Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güzelim TRabzsonspor platformunda İşi gene siyasete vurup gerekli gereksiz eşeltirilere imkan veriyorsunuzki....Herkes tepkisini zaten gerektiği yerde verir...Trabzondaki bir adamın belli belirsiz konuşması sanki tüm Türkiye ye yansılıtılmak isteniyor unutulmamalıki bu adam tt arenanın açılısındada gereksiz konuşmaları yüzünden ortalıgı karıştırmıstı demek o ki tepkinizi vereceksenizde adama yapın siyaseti alet edip gereksiz tartışmalara girmeye gerek yok!!

Yarın bir gün bende başkan olsam bas bas bağırırım Trabzonluyum diye

Yorum

• İlk olarak ssmuratss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben izmitte yaşıyorum önceki seçimde akp ye oy verdim bu seçimde kesinlikle vermicem.. Burada birşey olmaz diyenler var çevremde siz safınızı belli edin sonrası allaha kalmış.. Hem tepki koyduk diye trabzona yapılan yatırımlar kesilecekse daha büyük tepkilerde yolda demektir, ayrıca sanki tehdit eder gibi sizinlemi var oldukta sizsiz ölecez..
      aynen altina İmzami atarim.....

Yorum

• yarın akp 20.000 forma dağıtacakmış Trabzonda bu konuda duyumlar var

Yorum

• Ayrıca forumda trabzonda yaşayan arkadaşlar pek fazla ne yapılacak yada neler yapacaklar bununla ilgili bir şeyler yazılmamış ayrıca bir grubun protestoları engellemeye çalıştığını duydum nedir bilgisiolan var mı acaba?

Yorum

• Ben olsam Trabzonlularin yerinde, bunlarin verdikleri formalari giyer oraya giderdim.
            Altina ise original formami fiyerdim. Miting baslarken bunlarin formasini cikartir, yere atar, basar giderdim
            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak Barış Bağcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yarın akp 20.000 forma dağıtacakmış Trabzonda bu konuda duyumlar var
              olbabilir giyenene yaziklar olsun ben akpye karsi degilim ama resmen alay edildik son 3-4 haftada ders verme zamani bizde !!!

20-30 yil önce böyle bir sey bize olacaktiki vallahi adam 1 oy bile cikaramazdi ,
              trabzonlular özelliklerini kayipettikleri göstergesidir !!!

ama ben trabzonlulrdan genede umutluyum !!!

Yorum

• İlk olarak Barış Bağcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yarın akp 20.000 forma dağıtacakmış Trabzonda bu konuda duyumlar var
                illaki bi yerinde ampül ya da akp yazısı vardır. yoksa formaya kimse hayır demez tabi kimse de bir forma alcam diye oy satmaz...

Yorum

• "Bir elimde şampiyonluğun anahtarı, bir elimde stadın anahtarı"

Türkiye'nin her noktasında yatırımlar yapılırken Trabzon'da Demirelvari bir siyaset yapılıyor.

Yarın üstteki cümleyi duymak beni pek şaşırtmaz.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Trabzon´da ki mesaj cok önemli evet ama Istanbul´da verecegimiz mesaj cok daha agir olacaktir, maalesef bunu gözden kaciriyoruz!

Zaten yarin ve akabinde yapilacak secimde Trabzonspor´un bundan sonra sampiyon olup olamayacagi belli olacak!!!
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      illaki bi yerinde ampül ya da akp yazısı vardır. yoksa formaya kimse hayır demez tabi kimse de bir forma alcam diye oy satmaz...
                      Alacaksın formayı , oy pusulasında da gözünü kapatıp tüm partilere damgalayacaksın
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonda olsaydım ben de oy vermezdim.
                        Ama istanbulda olmamız tepki anlamında ortaya bişey koymuyor.
                        fark edermi?
                        trabzon halkı nasıl TRABZONSPORLUYSA 12 haziranda TRABZONSPORLUdur. unutma BİZE HER YER TRABZON.
                        Gazze'li şehit kardeşim; senin kanın benim gözyaşım, kopan bacağın parça parça kalbimdir.
                        Bakışların utancım, haykırışların bağıran vicdanımdır.
                        Tevhidlerin, tekbirlerin, şehadetlerin; benim sana dualarım, yalvarışlarım, yakarışlarımdır.
                        Ümitsizliğin kahrım, imrendiğim makamındır...
                        Gazze'li bebek; sen açken doymaktan, sen üşürken ısınmaktan, sen ölürken yaşamaktan utanıyorum!”

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alacaksın formayı , oy pusulasında da gözünü kapatıp tüm partilere damgalayacaksın
                          Yahu zaten verdikleri herşey bu ülkeden, vatandan milletten çaldıklarıyla ödeniyor, devede tüy bile değil... alacan tabi, sonra da vur tokadı gitsin hesabı

Yorum

• Evet kesinlikle katılıyorum..Bu sitede bile siyaset yapan hatta nemalanan aynı yazılar üzerinde sürekli yorum kasanlar var..Bunun farkındayım.. Birçok Trabzonsporlu farkında zaten.. Onları Trabzonsporlu olarak görmüyorum... Onlar kasmaya devam etsinler kendilerini gizlemelerine Trabzonsporu kullanmalarına gerek yok.Açık açık yazsınlar.... Herkes ne yapmaya çalıştıklarının farkında..

Gelelim %1 olayına.. Pişkinliğe hayır.Ortada alınması gereken dersler var.. %1 ile kurtulacağını zannetmiyorum... Başına vurup, ekmeği alabileceğin zamanlar geçti...

Birde tepki kelimesini hiç takmıyorsun sayın vekil adayı... Bence Trabzonsporluları bu kadar küçümseme.. Unutulmamalı yakın zamanda aynı meselelerden belediyeyi kaybettiniz.. Faturayı kesmesini iyi bilir Trabzonlular benden söylemesi...

Sana hiç ısınamadım, Trabzona bir faydan olacağını da düşünmüyorum... Bakan ise zaten kaç zamandır midemi bulandırmakta.. Bir çok insan böyle düşünüyor.. Benim yıllarımı verdiğim Trabzonda zannetmem ki % 1 ile kurtarasın..

Yorum

• bir de şu var
                              tepkisiz giderse başbakan,
                              fener psilikleri bizi yağcılıkla suçlayacak,
                              hani hakkınız yendiydi niye alkışlarla karşılayıp padişahım çok yaşa larla yolcu ettiniz diyecekler,
                              bir şekilde rahatsızlığımız dile getirilmeli,
                              otobüsün üstündeki Trabzonspor üzerinden çıkar sağlayanlar veya umanlar madara olmalı...
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oylarınızı boşa atmayın face'de böyle şeyler yazıyor.

Yok pusulaya Bize her yer Trabzon yazalım falan diyolar aman öyle bi yanlış yapmayın oylarımızı kullanalım siz işinizi bilirsiniz.
                                oy kullanmak isteyen direk sandığa atar bize her yer Trabzon yazısını. oyu umursamayanlarda zarfa koyar bu kadar basit

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X