Yüzde 1 oy kaybedeceklerini düşünenler neden çevre illerden 300 otobüs getiriyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Şahsım adına konuşuyorum..İKi dönemde bunlara oy verdim.Bu dönemde verecektim ki son gelişmelere kadar.Bir Trabzonsporlu için Trabzonspor siyasetin üzerindedir.Trabzon da oylarının en az yüzde 15 oranında düşeceğine inanıyorum.Türkiye genelinde olan Trabzonsporlulardan da en az yüzde 15 fire vereceklerdir..
Yorum
-
Çevre illerden gelen otobüs sayısında kesin bir bilgi yok sanırım 200-300 gidiyoruzBen Akp'ye muhalif biri olarak yanlış anlaşılacağı için bu sayfa da yorum yapmadım. Başbakanın 2003'te ki gibi net bir şekilde bizi karşısına almadığı için büyük bir oy kaybı da beklemiyorum açıkçası. Yerel seçimler olsa kaybetmesi yüksek ihtimaldi. Ama Trabzon ilçelerinden gelen oylarla düzlüğe çkacaklardır.
Yorum
-
Başlık siyaset konusu evet, ya yıllardır Trabzonspor üzerinden siyaset yaparak bir yerelerde mevki sahibi olanlar ???
Bunları hiç kımse irdelemeyecek mi??
**
Bu seçim dönemı olduğu için söylemiyorum, bunu yıllardır söylüyorum. Trabzon kentinden futbol konusunda duyarsız isen oy alamazsın.
Biz bizi neden tuttun demiyoruz.
Biz diyoruz ki..
BİZE TORPİL YAPMA, SADECE BAŞKALARINA YAPILAN KIYAKLARA ENGEL OL...
2004 yerel seçimlerinde, Tayyip Erdoğan'ın bilip bilmeden yaptığı bir yorum üzerine seçim kaybetti..
Şimdi ustalık donemı olduğunu idda ediyor ve seçime yakın Fnerbahçe başkanı nı ağılıyor yanında figüran olarak Alex de var ve Buca maçı için ''' Aman başkan sakata gelmeyelim '' diyorsun..Hani usta idin hanı hata yapmayacaktın.
Senden TRabzonsor kravatı takman mı istendi? yada Boynuna Trabzon atkısı taktığında senın Trabzonsporlu olduğunu sandığımızı sanıyorsun. Bu numaraları yemeyiz biz. Sen tarafsız olacaksın..
Nasıl ki...
Sadece dedikodu üzerine Onlarca general hapiste yatıyorsa, haklarında hala bir tespit edilmiş bir idda yokken sırf Amerika öyle istedi diye o generalleri ki ( içlerinden Apo'yu tükiye ye getiren general de var) içerde yatıyorsa. Yada yargılanıyorsa, Deniz feneri gibi bir yolsuzluk dosyasından hala kımse yarglanmıyorsa...Futboldakı tavrında böyle olmasın dyoruz..
Futbol Türkiye de kirlidir.. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz...Dunyada mafya deyince italya akla gelir ama İtalya mafyası bile en ünlü iki takımını ligden düşürmüştür şikeye bulaştılar diye.. Şimdfi sakın bana kımse Türkiye'de şıke yoktur demesin. şike ile uğraşacak dirayetli yöneticiler yoktur sadece..
Mecliste Trabzonspor başkanlığı yapmış bir bakan var... Koca sezon olanlara seyirci kalıp, Bizim yonetimin kımlerden oluşacağını şekıllendirmekten başka bir şey yapmayan bunlar.. Fenerbahçe'nın ahlaksızca aldığı şampiyonluk sonrası '' Trabzonspor'un hakkı yenmiştir'' diyor..
Devletin bakanı laf ebeliği yapmaz. Develetin bakanının eğer ağzından bir laf çıkartıyorsa ya gereğini yapacak yada konuşmayacak. Hak yendiğini biliyorsan konuşacak ve ispat edeceksın..
İş işte geçtikten sonra laf ebeliğine gerek yok..
**
2004 seçimlerini kaybden İktidar. O denem ki.. Yonetimi alaşağa ederek kendi Dünürlerini Trabzonspor'a başkan yaptılar.. Ordakı seçimi geri istiyorum dercesine Örtülü ödenek mı dersenız ne dersenız deyin..Wekeleks belgelerinde var bunlar.. ordan aktardıkları paralarla ''Trabzonspor'a iyilik olsun diye değil. Trabzonda Volkan Canalioğlu'un indirmek için yapmadıklarını bırakmadılar.2009 seçimlerinde bunu başardılar..
Erdoğan bayraktar dene herif' te TOKİ sayesinde bir yerlere gelmiş bir adam. Sankı kendi cebınden para verdide yapmış gibi hava basıyor.. TOKİ nın istanbul'da ucuz konut diye yaptığı daireler'de tadilat işleri yapıyorum ben... Hepsinde en adi malzeme kullanılmış, Butun tesisatlar dökülüyor. Taşeron olarak çalıştırdıkları işçilerin hemen hemen yarısnın parasını almadan işlerine son verildiğini biliyorum. Devlet arazine bina yapıyorlar.. proje parası yok.. Alt yapıyı devlet yapıyor.. yolu karayolları yapıyor. parkesini belediye döşüyor.. En ucuz ve en adı işçilik le yapılıyor fiyarı ise en kötüsü 75 milyar..)) bu şartları bana sunsunlar 50 milyara da daire satmasam adam değilim...
Adı galatasaray la anılmış, Ama yalakalık olsun diye bir de Akyazı stda projesi nedeniyle kesin kazanırım diye düşünerek Trabzondan aday yapılmış ''başbakana olan sadakatıyla hatta ondan daha kralcı bir adam var karşımızda... Bu adam seçim dönemi trabzona geliyorhangi tkımı tutuyorsun diyorsun, cevap veremez..Yıllarca istanbula uşaklık etmiş..
neyse uzatmayacağım..
Biz Trabzonspor taraftarıyız..
BİZ KIMSEDEN TORPİL BEKLEMİYORUZ..FUTBOLUN İDARECİLERİNİN HEPSİ TRABZONLU İKEN BİLE TORPİL BEKLEMEDİK.
BİZ ADININ BAŞINA TRABZONLU DAMGASI YAPIŞTIRARAK AMA TRABZONSPOR ÜZERİNDEN PRİM YAPARAK BİR YERLERE GELEN ADAM İSTEMİYORUZ..
BİZ TARAFSIZ BİR LİG İSTİYORUZ.BU LİGDE TARAFSIZLIĞI SAĞLAYIN BİZ ŞAMPİYON OLMASINI BİLİRİZ...
BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUZ..
PARASI OLANIN KÖLESİ OLMAYIN...
CEM PAPİLA-SELÇUK DERELİ- BÜLENT YILDIRIM V.S V.S V.S.V.S...
SON OLRAK EMRE'NIN ŞİKE İDDALARI..?????
ADALET VARSA.. BUNLAR ORTAYA ÇIKMALI...
ADAM VURAN BİRİSİ ŞAKA YAPMAK İÇİN ÇEKMİŞTİM SİLKAHI DERSE SALIVERİYORMUSUNUZ..VERMİYORSUNUZ
ŞAKA YAPTIM DİYEREK ŞİKTE YAPAN BİR ADAM BİR CAMİANIN ŞAMPİYONLUĞUNA SEBEP OLUYOIRSA BÖYLE ŞAKA OLMAZ.. BU NUMARAYI BİZ YURTMADIK.. SİZ DE YUTMAYIN..
GÖRECEĞİZ BAKALIM BU İŞ SEÇİM DÖMNEMINDE BİZİM AĞZIMIZA BİR PARÇA BAL ÇALMAK İÇİN Mİ YAPILDI YOKSA DEVAMI GELECEK Mİ...
BEN BİLİYORUM Kİ...13 HAZIRAN SABAHI MELİH GOKÇEK DE BU İDDALARINI GERİ ALACAK HERKES UNUTACAK... AMA BEN UNUTMAYACAĞIM...Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇevre illerden gelen otobüs sayısında kesin bir bilgi yok sanırım 200-300 gidiyoruzBen Akp'ye muhalif biri olarak yanlış anlaşılacağı için bu sayfa da yorum yapmadım. Başbakanın 2003'te ki gibi net bir şekilde bizi karşısına almadığı için büyük bir oy kaybı da beklemiyorum açıkçası. Yerel seçimler olsa kaybetmesi yüksek ihtimaldi. Ama Trabzon ilçelerinden gelen oylarla düzlüğe çkacaklardır.
---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----
Yorum
-
Eskişehirsporun anasını ağlatsan eskişehirde kim ne alacaksa onu alır, bursada bursasporun anasını ağlatsan bursada hnagi parti ne oyu alacaksa yine onu alır. bunun gibi her ili de yazarım. ama Trabzonspor'a yanlış yapılırsa, Trabzonsporlu ne kadar denge varsa alt üst eder, etmelidir. aksi takdirde ben diğer anadolu takımlarından farklıyım diyemez, demeye hakkı olmaz. bu seçim sonucuna göre ben kendi payıma düşen mesajımı alacağım. ya tepki vermek yada boyun eğmek. haydi bakalım...Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar miting nereden yayınlanacak bilen var mı
En son Bdeniz_61 tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 13:18.
Yorum
-
İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaat kacta miting?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTR Saati ile 14.30..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum