Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir çok kişi boş oy atacak ama bu boş oylar bunlara yarar bunu söyleyeyim bunlar dışında kime verirseniz verin derim ben..
    Diğer partiler benim düşünecelerime ters geliyorsa ne yapmalıyım ?

Yorum

Bu sözün ikinci meali:

"Biz ne yaparsak yapalım siz bize oy vermek zorundasınız."

Rahmetli menderes'in meşhur bir lafı vardır.

"Ben istersem odunu bile milletvekili seçtiririm"

Şapka çıkarılır bu söze...
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

yahu bizim amacımız partizanlık değil, Trabzonspora yapılanlar, Allah aşkına şu sayfada Önce Trabzonspor diye söyletyin yahu... partizanlık yapıyorsam fbli olayım,önce trabzonspor diyebilmeli herkes...
        Entropi İyidir.

Yorum

İnşallah Bayraktarın dediği gibi tepkiler % 1 de kalır..

Yorum

Trabzon insanı akıllıdır gelmez pis ve kirli oyunlarına
            Ofli - mucahiderdogan

Yorum

Neyse, bir mesaj yazdık, başkandan da başbakandan da suçlu olduk.

Benim Trabzonsporluluğumu tartışan arkadaşlar var, beni tanıyanlar ne kadar koyu Trabzonsporlu olduğumu bilirler. Yazdığım bir mesaja bakarak bunu tartışanları da kutluyorum.

Herkese iyi eğlenceler.
              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

İlk olarak Sansar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Diğer partiler benim düşünecelerime ters geliyorsa ne yapmalıyım ?
                Trabzonspor'un senin için ne ifade ettiğini düşün bir sonuca ulaşırsın

Yorum

merakla yarını bekliyorum.nasıl bir miting olacak taraftarların tepkisi nasıl olacak gündeme nasıl yansıyacak.bakalım sn başbakan '' siz şampiyon oldunuzda biz engelledik mi UŞAĞUMMM'' dicek mi? bekleyelim görelim.

Yorum

trabzonspor siyaset dinlemez babamın partisi bile olsa
                    trabzonspor sevgisinin önüne geçemez vız gelir kardeşim

Yorum

İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neyse, bir mesaj yazdık, başkandan da başbakandan da suçlu olduk.

Benim Trabzonsporluluğumu tartışan arkadaşlar var, beni tanıyanlar ne kadar koyu Trabzonsporlu olduğumu bilirler. Yazdığım bir mesaja bakarak bunu tartışanları da kutluyorum.

Herkese iyi eğlenceler.
                      Eğleniyoruz zaten biz burada başka bir amacımız yok

Bu sezondan sonra bizi şampiyonluktan eden güçleri destekleyen birisi kalkıp bana Trabzonsporluyum öyleyim böyleyim demesin.

Trabzonspor'un, Trabzonsporlunun rengi bellidir

Tatlı su Trabzonsporluları ile aynı takımı tutmuyorum ben

Yorum

azizin askeri (savunma sanayi diyelim) ticari ilişkileri nedeniyle siyeset üstü olduğunu herkes bilir. olayı seçim üstü o kadar parti propagandasına çevirdiniz ki haklı davamızdaki hedefler bile şaşıyor. sıktı artık.

kimse artık; aziz, emre, volkan, oğuz sarvan, esat yılmaer, bilimum gazateciler, bilimum hakemler, emenike, volkan babacan vs. vs. vs. demiyor
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

Herherz istediğine oy atmakta özgürdür arkadaşlar.
                          Bazıları takımını ön planda tutar bazıları partiyi.

Ben bu seferlik vicdan azabı çekmemek için Trabzonsporu ön planda tutuyorum.
                          Trabzon dışındakilerde oy atmasın(vereceğimiz tepki anlaşılacaksa) deniyorsa sandığa bile gitmem.
                          Trabzonluların ne yapacağı belli zaten, Trabzon dışındakiler ne yapacak bu konudaki ortak görüş nedir?
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Fener'in ankaragücü foyasını ortaya çıkaran Kemalettin Göktaş hangi parti milletvekili?
                            şampiyon olamamızın verdiği isyandan kendi partilerine oy devşirmeye çalışan "partili" arkadaşlar,
                            iktidar partisinin düşmanlığını yapmak da siyasettir. Trabzonspor'lu olmak Trabzon'u da sevmeyi
                            gerektirir. Partilere spordaki gelişmelere göre oy verilmez. Çünkü spor kurumsal olarak siyasetten bağımsızdır.
                            "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
                            Mustafa Reşit Akçay

Yorum

İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi
                              Yazmayacağım diyorum ama adamı zorla tahrik ediyorsunuz arkadaşım.
                              Burada resmen hakaret ediyorsun bana, tanımadığın bir kişi hakkında nasıl böyle yorum yapabiliyorsun ve burada buna nasıl izin verilebiliyor anlamış değilim.
                              Milletin görüşüne saygınız olsun biraz.
                              Senin önce saygın olsun. Ortaya atlama milletin olaya nasıl bilmediğini bakarak. Hadi ben şimdi pikniğe gidiyorum. Çok siniriyle oynama milletin. !

Yorum

Bu mevzu ceketimi assam başkan olur sözüne benziyor.Bakalım aynı tepki gelecek mi?
                                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X