Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla oy veriyim mi vermiyim mi hala daha karar veremedim.
    Başbakanın bu şerefsizlerin stadına gidip maç izlemesini, alınan hediyeleri
    aziz dümbüğünün ligin bitimine çeyrek kala b.ktan bi sebepten başbakanlığa çıkmasını ben sindiremiyorum arkadaş.

Hani bi yandan istanbuldayım oy vermememiz bişeyi değiştirmez bir de sonuçta memleket meselesi diyorum.
    Dğer yandan ulan ben oy atmasam ne değişirki içim huzurlu olur, sonradan kaçan veya bundan sonra kaçacak şampiyonluklar için elim kırılsaydı da oy vermeseydim diye düşünmiyim diyorum.

Eğer varsa böyle bir kampanya trabzon dışı iller falan farketmez oy vermeyelim hiç sorun değil.
    Ama karar vermek lazım.

Sen ben ve bizler gibi bu İstanbulda daha çooooook insan var.
    Açık söyleyeyim ben şahsen daha doğrusu biz vermeyeceğiz.
    Şöyle söyleyeyim ben Akparti döneminde Sarıyer belediyesine girdim ve şimdi bu oyları bunlar haketmiyorlar.
    En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
    En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Daha önce ki tecrübeler gösteriyor ki enaz %45 alır AK Parti.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir de şu var
        tepkisiz giderse başbakan,
        fener psilikleri bizi yağcılıkla suçlayacak,
        hani hakkınız yendiydi niye alkışlarla karşılayıp padişahım çok yaşa larla yolcu ettiniz diyecekler,
        bir şekilde rahatsızlığımız dile getirilmeli,
        otobüsün üstündeki Trabzonspor üzerinden çıkar sağlayanlar veya umanlar madara olmalı...

İyide nasıl olacak bu? Dün akşam bazı tribün liderlerini emniyet misafir etmiş. Protesto olursa mesul siz olursunuz tarzında ileri demokrasi ayarı yapılmış kendilerine

Öyle duyduk, var mı gerçeği bu işin?
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• %1 oy kaybederiz= Trabzon'da aklı başında, duyarlı Trabzonspor taraftarı oranı %1'dir.

Goyayım o gafaya Erdo...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyide nasıl olacak bu? Dün akşam bazı tribün liderlerini emniyet misafir etmiş. Protesto olursa mesul siz olursunuz tarzında ileri demokrasi ayarı yapılmış kendilerine

Az önce Tiwt te Gökçe abi yazmış doğruluğu nedir dedim doğru dedi abi.
            Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Kepenk kapatalım...
              Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Bu ulkede demokrasi var oyle mi?
                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

kesin doğrudur yaparlar....

Yorum

insanın çıldırası geliyor,
                    medeni bir tepki için mesul siz olursunuz diye milleti kündeye getirmeye çalışıyorlar,
                    istanbulu-mersini-diyarbakırı ve bazı illeri yakıp yıkanlara niye bu ayar verilmez veya o mesuller niye adam oldu başımıza,
                    bu nalet kanunlar belli yerleremi işler acaba,

trübün liderleri bu kolpaya papuç bırakmayıp
                    gereken tepki organizasyonunu yapmalı
                    değilse diyorum ya trabzon trabzonluktan çıkmış demektir...
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Oh ne güzel memleket. İşe gelince demokratiğiz.
                      FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• karadeniz insanı zekidir,kıvrak zekalıdır,
                        gelir aklına güzel bir fikir,

mesela ben şöyle düşünüyorum,
                        başbakan kürsüden atıp tutup üfürürken
                        öyle 5-10 kişi değil de baya bi organize olmuş bordomavi yürekler başlayacak trübündeki şarkılarını marşlarını söylemeye,
                        başbakan otobüsten şunu şunu yaptım hayaldi gerçek oldu derken
                        bizimkiler tınlamaz kaale almaz edayla
                        lay lay lay,lay lay lay felan derken
                        bir gurup bordo diyecek öbür taraf mavi
                        biri şampiyon diyecek öbürü trabzon
                        sonra biri çıldır diyecek herkez çıldıracak,
                        birisi formasını çıkarıp sallayacak,birisi etrafında dönmeye başlayacak
                        derken kendi dünyasını yansıtacak

çık savcının karşısına varmı bunun suçu
                        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• aha aha aha %1 den korkanlar. Gerçek Trabzonsporluları nezarete atıyor. Trabzon'a civar illerden 180 otobüs gönderiyor.

Yorum

• Arkadaşlar yapılan yorumlardan asla rahatsız değilim ama başlık bildiğiniz siyaset konusu...
                            Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...

Yorum

• Adamlar haklı...daha öncede Trabzonspora yapacağı yamuğu yaptı bu adam ve %50 oy aldı Trabzondan..Şimdi tabiki diyecekkki ancak %1 oy kaybederiz.Ulen tek başımada kalacağımı bilsem bunlara oy vermeyeceğim.Trabzona kazık attık onlarda bize oy attılar dedirtmeyeceğim,arkamdan güldürmeyeceğim,Trabzonsporumu rezil etmeyeceğim.Trabzonspor bunların hesap edemediği bir şeydir konu ne olursa olsun..Bir kerede adam gibi duralım tepkimizi koyalım.Kim varmış dünyada takımı için böyle bir şey yapan derlerse biz yapmış olalım.
                              Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• bunlara tepki vermezsek sıradan diğer küçük il takımları gibi oluruz verilebilecek en ağır tepki verilmeli ki birdaha trabzonspor luluğun ne demek olduğu anlaşılsın...merak etmeyin biz 4 kişiyle sandıkta hesabı soracağız.
                                TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X