trabzon dan tahminim 3 milletvekili alirlar..eger meclise bir ücüncü parti giremezse onun milletvekilinide alirlar..önemli olan türkiye genelinde trabzonsporlularin tavirlari..
Trabzon istanbul van hakkari dememeli herkes kendi yasadigi yerde tepkisini ortaya koymaliki o zaman fark ortaya ciksin Trabzon'u zaten su dakdan sonra ruyalarinda gorurler !
Suan icin akpartinin tek avantajinin kemalettin goktas in emre nin mesajlasmalarini ortaya cikarmasi olabilir !
Oda kazanmak istiyorsa bu durumda bagimsiz aday olsun !
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Ben Almanyada dogdum,büyüdüm,okudum yasisyorum.Hic oy felan kulanmadim.Beni ne AKP ne CHP ne MHP ilgilendirir.Beni Trabzonspor ilgilendirir.Onu Siyasi amac olarak kulanirsan ve bu sezonsonu olaylardan sonra o lafi etmissen Babam bile olsa beni artik karsisinda bulur beni.Sen cek git GS Istanbulun hangi secim Bölgesindeyse, oradan aday ol.En azindan bu kadar yalan konusmak zorunda kalmazdin.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Futbolun için siyaset değil ama siyasetçiler girmiştir, evet. Bu nedenledir ki, takımımızı değerlendirirken siyasetçilerin tutumunu da değerlendirmek zorunda kalıyoruz. Ancak siyaset yapmamamız gerekiyor. Yani konumuz siyaset değil, futbolun içine giren bazı siyasilerdir. Bu bakımdan da lütfen konuyu bu şekilde değerlendirerek yorumda bulunun dostlar.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
ben trb da yasamıyorum ayrıca akp ye oyda vermıyordum ama eger verıyor olsaydım bu olaylardan sonra kesınlıkle ve kesınlıkle vermezdım,benı yonetecek ınsan durust ve adaletlı olmalı,goz goregore bır haksızlık yapılıyor ve bu olayın ıcınde yer alıyorlarsa ben bu ınsanların durustlugune ınanmam,,,bugun sporda bunu yapan yarın baska yerde baska seylerdede guclunun yanında olup benım hakkımı yer yada hakkımın yenmesıne ızın verır,,,herseye ama herseye el atan kendılerınce adalet saglayan akp lı ler nıye bu olaylara goz yumdu,,,ayrıca trb nun oyu %01 mı dahamı fazla zamanı gelınce gorecegız sayın gs lı bayraktar...
Yorum