birde ayrımcılık yaşıyoruz.
Bizde diyoruzki bizim üzerimizden siyaset yapılmasın. Atı alıp Üsküdarı geçen bir daha meydanda rahatça at oynatamasın,papucun pahalı olduğunu anlasın...
Şu anda etrafı polislerle çevrilmiş olan Trabzonspor taraftarları ortahisar köprüsünden öteye bırakılmamalarına rağmen 3'lü çekiyor, tezahürat yapıyor... Bu gurup herhangi x bir guruba ait değilmiş... Bu guruba destek vermek isteyen geliyormuş...
yöneticilere sesleniyorum;lütfen burada chplilerin,mhplilerin fırsatçılık yapmasına izin vermeyin...
nasıl ki akp'yi Trabzonsporumuzu siyasete karıştırıyo diye eleştiriyorsak,diğerleri de bunu fırsat bilip tersinden siyasete alet ediyorlar...
yöneticilere sesleniyorum;lütfen burada chplilerin,mhplilerin fırsatçılık yapmasına izin vermeyin...
nasıl ki akp'yi Trabzonsporumuzu siyasete karıştırıyo diye eleştiriyorsak,diğerleri de bunu fırsat bilip tersinden siyasete alet ediyorlar...
Kimmiş bunlar isim ver de bilelim öyle işkembeden atmak yok.
Burda oyunuzu şu partiye,bu partiye verin diye mesaj okudunuz mu? Bizimd erdimiz ne siz ne anlıyorsunuz yada anlamak istiyorsunuz...
Ölü taklidi yapar mısın?
Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
Kimsenin fırsatçılık yaptığı yok... Keza fener'li bir başbakanın Trabzonspor atkısını boğazına takıp şehirde nutuk atması fırsatçılık olur mu, olmaz mı?
Ayrıca şu soruya herkes yürekten cevap versin. Bu soruya samimi olarak Trabzonspor diyebilirsek o zaman kimsenin fırsatçılık yapmasına gerekte kalmayacak.
Senin için önce hangisi gelir? hangi şartta olursa olsun vazgeçemeyeceğin hangisidir?
Yorum