Bu adam Trabzonlularla resmen dalga geçiyor ya resmen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben kendi adıma bunlara oy vermedim vermem de. başbakan habur olayından bir gün sonra "bu görüntüler karşısında duygulanmamak ümitlenmemek mümkün mü" dedi. ben o görüntülere baktım, adamlar ellerinde terör örgütü bayraklarıyla girmiş ellerini zafer işareti şekline sokmuş, alel acele kurulan mahkemelerde de pişman değiliz terörist başının elçisi olarak geldik, demelerine rağmen ülkeye sokulmuşlardır. ben karadenizliyim diyen adam nasıl olurda bunların en çok oy aldıkları bölgeler gibi aynı bunlara oy verir? bi karadenizli bunlarla nasıl aynı safta olur? ben bi o olaya sinirlenmiştim, birde aynı şekilde başbakanın şampiyonluk mücadelesi devam ederken taraf oluşuna. lafa gelince milliyetçicilik oynayanlar, iş çıkara gelince enerlide oluyor akpli de...Trabzonspor
Yorum
-
Ne derseniz deyin bu milletin içinde koyun çok. Oy verme konusunda.
Erdoğan neden Trabzon dan aday gösterildi? Hiç alakası yok Trabzon ile. Oktay Saral ile İstanbul bölgesinde takas edildi..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak uyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemiting icin akp armali 20 bin formadan bahsediliyor. o formayi yaptirani da, giydireni de, giyeni de tartisirim burada!
Yorum
-
Öncelikle amacımın tartışma çıkarmak olmadığını söyleyim.
Fakat konular bazen alakalı olsa da çoğunlukla alakasız bir şekilde birbiri ile bağlanıyor.
27 yıldır şampiyon olamıyoruz biz, bunlardan 96 ve 2011 en çok yaklaştıklarımız.
96 yılı hem 15 sene geçmesi ve hem de yaşımın o zamanda 12 olması sebebiyle maçları çok net hatırladığım bir dönem değil. O sezon yapılan hatalar ne durumda çok bilgim yok.
Yani burada demek istediğim şey, Trabzonsporumuzu engellemek için başbakan olmaya gerek yok. Oğuz Sarvan olmak yeter ve yetti.
Diğer konu, vizyon meselesi. Vizyon sahibi olmanın gereği tabiki fenerin başkanı olmak değil.
Fakat ben bunu başkanın vizyonsuzluğuna bir örnek olarak verdim. Haftalardır başkanın vizyonsuz olduğunu herkes söylemiyor mu zaten burada?
Başkan vizyonsuz, çünkü Selçuk'un sözleşmesi geçen sezon uzatılmalıydı, başkan vizyonsuz çünkü Egemen'in sözleşmesi geçen yıl uzatılmalıydı, başkan vizyonsuz çünkü Teo olayında dik durulmalıydı.
Başkan vizyonsuz, çünkü şampiyon olan takımla aynı puanı alarak ligi 2. bitiren bir takımın oyuncusu, senin en büyük rakiplerinden ve de ligi 9. sırada bitiren birine elini kolunu sallayarak giderse, bu olayın senin büyüklüğüne gölge düşüreceğini düşünebilmeliydi.
Ve yine başkan vizyonsuz, çünkü bu olaydan sonra yapılan "GS ile ilişkileri dondurduk" açıklamasının kendi takım taraftarı dahil herkes tarafından alay konusu yapılacağını bilmeliydi...
Son olarak şunu da söyleyim, kimse bu yazımdan Erdoğan Bayraktar'ı falan savunduğumu çıkarmasın.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Acaba gerçekten böyle bir armalı forma var ve yarın bu forma ile miting alanında olacaklar var ise daha yazamayacağım.Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
Benim kuzenim ak partiyi babasından daha çok savunurdu bana Kocaelinde oy kullanıcak ama kullanmıcak boş atıcağını söylüyor bana."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
bu adam gs degilmi neden istanbuldan aday olmuyorda gelip trabzondan oluyor. Aslinda Trabzona dahi almiyacaksin istanbul yalakalarını. Ulusoy bayraktar gursoylar ve nicelerini Karadeniz topraklarinda görmek istememEn son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 12:56.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehedef yanlış; asıl hedef federasyon ve hakemlerdir. kimsenin oyununa gelmez trabzon halkı.hele hele diğer partililerin..
hakemlerin arkasında kim var?
federasyon...
federesyonun yani Mahmut Özgener arkasında kim var?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum