Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
parti adı ağza alan yokki
bırak partiyi bordo mavi olanlar miting e alınmıyormuş sen partinden sıyrıl da bu konuda bi yorum yap bakalım...
Ben nereden biliyim tişörtleri bayrakları neden dağıttıklarını,ben akp yi savunan tek bir cümlem oldu mu,hemen saldırıya geçtiniz?fırsatçılık yapanlar var dedim o kadar..
Trabzona yapilan bunca haksizlik bu formalarla adeta dalga geÇİlmesİ trabzonsporlu İle bunlara ragmen hala akp İ savunmak İÇİn bahane arayanlara ŞaŞiriyorum trabzonspor nİce tayyİpler eskİttİ nİce akpler eskİtececek ama bazi yalama kİmlİksİz İnsanlari bu Şehİr ve bu taraftar unutmayacak tabİkİde seÇİmle akp ye bİr tepkİ koymak İstİyorsan oyunu rakİplere vereceksİn aksİ halde boŞ oy kullanarak onu hedefİne ulaŞtirdiktan sonra sen sadece senİ komİk bİr duruma dÜŞÜren bİr eyleme İmza atarsin at tigin taŞ ÜrkÜtdÜgÜn kurbaya degmelİ derler bİzİm orada anlaya
sanırım mitingden bi kaç saat sonra neyin ne olduğu kesin olarak anlaşılacak
şu an gelen bilgilerde tutarsızlık var
umarım o ucube tshirtleri giyen insanlar ben trabzonsporluyum demez ömürlerinin geri kalanında
Ben nereden biliyim tişörtleri bayrakları neden dağıttıklarını,ben akp yi savunan tek bir cümlem oldu mu,hemen saldırıya geçtiniz?fırsatçılık yapanlar var dedim o kadar..
O zaman şunları bir öğren sonra öyle yorumlar yap.
AKP Trabzon Mitingi öncesi son hazırlıklar:
1) Üzerinde ampul logosu olan bordo-mavi tişörtler hazırlatıldı...
2) Dün akşam tribün liderleri toplatıldı, "akıllı olun" denildi...
3) İzmir'den özel güvenlik ekipleri getirtildi...
4) Çevre illerden 300 otobüs vatandaş Trabzon'a getirtildi...
5) Uzun sokakta yürüyüşe geçen kalabalık önden ve arkadan durduruldu. Miting alanına şehirdışından otobüslerle getirilen yandaşlar yerlerini alıyor.
Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...
gine diyorum,
şahsım adına parti için söylüyorsam babam ölsün
ama bugün trabzonspor taraftarı başbakana haddini bildirmezse karabükten kayseriden antepspor dan farkı kalmaz
fenere şampiyonluğu yolunda çanak olan ülke yöneticisine bordo mavi atkı taktırmaz taksada pişman eder...
Bunu doğal görüyorsanız söyleyecek sözüm yok,koyun zaten bizim millet..!sizin söylemlerinize bakıyorlar..
burada yorum yapan içi yanmış insanların söylemlerini küçümsemek sana ne kazandırıyor?beğenmiyorsan okuma ve yorum yapma.trabzonspor siyaset üzeridir ve koyun olarak nitelendirdiğin bizim dediğin ve seninde içinde olduğun milletin sessizliği ve korkaklığı yüzünden başımıza herşey geldi.şampiyonluğumuza çalanlara müsade ette isyanımızı dile getirelim
O zaman şunları bir öğren sonra öyle yorumlar yap.
AKP Trabzon Mitingi öncesi son hazırlıklar:
1) Üzerinde ampul logosu olan bordo-mavi tişörtler hazırlatıldı...
2) Dün akşam tribün liderleri toplatıldı, "akıllı olun" denildi...
3) İzmir'den özel güvenlik ekipleri getirtildi...
4) Çevre illerden 300 otobüs vatandaş Trabzon'a getirtildi...
5) Uzun sokakta yürüyüşe geçen kalabalık önden ve arkadan durduruldu. Miting alanına şehirdışından otobüslerle getirilen yandaşlar yerlerini alıyor.
Duyanda Diyarbakirda miting yapilacak diye bilir
''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
bu forumda alenen seçim propagandası yapılıyor.kimse ses çıkartmıyor. neden ? nedeni çok basit !!!. hala anlamamış arkadaşlar var.
Sırf hemşehrin ya da partidaşın olduğu için savunmaya geçtiysen sana daha laf söylemiyorum renktaşım.
Bugün bunları bile tartışıyorsak ve bir renktaşım olan seninle bile karşı karşıya gelebiliyorsak bir düşün bakalım bunun sebebi kimdir? Nereden gelmiştir olaylar buraya kadar?
Yorum