Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öncelikle amacımın tartışma çıkarmak olmadığını söyleyim.
    Fakat konular bazen alakalı olsa da çoğunlukla alakasız bir şekilde birbiri ile bağlanıyor.
    27 yıldır şampiyon olamıyoruz biz, bunlardan 96 ve 2011 en çok yaklaştıklarımız.
    96 yılı hem 15 sene geçmesi ve hem de yaşımın o zamanda 12 olması sebebiyle maçları çok net hatırladığım bir dönem değil. O sezon yapılan hatalar ne durumda çok bilgim yok.
    Yani burada demek istediğim şey, Trabzonsporumuzu engellemek için başbakan olmaya gerek yok. Oğuz Sarvan olmak yeter ve yetti.

Diğer konu, vizyon meselesi. Vizyon sahibi olmanın gereği tabiki fenerin başkanı olmak değil.
    Fakat ben bunu başkanın vizyonsuzluğuna bir örnek olarak verdim. Haftalardır başkanın vizyonsuz olduğunu herkes söylemiyor mu zaten burada?
    Başkan vizyonsuz, çünkü Selçuk'un sözleşmesi geçen sezon uzatılmalıydı, başkan vizyonsuz çünkü Egemen'in sözleşmesi geçen yıl uzatılmalıydı, başkan vizyonsuz çünkü Teo olayında dik durulmalıydı.
    Başkan vizyonsuz, çünkü şampiyon olan takımla aynı puanı alarak ligi 2. bitiren bir takımın oyuncusu, senin en büyük rakiplerinden birine elini kolunu sallayarak giderse, bu olayın senin büyüklüğüne gölge düşüreceğini düşünebilmeliydi.
    Ve yine başkan vizyonsuz, çünkü bu olaydan sonra yapılan "GS ile ilişkileri dondurduk" açıklamasının kendi takım taraftarı dahil herkes tarafından alay konusu yapılacağını bilmeliydi...
    Sende ki vizyona hayran kaldım.Yazdıklarını ağzım açık okudum.Kendi vizyonumu sorgulamaya başladım.
    Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
    K.ATATÜRK

Yorum

düzeltme....
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 12:51.

Yorum

İlk olarak uyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        miting icin akp armali 20 bin formadan bahsediliyor. o formayi yaptirani da, giydireni de, giyeni de tartisirim burada!
        Bu demek biliyor musun? Trabzonspor bir hiçtir. Biz ne dersek o olur!
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Trabzondaki mitingi ilgiyle bekliyorum, tüm Türkiyeye Trabzonspora yapılan haksızlığı göstermenin tam yeri ve zamanı olacak. İnşallah gereken hassasiyet aşırıya kaçılmadan,amacından saptırılmadan yapılır.
          BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

5 milletevekilii cikarcakmissin komedi gorucez bakalim sizin ve yalakalarinizin sonu ne olacak..
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

İlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sende ki vizyona hayran kaldım.Yazdıklarını ağzım açık okudum.Kendi vizyonumu sorgulamaya başladım.
              Benim vizyonuma laf atacağına, kendi vizyonunu yaz da en azından senin vizyonun olup olmadığını anlayalım.
              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Benim gururuma dokunuyor bu durum. Nedir?

Bayraktar "%1 kaybederiz çok da tınn" diyor. Gururuma dokunan onların kaybedecekleri oylar ve/veya protestonun etkili olup, olmaması değil. Bayraktar'ın hala tepki veren insanları anlayamamış olması.

Bayraktar'a çok net bir soru sorsun gazeteciler. Sorsunlar ki "Trabzonspor'un bu sene hakkı yendi mi? Buna başbakan vesile oldu mu? Spor bakanı sesiz kalarak buna prim verdi mi?"

Bu sorulara ne cevap verebilir Bayraktar?

Diyebilir ki "hayır Trabzonspor'un hakkı yenmedi".

Diyebilir ki "evet hakkı yendi; ama Faruk Bey'in yapabileceği bir şey yoktu".

Diyebilir ki "evet hakkı yendi ama başbakan da fenerli, ne yapalm"...

Bunların hangisini der, ben onu merak ediyorum; ama hala kızıyorum Bayraktar'a. Yıllar önce şampiyonluğumuz çalındığında intihar ediyordu taraftarımız. Şimdi hüznünü, acısını içine atmıyor, kendisini, şehrini bu hale düşürenlere kızıyor. Aslında olay bundan ibarettir.

Faruk Özak konusu ise Nasrettin Hoca'nın "tencerenin doğurduğuna inanıyorsun da, öldüğüne neden inanmıyorsun" hikayesine benziyor.

Sen bütün hayatını, popülariteni Trabzonspor üzerinden sağla ve yaşa, sonra bu yüzden yara alınca başla ağlamaya "Trabzonspor'u siyasete alet etmeyin" diye.

Ülkede adaleti sağlamak ve yaymakla mükellef olan siyasilerin bizzat bizim hakkımızı gasbı ve bu gasba seyirci kalmasıdır mevzu. Aslında bu kadar basit. Ve şüphesiz ki muhalefet de iktidarın yapamadıklarını ve/veya yapmadıklarını eleştirmek, halka göstermek için vardır.

Siyasete yeni girmiş, hatta siyaseti yeni duymuş gibi davranmanın da bir alemi yok.

Ne sizler, ne de biz dünkü çocuk değiliz. Ve sizin de bizim de bildiğimiz şeyleri sanki bilmiyormuş gibi yapıp evcilik oynayacak halimiz yok.
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

gs kongre üyesi vekil adayının sözlerinin meali:

Trabzon halkı için Trabzonspor'un değeri %1'dir.
                  ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

bunlar 3 milletvekili çıkaracağına 1 tane çıkarsa,bayraktar dışarda kalsa o zaman görürsünüz siz onu;

yatırımların durduğunu söyleyecek.ulan şampiyonluğumuzu çaldınız, üstelik utanmadan o bordomaviye armanızı takarsanız yazıklar olsun.

bordo mavinin üzerinmde hiçbir parti simgesi olamaz. Allah büyük,elbet vereceksiniz bu şikenin hesabını.

inşaallah yüzde 1 diyen ağzın,12 haziranda Trabzon sonucunda tutulur,bir kelime edecekken 10 kere yutkunmak zorunda kalırsın inşaallah.
                    Entropi İyidir.

Yorum

Bu adam koyu Galatasaray'lıyken siyaset uğruna 1.takımım Trabzonspor 2.takımım Galatasaray diyen adam değil mi?Tutmayın küçük enişteyi...
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

hala küçümsüyor, insan eleştirilmekten bu kadarmı rahatsız olur? vizyon için ilk önce eleştirilere kulak asmak gerekir. adam eleştirilerin niye olduğunu anlamaya çalışacağına küçümsüyor.Allah bizi utandırmaz,onu utandırır inşaallah.

ÖNCE TRABZONSPOR
                        Entropi İyidir.

Yorum

Öncelikle amacımın tartışma çıkarmak olmadığını söyleyim.
                          Fakat konular bazen alakalı olsa da çoğunlukla alakasız bir şekilde birbiri ile bağlanıyor.
                          27 yıldır şampiyon olamıyoruz biz, bunlardan 96 ve 2011 en çok yaklaştıklarımız.
                          96 yılı hem 15 sene geçmesi ve hem de yaşımın o zamanda 12 olması sebebiyle maçları çok net hatırladığım bir dönem değil. O sezon yapılan hatalar ne durumda çok bilgim yok.
                          Yani burada demek istediğim şey, Trabzonsporumuzu engellemek için başbakan olmaya gerek yok. Oğuz Sarvan olmak yeter ve yetti.

Diğer konu, vizyon meselesi. Vizyon sahibi olmanın gereği tabiki fenerin başkanı olmak değil.
                          Fakat ben bunu başkanın vizyonsuzluğuna bir örnek olarak verdim. Haftalardır başkanın vizyonsuz olduğunu herkes söylemiyor mu zaten burada?
                          Başkan vizyonsuz, çünkü Selçuk'un sözleşmesi geçen sezon uzatılmalıydı, başkan vizyonsuz çünkü Egemen'in sözleşmesi geçen yıl uzatılmalıydı, başkan vizyonsuz çünkü Teo olayında dik durulmalıydı.
                          Başkan vizyonsuz, çünkü şampiyon olan takımla aynı puanı alarak ligi 2. bitiren bir takımın oyuncusu, senin en büyük rakiplerinden ve de ligi 9. sırada bitiren birine elini kolunu sallayarak giderse, bu olayın senin büyüklüğüne gölge düşüreceğini düşünebilmeliydi.
                          Ve yine başkan vizyonsuz, çünkü bu olaydan sonra yapılan "GS ile ilişkileri dondurduk" açıklamasının kendi takım taraftarı dahil herkes tarafından alay konusu yapılacağını bilmeliydi...

Son olarak şunu da söyleyim, kimse bu yazımdan Erdoğan Bayraktar'ı falan savunduğumu çıkarmasın.
                          96 demişken başkanımız kimdi o zaman

Büyük vizyon sahibiydi herhalde ki iç sahada Trabzonspor taraftarına deplasman nedir öğretti pasifliğinden

Aynı pasiflik 2011 de bir başka şekilde karşımıza çıktı

Trabzonspor'un hakkı yenildi açıklamasını kuyruğu sıkışınca, pabucun pahalı olduğunu anlayınca adeta günah çıkarmak amacıyla yaptı

Unutmadan başka bir konuya değineyim

Trabzonspor taraftarının toplumsal boyutta açıklamasını yapacak olursak Trabzonspor bizler için yaşam tarzıdır. En azından benim çevremde böyle. Bu forumda veya başka yerlerde tanıdığım insanlar için de böyle. Diğer takım taraftarları takımlarını bir çeşni olarak görürken biz ana yemek gibi görürüz. Olmazsa olmazımız. Siyaset ise hayatımızda her zaman Trabzonspordan sonra gelir. Bir çok AKP li arkadaşım var bu sebeplerden ötürü siyasi sempati duydukları partiden nefret etmeye başlayan ve bunu her yerde dile getiren.O yüzden uzatmaya gerek yok.

Bizler ana yemeğimize sahip çıkmaya devam edeceğiz siz ana yemeğinize çeşninizi katmaya devam edin size rağmen biz sahip çıkarız Trabzonspor'a

Yorum

Bir çok kişi boş oy atacak ama bu boş oylar bunlara yarar bunu söyleyeyim bunlar dışında kime verirseniz verin derim ben..

Yorum

Benim vizyonuma laf atacağına, kendi vizyonunu yaz da en azından senin vizyonun olup olmadığını anlayalım.
                              Sen bana vizyon ne onu açıkla o zaman.

Bırak bu vizyon ayaklarını adam gibi delikanlı gibi yaz tayyip masum de. Hiç bi suçu yok de. Rahatla.

Ülkenin dört bir yanına korku salınmış.Postacısından polisine çaycısından simitcisine herkes korkuyor.Bir sorun çıkaran kim olmak ister o şerefsiz futbol camiasında? O 2 vizyonsuz( aziz ve tayyip) o toplantıyı dağa taşa msj vermek için yaptı. Ve siyaset öyle bir bulaştıki futbola bütünleşti adeta.

Kalkıp da burda yok onun vizyonu yok şunun vizyonu geniş olayına getirme.
                              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                              K.ATATÜRK

Yorum

neden bu konunun konuşulduğu topiçlerde parti savunuculuğu yapan bir arkadaş beliriyor
                                neden bizim hala partilerle bir işimiz sorunumuz olmadığını anlamamakta ısrar ediyorlar
                                neden yerel medya sus pus olmuş durumda... neden neden neden

bizim tepkimiz başbakanın tavrıva, sözlerine, üstü kapalı olarak adres verip yarıia etki etmesine bunu bir anlasanız artık

Başbakanın sözlerini tekrar tekrar yazmanın alemi yok, o lafları aba altından sopa göstermektir febeyi kollayın mesajıdır ama tabi anlayana
                                eh birde işin Bayraktar olayı varki o ayrı bir vaka ona tepkiyi Trabzonun vermesi gerek nasıl tepki vereceği kendilerine kalmış...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X