Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burada şu partiye bu partiye oy verin diyen yok. Ampül ampül konuşup şu gergin günde adamın canını sıkmayın.
    Formalar bir partinin mitinginde dağıtılıyorsa bol ampüllü şekilde. Birileri futbolu siyasetin içine çekmiştir ve emin olun ki o birileri biz değiliz!

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Bağdat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizde diyoruzki bizim üzerimizden siyaset yapılmasın. Atı alıp Üsküdarı geçen bir daha meydanda rahatça at oynatamasın,papucun pahalı olduğunu anlasın...

Bizim için öncelik Trabzonspor'dur...
      benim bizden kastım .ayrım yapmayanlar,taraftarlar arasında bölünmenin karşısında olanlar, objektif olanlar...

ama sizin bizden kastınız ortada fazla söze gerek yok...
      HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• Malum şahsın gözüne girecek "alex'ini de al git" pankartını bekliyorum gönül hemşehrilerimden...

Yorum

• İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet birçok kez,birçok başlıkta okudum...Oyunuzu boş atmayın,gidin rakip partilere atın,şuna atın buna atın diyen bir çok kişi vardı....
          Oyu boş atmak RTE' ye atmakla aynıdır. RTE' yi protesto etmek için boş oy atmak isteyenlere bunu söylemekten doğal ne var?
          Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kimsenin fırsatçılık yaptığı yok... Keza fener'li bir başbakanın Trabzonspor atkısını boğazına takıp şehirde nutuk atması fırsatçılık olur mu, olmaz mı?

Ayrıca şu soruya herkes yürekten cevap versin. Bu soruya samimi olarak Trabzonspor diyebilirsek o zaman kimsenin fırsatçılık yapmasına gerekte kalmayacak.

Senin için önce hangisi gelir? hangi şartta olursa olsun vazgeçemeyeceğin hangisidir?

a) Trabzonspor mu?
            b) desteklediğin partin mi?
            Benim mesajımdan takım tutar gibi parti tuttuğumu nasıl anladınız pes doğrusu.tabiki takımım...
            yukarıdaki mesajımda yazdım neler yazıldığını...sadece bu başlıkta değil,diğer başlıklarda da var bu istismar.
            # BMN #

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neyi taktırmazlar, organizatörler alanda Trabzonspor bayrağı, Türk bayrakları dağıtıyorlarmış...

Bu korku bunlara yeter dyeceğim ama yetmez,dahası olmalı...

Hiçbiryerde o şehrin takımının tişörtleri ve bayrakları dağıtılmamıştı. Trabzonspor'a siyaset karştırmayalım diyenler bunlara ne diyecek acaba...
              BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Umut Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oyu boş atmak RTE' ye atmakla aynıdır. RTE' yi protesto etmek için boş oy atmak isteyenlere bunu söylemekten doğal ne var?
                Bunu doğal görüyorsanız söyleyecek sözüm yok,koyun zaten bizim millet..!sizin söylemlerinize bakıyorlar..
                # BMN #

Yorum

• Miting olacak mı ???
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• eğer o tişörtleri giyenler bir daha trabzonsporluyum derse allah sizi bildiği gibi yapsın
                    alem buysa krali sensin

Yorum

Evet birçok kez,birçok başlıkta okudum...Oyunuzu boş atmayın,gidin rakip partilere atın,şuna atın buna atın diyen bir çok kişi vardı....
                      Bu mesajları alıntı yaparsanız sevinirim...

Bir sorum olacak. Trabzonspor bayrakları ve tişörtleri neden dağıtıldı?
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

yöneticilere sesleniyorum;lütfen burada chplilerin,mhplilerin fırsatçılık yapmasına izin vermeyin...
                        nasıl ki akp'yi Trabzonsporumuzu siyasete karıştırıyo diye eleştiriyorsak,diğerleri de bunu fırsat bilip tersinden siyasete alet ediyorlar...
                        parti adı ağza alan yokki
                        bırak partiyi bordo mavi olanlar miting e alınmıyormuş sen partinden sıyrıl da bu konuda bi yorum yap bakalım...
                        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

Bunu doğal görüyorsanız söyleyecek sözüm yok,koyun zaten bizim millet..!sizin söylemlerinize bakıyorlar..
                          Koyun olduğunu anladınız demek. Koyun olmasalar hala RTE diye bağırmaz bu millet.
                          Trabzonspor , dünyanın en büyük şehir takımıdır...

Yorum

Benim mesajımdan takım tutar gibi parti tuttuğumu nasıl anladınız pes doğrusu.tabiki takımım...
                            yukarıdaki mesajımda yazdım neler yazıldığını...sadece bu başlıkta değil,diğer başlıklarda da var bu istismar.
                            Ben öyle bir şey demedim. Açıkça soruyorum madem takımın önce geliyor o zaman siyasetin ve sişyasetçinin canı cehenneme diyorum. Daha nasıl anlatayım derdimi...

Ama şunuda gördük, Trabzonspor tribünlerini bu işin içine soktular... Bilerek ya da bilmeyerek birileri Trabzonspor taraftarlarını kendi çıkarları için kullanmıştır. Ya da tam tersi...
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Uzunsokakta protesto

Yorum

Herhangi bir partiden nemalanan kimse yok burada.
                                Senin içine siniyor mu olan onca şeye rağmen bir partinin Trabzonspor renkleriyle amblemini birleştiren bir formayı 20 000 kişiye giydirmesi kendi siyasi mitinginde?
                                Ya da bugüne kadar herhangi bir siyasi parti böyle bir eylem yapmış mıdır?

Ya da neyse sormuyorum çok gerginim kimseyi kırmak istemiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X