İlk olarak Sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu sözün ikinci meali:
"Biz ne yaparsak yapalım siz bize oy vermek zorundasınız."
Rahmetli menderes'in meşhur bir lafı vardır.
"Ben istersem odunu bile milletvekili seçtiririm"
Şapka çıkarılır bu söze...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Neyse, bir mesaj yazdık, başkandan da başbakandan da suçlu olduk.
Benim Trabzonsporluluğumu tartışan arkadaşlar var, beni tanıyanlar ne kadar koyu Trabzonsporlu olduğumu bilirler. Yazdığım bir mesaja bakarak bunu tartışanları da kutluyorum.
Herkese iyi eğlenceler.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak Sansar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer partiler benim düşünecelerime ters geliyorsa ne yapmalıyım ?
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse, bir mesaj yazdık, başkandan da başbakandan da suçlu olduk.
Benim Trabzonsporluluğumu tartışan arkadaşlar var, beni tanıyanlar ne kadar koyu Trabzonsporlu olduğumu bilirler. Yazdığım bir mesaja bakarak bunu tartışanları da kutluyorum.
Herkese iyi eğlenceler.
Bu sezondan sonra bizi şampiyonluktan eden güçleri destekleyen birisi kalkıp bana Trabzonsporluyum öyleyim böyleyim demesin.
Trabzonspor'un, Trabzonsporlunun rengi bellidir
Tatlı su Trabzonsporluları ile aynı takımı tutmuyorum ben
Yorum
-
azizin askeri (savunma sanayi diyelim) ticari ilişkileri nedeniyle siyeset üstü olduğunu herkes bilir. olayı seçim üstü o kadar parti propagandasına çevirdiniz ki haklı davamızdaki hedefler bile şaşıyor. sıktı artık.
kimse artık; aziz, emre, volkan, oğuz sarvan, esat yılmaer, bilimum gazateciler, bilimum hakemler, emenike, volkan babacan vs. vs. vs. demiyorVurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
Herherz istediğine oy atmakta özgürdür arkadaşlar.
Bazıları takımını ön planda tutar bazıları partiyi.
Ben bu seferlik vicdan azabı çekmemek için Trabzonsporu ön planda tutuyorum.
Trabzon dışındakilerde oy atmasın(vereceğimiz tepki anlaşılacaksa) deniyorsa sandığa bile gitmem.
Trabzonluların ne yapacağı belli zaten, Trabzon dışındakiler ne yapacak bu konudaki ortak görüş nedir?T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Fener'in ankaragücü foyasını ortaya çıkaran Kemalettin Göktaş hangi parti milletvekili?
şampiyon olamamızın verdiği isyandan kendi partilerine oy devşirmeye çalışan "partili" arkadaşlar,
iktidar partisinin düşmanlığını yapmak da siyasettir. Trabzonspor'lu olmak Trabzon'u da sevmeyi
gerektirir. Partilere spordaki gelişmelere göre oy verilmez. Çünkü spor kurumsal olarak siyasetten bağımsızdır."Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
Mustafa Reşit Akçay
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildiYazmayacağım diyorum ama adamı zorla tahrik ediyorsunuz arkadaşım.
Burada resmen hakaret ediyorsun bana, tanımadığın bir kişi hakkında nasıl böyle yorum yapabiliyorsun ve burada buna nasıl izin verilebiliyor anlamış değilim.
Milletin görüşüne saygınız olsun biraz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum