Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bülent Dizman 53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yönetici arkadaşlar neden böle başlıklara izin verirler anlamış değilim.bu tarz başlıklar forumda ,evde ,sokakta ,mahallede nerde olursa olsun farklı görüşler arasında ister istemez bi düşünce çatışmasına sebep olur ve beraberinde ayrılıklar ,sürtüşmeler ,kavgalar başlar.heleki bizim toplum buna birebir müsait.en çok birbirimize kenetleneceğimiz beraber yürüyeceğimiz, dimdik ayakta duracağımız yerde bu ve buna benzer başlıklarla taraftarlar arasında ayrılık oluşturuyosan bu Trabzonspor a bir hizmet değildir, aksine kötülüktür, zarardır kim sporu siyasete karıştırırsa karıştırsın sen tepkini Trabzonspor a zarar vererek yapma git sandıkta kime oy atarsan at ama burda ayrılık yaratma.fernerbahçe bu oyunun bi parçası bunu neden anlamıyorsunuz.bizi bölmeye çalışıyolar siyaset üzerinden...ben burda hiçbir parti veya şahıs savunması yapmıyorum.Trabzonspor a dolaylı yollarla zarar vermeyelim istiyorum.saygılarımla.

bir tarafa açık destek vererek yada şampiyonluğumuzun çalınmasına sessiz kalarak toplumu bömedilermi biz aksine bölünmesin adalet olsun istiyoruz

bizi burada biraraya getiren siyasi görüşlerimiz değil TRABZONSPOR sevdamız

"Dünyada barışı sağlamak isterseniz, politikacıları öldürün yeter, halklar anlaşır." Bernard Shaw
    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

göremiyorum iş yerindeyim kısıtlı burda ondan olabilir...
      KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK...

Yorum

• bu adam bügün protesto edilmesse demekki her bişeyi hakediyoruz biz....

Yorum

• bize her yer trabzon ama formamızı giydiğimizde trabzon bile bize trabzon değil!!!bu nasıl bir zihniyettir?oldu olacak azizeye söyleseydi başfenerbakan kadiköyden otobüslerle kendini dinleyecek alkışlayacak şakşakcı getirirlerdi

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunlarin üzerinde TS formasi yokki, neden iceri almasinlar?

yüreklerinde bordomavi sevda var onu gördüler herhalde
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir tarafa açık destek vererek yada şampiyonluğumuzun çalınmasına sessiz kalarak toplumu bömedilermi biz aksine bölünmesin adalet olsun istiyoruz

"Dünyada barışı sağlamak isterseniz, politikacıları öldürün yeter, halklar anlaşır." Bernard Shaw
              bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.

Ne güzel memleket !
                Basbakanligi vatandaslik bürosuna cevir, FB nin önünü ac, saibeli FB nin sampiyonluguna öncülük yap, yetmedi simdi de sucsuz insanlari beni protesto ederler diye iceri al... Senin demokrasi anlayisini yesinler...

Yorum

• Hangi kanal verecek mitingi arkadaşlar,birde netten nasıl izleriz bu kanalı??

Yorum

• Başbakan hopa'da konuşuyoruz şuanda....

Yorum

• Güzel olmuslar tebrikler düsünenlere

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizde diyoruzki Trabzonspor ve taraftarlarını bölmeyelim.kendi içimizde kendimizi bitirmiyelim.benim vermek istediğim mesajı tarafsız olan herkes gayet net bir şekilde anlar.burdan daha açık konuşurum ama bu TS ye fayda vermez o yüzden susuyorum yazmıyorum.herkes benim gibi düşünse burayı seçim propaganda merkezine dönüştürmese amenna.
                        Atı alan Üsküdar ı geçti. biz hala aynı yerde aynı kafada devam ediyoruz üzerine birde ayrımcılık yaşıyoruz.
                        HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• Aman protesto etmeyin arkadaşlar, "ileri demokrasi"de insanlar birilerini protesto ederken polisin attığı biber gazından etkilenerek ölebiliyor bu ülkede, bırakın sizden kıymetli değil...

AKP Hopa mitingi öncesi Metin Lokumcu adlı emekli öğretmen polisin attığı biber gazından etkilenerek öldü, Allah rahmet eylesin.
                          Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burda fenerli bi abim var niye dövüyonuz bizimkileri diyor... Trabzon a fener formasıyla gelecekmiş

Kardeş o abine söyle hiç mermiye kafa atmış mı

Yorum

• Başbakan helikopterle gelir herhalde, en iyi ihtimalle 15:30 da Trabzonda olur.

Yorum

• Miting alanının yarısından fazlası Trabzon dışından gelmiş. Trabzon merkezden bu miting'e katılım çok fazla değilmiş. Arkadaşların izlenimlerine göre ilçelerden ve köylerinden ne çok sayıda insanı oraya getirmişler.

Ancak Trabzon'da 14.30 olarak belirlenen miting'e başbakanın saatinde gelmesine imkan yok. Şu anda Hopa'da konuşuyor. Trabzon'daki miting saati başbakanın helikopterle gelse bile 16.00, 17.00'yi bulur gibime geliyor.

En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 14:29.
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X