Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Xxx oy verip Ts forması giymek, Filistin'i savunup, İsrail üstün hizmet madalyasını kabul etmek gibidir.

Biliyorum cok öfkelisin, bircogumuz öyleyiz ama bu kadarda abartma.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu adamı milletvekili seçerse yazıklar olsun Trabzon'a.
      Bu camia daha kaç tane Galatasaray uşağına prim verecek merak ediyorum..
      Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu adamı milletvekili seçerse yazıklar olsun Trabzon'a.
        Bu camia daha kaç tane Galatasaray uşağına prim verecek merak ediyorum..
        Trabzon'nun büyük bir kesimi bunu bilmiyor ne yazikki.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biliyorum cok öfkelisin, bircogumuz öyleyiz ama bu kadarda abartma.

Tecrubeyle sabittir

Onu o madalyayı kabul edenlere söyle.
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Yorum doğru, ama Türkiye geneli olacak o yalnızca Trabzon değil.

Yorum

• trabzon dan tahminim 3 milletvekili alirlar..eger meclise bir ücüncü parti giremezse onun milletvekilinide alirlar..önemli olan türkiye genelinde trabzonsporlularin tavirlari..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• 1.5 ay öncesine kadar akpliydim...Ama Allaha şükür ki gördük gerçek yüzlerini..

Yorum

• Trabzon istanbul van hakkari dememeli herkes kendi yasadigi yerde tepkisini ortaya koymaliki o zaman fark ortaya ciksin Trabzon'u zaten su dakdan sonra ruyalarinda gorurler !
                  Suan icin akpartinin tek avantajinin kemalettin goktas in emre nin mesajlasmalarini ortaya cikarmasi olabilir !
                  Oda kazanmak istiyorsa bu durumda bagimsiz aday olsun !
                  # 61 Onur Recep Kivrak
                  " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• helal olsun sizlere yarın göreyim TRABZON'un ne olduğunu gösterelim şu FENERASYONCULARA
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• Spora siyaset karışmış bence başlık kapatılmalı.
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Ben Almanyada dogdum,büyüdüm,okudum yasisyorum.Hic oy felan kulanmadim.Beni ne AKP ne CHP ne MHP ilgilendirir.Beni Trabzonspor ilgilendirir.Onu Siyasi amac olarak kulanirsan ve bu sezonsonu olaylardan sonra o lafi etmissen Babam bile olsa beni artik karsisinda bulur beni.Sen cek git GS Istanbulun hangi secim Bölgesindeyse, oradan aday ol.En azindan bu kadar yalan konusmak zorunda kalmazdin.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Futbolun için siyaset değil ama siyasetçiler girmiştir, evet.
                          Bu nedenledir ki, takımımızı değerlendirirken siyasetçilerin tutumunu da değerlendirmek zorunda kalıyoruz.
                          Ancak siyaset yapmamamız gerekiyor.
                          Yani konumuz siyaset değil, futbolun içine giren bazı siyasilerdir.
                          Bu bakımdan da lütfen konuyu bu şekilde değerlendirerek yorumda bulunun dostlar.
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• ben trb da yasamıyorum ayrıca akp ye oyda vermıyordum ama eger verıyor olsaydım bu olaylardan sonra kesınlıkle ve kesınlıkle vermezdım,benı yonetecek ınsan durust ve adaletlı olmalı,goz goregore bır haksızlık yapılıyor ve bu olayın ıcınde yer alıyorlarsa ben bu ınsanların durustlugune ınanmam,,,bugun sporda bunu yapan yarın baska yerde baska seylerdede guclunun yanında olup benım hakkımı yer yada hakkımın yenmesıne ızın verır,,,herseye ama herseye el atan kendılerınce adalet saglayan akp lı ler nıye bu olaylara goz yumdu,,,ayrıca trb nun oyu %01 mı dahamı fazla zamanı gelınce gorecegız sayın gs lı bayraktar...

Yorum

• bende izmitteyim akp en az izmitte 40 bin oy kaybetti varsayın
                              Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

• Oylarınızı boşa atmayın face'de böyle şeyler yazıyor.

Yok pusulaya Bize her yer Trabzon yazalım falan diyolar aman öyle bi yanlış yapmayın oylarımızı kullanalım siz işinizi bilirsiniz.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X